45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Pyx #3464
    kérem szépen ez config! reakcioidö rulz :)
  • SuperCow
    na kiru.
    A Rescue Hackert már használtam amikor a Messengeremet skineztem újra. és az exe amit meg kell nyitni az a logongui.exe asszem ha jól emléxem .
    Minnyá ki is próbálom.

thx :)
  • QuippeR
    Hát én csináltam valaha login képernyőt, és azt tanácsolom, hogy nagyon jó kódértelmező készség, és minimum három-négy év html tapasztalat alatt ne nagyon kezdj neki.

Ha mégis akarsz csinálni, akkor feljetsd el a .logonxp-t. Azt nem tudom hogyan kell. Ellenben van valami hülye nevű exe vagy dll, már nem tudom, amiben a Windows a login képernyőt tárolja. Ezt kell megnyitni Resource Hackerrel, és megkeresni azt a csodálatos xml-szerű valamit, amit az MS a login képernyők létrehozására kitalált. Ezután a ResHackerrel berakhatod a képet, majd beleszerkesztheted az xml-be.

Én nem kezdenék neki poweruser felhasználói szint alatt, mert csak végeláthatatlan windows újrainstall lesz belőle...
  • SuperCow
    Login képernyőt akarok csinálni. ( ahol a jelszót kell megadni)
    Mert olyan nincsen sehol amilyet én akarok. Egy fényképből akarom megcsinálni a Login képernyőt és ugye azt nem tölthetem le sehonnan. Szóval én azért még mindig szaratnék olyat csinálni, ha esetlag valaki tudna segíteni.
  • cSuwwi
    login képernyőt, vagyis ahol a jelszót kell beadni, vagy boot képernyőt, ami töltéskor megjelenik?
    Nem érdemes csinálni, mert naggyon sok van (és többnyire elég ütősek)

A styleXP pl. támogatja. Felraksz egy StyleXP-t, és keresel hozzá login témákat itt:

themexp

A stylexp-t meg itt találod:

tgtsoft.com
  • SuperCow
    hi all.
    Lenne 1 kérdésem.
    Miután a google nem hozott eredményt ( vagy csak rosszul kerestem) :) Gondoltam felteszem itt a kérdésem.

Ki akarom cserélni a LOGIN képernyőt win xp be. Deee ez még nem is lenne gond. Van nekem 1 progim a LogonStudio. a WinCustomize programja. Ez a program *.logonxp kiterjesztésű fájlokból csinál LOGON képernyőket.

Én elhatároztam hogy szeretnék csinálni magamnak LOGON képernyőt. Nem tudom mivel kell. Kerestem progit leírást. Progi nem volt. nem találtam.
    Szal kéne nekem egy program vagy tutorial.
    Köszönöm
  • cyrus #3458
    Atx-es ház magától kikapcsol, ha a windoze leálla nem ?

Vagy rosszul tudom... (van rá sansz, nem kevés :))
  • rem
    ahhoz miléyen kód kell hogy az ATX-es házat is kikapcsolja és ne keljen nekem megnyomni a gombot?
  • VinylToy #3456
    Csak keményen...ez az :)
  • QuippeR
    talán jövő héten...
  • cSuwwi

Na jó. :) Nekem a guglival még 1 percbe sem tellett, mire rájöttem. Könyörgöm tanuljátok már meg használni a google-t végre!

Shutdown via shortcut
    ---------------------

1. Csinálsz egy ikont az asztalon.
    2.
    Win9x, ME esetén a parancssorba ezt kell beadni:
    C:\windows\rundll.exe user.exe,exitwindows

Win 2k, XP esetén meg ezt:
    SHUTDOWN -s -t 01
    (Bővebb infóért, és a további paraméterekért a command promptnál egy shutdown parancsot kell kiadni)

3. Választasz neki egy ikont, és teszteled!

4 Örülsz! :Ð
  • LittleL
    A segítségeteket szeretném kérni.

Láttam egypár fórumozónál, hogy
    az asztalon kinnt van a KIKAPCSOLÁS gomb.
    Hogyan lehet ezt megcsinálni ?
  • Pyx #3452
    szal?
  • QuippeR
    nem egyszerű eset
  • QuippeR
    majd meglátjuk, egyelőre küldj egyet nekem, és akkor megnézem a HTML kódot.
  • Laslow
    További screenshotok.
  • Laslow
    Úgy lesz. Ám nem törődtem vele, mert a topik mások képei miatt már szét volt cseszve (legalábbis nálam, mert 100 hsz-t mutat/oldal).
  • cSuwwi
    Lacikám, legközelebb kicsinyítsd le a képet, mondjuk 800x600-asra, hogy ne csessze szét mindenkinek a topikját. Thx.
  • Laslow
  • Laslow
  • Guest
    #3440: Szépek!
  • Pyx #3443
    Nem lehetne e esetleg, eeegy sg privüzenet szkript ?
  • grayback
    OKE KOSZI!
    Kifogom probalni a Samurize-t, aztan majd teszek fel kepet, hogy mire jutottam...
  • QuippeR
    Szvsz semmit. Ha uninstallálod, akkor teljes mértékben eltűnik a gépedről.
  • QuippeR
    Kis segítség.

De tényleg csak kicsi. Ha valakinek esetleg van kedve, akkor küldjön nekem kérdéseket meg válaszokat, és akkor még azokat is berakom.
  • grayback
    Sziasztok!
    Tudom olvassak vissza kerdezes elott, de errol nem olvastam az utobbi 10 oldalon visszafelel:

Szeretnem feltenni a Samurize-t a gepemre, de elotte lenne egy kerdesem: milyen fajlokat kell lementeni biztonsagi okokbol a Samurize elotti alapotbol, ha netalan vissza akarok allni az eredeti alapotra (a Samurizeelotti alapotra)???
    Elore is KOSZI!
  • cyrus #3438
    www.andr.net, iletve www.cracks.am ha nem jó :P
  • Pyx #3437
    WB-6N8KKBR9RH7DORJS8H26-2421866060
    4.2, nem bizti hogy jo
  • Tikal #3436
    van hozzá serialod is? :)
  • Pyx #3435
    windowblinds
  • Tikal #3434
    windows szineket lehet tölteni? (mert alapbol csak kék, olajzöld meg ezüst van)
    Vagy ez csak külső progival tudom megcsinálni?
  • Pyx #3433
    nem pont stop.exet, hanem bármit tudsz linkelni, aminek van külön exéje, winampnál vannak prev, next, stop, stb :)
  • Tikal #3432
    stop.exe?
    ennyire nem vágom, majd elbibelődőm vele vhogy :)
  • Pyx #3431
    Msn: script, ijjen lesz: kép

Progibol bármijjent lehet linkelni, ha megvan mondjuk a stop.exe, a jetadudio mappában, akkor irsz egy stop szöveget, és linknek beirod a stop.exe elérési utját
  • Tikal #3430
    Csak a winampot lehet belerakni? Én jetaudiot használok (mrte jobb), ezt is bele lehet integrálni? továbbá msn messenger-t kéne nekem belerakni. meg lehet csinálni, mert ha nem akor nem is keresgélek :)
    kösz
  • Gandibá
    :))))))))))))
  • Klon
  • cyrus #3427
    Nagyon odamond... egészen elszégyellem magam, és igazad van, csak neked ha van valami kérdésed hogy hogy hivják ezt a programot amivel a tvműsort ki lehet íratni ?
    akkor neked megint elmondjuk hogy ez a SAMURIZE ami a www.samurize.comról tölthető le, csak plz ígérd meg hogy nem küldesz minket többet el a picsába, mert nagyon rosszul esik... most is itt hánykolódok már olyan lelkiismeret-furdim van
  • rem
  • Klon