30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5173 játékra job klikk properties ott set launch options... és oda beirod h -console játék inditása után console-ba beirod h net_graph 3 és akkor kiirja piongedet is meg ilyneket amugy meg show fps asszem ha csak fpst akarod látni -
koni016 #5172 Valaki megtudja mondani hogy a konzolt hogyan lehet előhozni, és mit kell beírni hogy lássam mennyi fps-em van? -
#5171 jah és a nagy részük magyar volt a játékosok-nak :D -
#5170 Nah köszi a hsz.-okat tényleg sokat tanultam belőle.
A köv vidi majd valami normál szerveren lesz.Ezt csak olyan funnak szántam.
-
#5169 belenéztem a videóba, de ezen mi nagy szám: biztos néhány helyen szerencséje volt, másrészt meg nOOb szervereken pocokkal néha mi is aratunk ilyeneket. akiket meg leszúrt azok meg szimplán lámák voltak. amúgy szép. -
#5168 Az első rész állat :D -
#5167 aztamindenit
az egyik rész kész kém-mennyország :D -
#5166 melyik szerveren vannak ilyen noob playerek? én is szivesen fragelgetnék ott :) -
#5165 töled minimum ilyen videot akarok látni legközelebb! addig be se gyere topikba amig nincs kész!:D -
#5164 Nem akartam újra regisztrálni :D
Amúgy azért Tóni mert régen a suliban amikor cs-ztünk T0nY volt a nevem és az egyik srác Tóninak hívott és megtettszett :D -
#5163 csokalaci a nicked és tóni a videoban a neved:D
-
#5162 Köszi a véleményeket :)
A következő videó majd jobb lesz:)
És igen akkor még régi gépem volt :P -
#5161 Nincs humorérzéked :) Egyébként nem tehet róla ha egyszer ilyen a ma :D -
emprise #5160 Egy kicsit vartam volna meg, hogy tobb erdekes/skilles frag keruljon bele, mert ez igy 12 egy tucat.
A vegen a spawnkempes reszre pedig annyira nem lennek buszke... -
#5159 elsönek jo. nem tom én még nem csináltam videot de miért szaggat a video eleje? még régi géped volt? -
#5158 nah ez gáz rosszat másoltam be :S
bocsi Akkor katt ide ;) -
#5157 Sziasztok kész az első tf2-es videóm légyszi nézzétek meg és mondjátok el hogy milyen :)
<object width="425" height="344"><param name="movie"
value="http://www.youtube.com/v/wqrA5RzURao&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wqrA5RzURao&hl=en&fs=1"
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Köszi -
#5156 Nem érdekelt eddig.COD 4 eztem
és most mivel cod 5 nem jött be el akarom kezdeni TF2 -t :)
-
#5155 Ráadásul ezért nem kell sorban állni. :D -
#5154 Ezzel arra akartam célozni, hogy már rengeteg ingyen hétvége volt.
Biztos vagyok benne, hogy még lesz néhány, ha nem idén akkor jövőre, hisz a Valve megígérte, hogy mindegyik kaszthoz lesz update és class update = Free weekend.
(Bár nem lennék meglepve, ha karácsony tájékán benyomnának egy ingyenhétvégét. Gyerekek kiprobálnák és lenne miért hisztizni karira, ha meg a szülők akkor megtudják, hogy milyen jó dologgal is meglephetik a gyereküket és nem csak ruhával.:D) -
#5153 Vmilyen szintes igazsagtalansag , de ez van! :) -
#5152 Aki ennyi ingyenhétvége és guest pass után, nem tudta kiprobálni a játékot az így járt. -
#5151 vagy legalább lenne demo, mert gondolom csak jövő évben lesz ingyen hétvége a következő update-nél :S -
chooselee #5150 Nincs sajna....nekem volt,de mostanra kivették.Én azt hittem amúgy ez örök életű,szóval hogy akármikor fel lehet használni.Úgy lenne a korrekt.... -
#5149 ok,köszi
Így jártam. -
#5148 Szerintem senkinek sincs, anno amikor adták, akkor rövid érvényessége volt. Szerintem mostanra már nem lehet felhasználni. De majd megmondja valaki olyan a tutik, akinek még megvan. -
#5147 sziasztok
Valakinek nincs fölös guest pass-a ?:)
Kiszeretném próbálni hogy milyen..de nincs rá lehetőségem :( -
#5146 Ez már tényleg nagyon átlátszó volt. Amúgy szerintem is jobb lenne abbahagyni. :P -
#5145 majd belejössz :D -
#5144 bakker én már 3szorra szivom meg sorban... :D
-
donatus13 #5143 Jó lenne befejezni és ezeket a hsz eket törölni... -
Neoncsoves #5142 Meet the Spy (HIVATALOS!!!) -
chooselee #5141 Én azt nem tudom ez mikor videó??kb. 30 évvel ezelőtti? -
#5140 erröl én is olvastam! mikor is jön ki? -
#5139 -
Neoncsoves #5138 -
#5137 nemtom, de itt vannak hírek az updateről -
#5136 Mondja már el nekem miért kötődik ennyire erősen ez a Rick Roll videó a játékhoz, mert már kb ezer helyen láttam. -
#5135 laik... lol -
Neoncsoves #5134 OFF
ez már fáj:)