30108
  • Nivea
    játékra job klikk properties ott set launch options... és oda beirod h -console játék inditása után console-ba beirod h net_graph 3 és akkor kiirja piongedet is meg ilyneket amugy meg show fps asszem ha csak fpst akarod látni
  • koni016
    Valaki megtudja mondani hogy a konzolt hogyan lehet előhozni, és mit kell beírni hogy lássam mennyi fps-em van?
  • csokalaci
    jah és a nagy részük magyar volt a játékosok-nak :D
  • csokalaci
    Nah köszi a hsz.-okat tényleg sokat tanultam belőle.
    A köv vidi majd valami normál szerveren lesz.Ezt csak olyan funnak szántam.
  • jozing
    belenéztem a videóba, de ezen mi nagy szám: biztos néhány helyen szerencséje volt, másrészt meg nOOb szervereken pocokkal néha mi is aratunk ilyeneket. akiket meg leszúrt azok meg szimplán lámák voltak. amúgy szép.
  • Jim Morrison
    Az első rész állat :D
  • motyodlee
    aztamindenit
    az egyik rész kész kém-mennyország :D
  • Rage47
    melyik szerveren vannak ilyen noob playerek? én is szivesen fragelgetnék ott :)
  • Nivea
    töled minimum ilyen videot akarok látni legközelebb! addig be se gyere topikba amig nincs kész!:D
  • csokalaci
    Nem akartam újra regisztrálni :D
    Amúgy azért Tóni mert régen a suliban amikor cs-ztünk T0nY volt a nevem és az egyik srác Tóninak hívott és megtettszett :D
  • balvin
    csokalaci a nicked és tóni a videoban a neved:D
  • csokalaci
    Köszi a véleményeket :)
    A következő videó majd jobb lesz:)
    És igen akkor még régi gépem volt :P
  • Nitramk
    Nincs humorérzéked :) Egyébként nem tehet róla ha egyszer ilyen a ma :D
  • emprise
    Egy kicsit vartam volna meg, hogy tobb erdekes/skilles frag keruljon bele, mert ez igy 12 egy tucat.
    A vegen a spawnkempes reszre pedig annyira nem lennek buszke...
  • Nivea
    elsönek jo. nem tom én még nem csináltam videot de miért szaggat a video eleje? még régi géped volt?
  • csokalaci
    nah ez gáz rosszat másoltam be :S
    bocsi Akkor katt ide ;)
  • csokalaci
    Sziasztok kész az első tf2-es videóm légyszi nézzétek meg és mondjátok el hogy milyen :)

<object width="425" height="344"><param name="movie"
    value="http://www.youtube.com/v/wqrA5RzURao&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wqrA5RzURao&hl=en&fs=1"
    type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Köszi
  • chilios
    Nem érdekelt eddig.COD 4 eztem
    és most mivel cod 5 nem jött be el akarom kezdeni TF2 -t :)
  • Narxis
    Ráadásul ezért nem kell sorban állni. :D
  • Blacksheep333
    Ezzel arra akartam célozni, hogy már rengeteg ingyen hétvége volt.
    Biztos vagyok benne, hogy még lesz néhány, ha nem idén akkor jövőre, hisz a Valve megígérte, hogy mindegyik kaszthoz lesz update és class update = Free weekend.
    (Bár nem lennék meglepve, ha karácsony tájékán benyomnának egy ingyenhétvégét. Gyerekek kiprobálnák és lenne miért hisztizni karira, ha meg a szülők akkor megtudják, hogy milyen jó dologgal is meglephetik a gyereküket és nem csak ruhával.:D)
  • Ombika
    Vmilyen szintes igazsagtalansag , de ez van! :)
  • Blacksheep333
    Aki ennyi ingyenhétvége és guest pass után, nem tudta kiprobálni a játékot az így járt.
  • Rage47
    vagy legalább lenne demo, mert gondolom csak jövő évben lesz ingyen hétvége a következő update-nél :S
  • chooselee
    Nincs sajna....nekem volt,de mostanra kivették.Én azt hittem amúgy ez örök életű,szóval hogy akármikor fel lehet használni.Úgy lenne a korrekt....
  • chilios
    ok,köszi
    Így jártam.
  • Ability
    Szerintem senkinek sincs, anno amikor adták, akkor rövid érvényessége volt. Szerintem mostanra már nem lehet felhasználni. De majd megmondja valaki olyan a tutik, akinek még megvan.
  • chilios
    sziasztok

Valakinek nincs fölös guest pass-a ?:)
    Kiszeretném próbálni hogy milyen..de nincs rá lehetőségem :(
  • Ability
    Ez már tényleg nagyon átlátszó volt. Amúgy szerintem is jobb lenne abbahagyni. :P
  • Nitramk
    majd belejössz :D
  • motyodlee
    bakker én már 3szorra szivom meg sorban... :D
  • donatus13
    Jó lenne befejezni és ezeket a hsz eket törölni...
  • Neoncsoves
    Meet the Spy (HIVATALOS!!!)
  • chooselee
    Én azt nem tudom ez mikor videó??kb. 30 évvel ezelőtti?
  • Nivea
    erröl én is olvastam! mikor is jön ki?
  • Narxis
  • Neoncsoves
  • Twetr0x
    nemtom, de itt vannak hírek az updateről
  • Doki17
    Mondja már el nekem miért kötődik ennyire erősen ez a Rick Roll videó a játékhoz, mert már kb ezer helyen láttam.
  • rhazid
    laik... lol
  • Neoncsoves
    OFF
    ez már fáj:)