8396
  • Petyus_
    Hatodjára sikerült...:(
  • Petyus_
  • Petyus_
  • Petyus_
  • Petyus_

• Petyus_
  • Petyus_
  • Petyus_
    Nem a Black Isle csinálja, hanem a Bioware, hálistennek. (BI: IWD, BW: BG, azért van különbség...)

Egyébként ha láttatok újabb bemutatókat a játékból, akkor gondolom számotokra is egyértelmű, hogy lehet venni a P4-et, esetleg Athlont meg a GeF 3-at... én már spórolok! :)

Chris: akkor 2001 Q4 hivatalosan, még mindig?? Én mindenhol azt olvastam, hogy 2002. március... remélem nem adják ki a téli vizsgaidőszakban! :)))

Más: Chris, a kezelőfelületről tudsz vmi konkrétat? Én annyit tudok, hogy pause funkció nem lesz, ennnek hiányában egy Baldursos kezelőfelület esetén a varázslók pl. elég esélytelenek lennének... ha nem lesz legalább 6-8 Quick-spell, amit egy számbillentyűvel, meg jobbklikkel elsüt, akkor én tuti harcossal leszek... (csak singleplayer-ről beszélek, multiban DM leszek, ahogy megígértem :)).

Na, csináljunk már honlapot, szervezzünk klánt jóelőre vagy valami... nem akarom, hogy készületlenül érjen a multiplayer játék, mert egy játék az amikkal, és a Baldursos tapasztalataim alapján kivágom a CD-t a gépből, és vissza se teszem! :)
  • Chris
    Gondoltam szállítom a "friss" infokat. :)
    Na nesztek:

Elősször is a mindenkit legjobban foglalkoztató megjelenés kérdését venném elő. Azt írják kedvenc programozóink, hogy az év végére várható a "messiás", de ha a designerek magasra tett lécét leveri, akkor jövő év elejére csúszik a megjelenés. (ennyit az általuk hangoztatott "a tartalom a lényeg" nézetről)

Írták még azt is, hogy szakítanak az infinity-engines játékokban használt reputation rendszerrel, ami helyett egy úgynevezett "frakciókra tagolt népszerűségi rendszert" vezetnek be. Értetlenül tágra nyílt szemeimet a következő példának sikerült szűkítenie: egy emberek és gnómok által benépesített faluban, ha a játékos megöl egy gnóm lakost, akkor mindkét faj képviselői különböző módon reagálnak a tettre. A gnómok értelemszerűen agresszívan, esetleg rátámadnak a játékosra, míg az emberek közönyösek maradnak, esetleg köszönetüket fejezik ki... Hmm, érdekesen hangzik...

Na most egyenlőre ennyi, volt még valami, amit elfelejtettem, de ha lesz majd kedvem utánnanézek és írom.

Üdv,
    Chris
  • I.C.ram
    Jelenne mar meg!
  • I.C.ram
    Azert lesz ez a jatek uralkod mert nincs havidij!
  • I.C.ram
    Csak jelenne mar meg :))
  • marlowe
    Na jelentkezem énis :) (Fanatikusnak :))
  • I.C.ram
    Petyus en jelentkezem a kalandmoduljaidba mint karakter :))
  • Petyus_
    Sziasztok!

Neverwinter Nights fanatikus (hmmm, tutira az leszek), jelentkezem! :)

Amit tudok ajánlani: vagy 2-3 spirálfüzetnyi fasza kalandmodul a régi szép időkből, ami csak a szerkesztőprogramra vár, ill. szerény személyem, egy leendő korrekt NWN DM (nem "kegyetlen", de "igazságos"). :)

Fel kellenne pezsdíteni a topicot, esetleg honlapot kellene csinálni, mert az amikkal nem lesz ám jó játszani, akármilyen is maga a játék! :)

Egyelőre ennyi, jelentkezem majd... :)
  • I.C.ram
    Felhoztam a topicot
  • skorpio7

NWN előzetes
  • skorpio7
    HCGamer
    2001/07/11 19:42 - Ch00ler
    NWN előzetes
    Az MGON beizzított egy két oldalas előzetest a next-generation RPG gammáról, a Neverwinter Nights-ról. Szerencsére a következő generációs jelző nem arra vonatkozik, hogy mikor jelenik meg, hanem az egész program szerkezetére és felépítésére. Nem akarom saját magamat ismételgetni itt, mert már sokszor volt szó erről a Bioware progiról. Szóval, irány az előzetes, ahol találunk pár érdekes dolgot, de senki se számítson mindent megváltó dolgokra. A képek közül is talán ha kettő új.
    A lényeg: megjelenés 2002. Március. Ehh.
  • I.C.ram
    az biztos :))
  • I.C.ram
    csuszik lefele a topic :(
  • I.C.ram
    egyebkent BEOWULF nem lattalak en mar valahol olyan ismeros a neved :))
  • I.C.ram
    hat persze de ilyen alapon akar jatszahtok kint a a kis pistaval a kertben es elkepzeljuk hogy en egy sarkany vagyok o meg egy bugris harcos es utjuk egymast!! a szabalyok nagyon is lenyegesek szerintem ha nem lennenek azok akkor mi a szaraeert vennenk meg a szabalykonyveket ha?
  • Rincewind
    Nos kicsit tényleg annak tűnt, de nem baj!
    Egyébként én is ismerem a szabályokat! Csak éppen nem játszom velük. És, hogy miért?
    Mert az elmúlt 10-11 év alatt olyan mennyiségű AD&D cuccot halmoztam föl, hogy abszolút nem éri meg most hirtelen áttérni egy másik rendszerre! Voltaképpen vehetnék meg mindent mégegyszer, abból én meg nem kérek! Jó nekünk a sima AD&D.
    De egyébként nem hiszem, hogy olyan nagy jelentősége lenne ebben a játékban a szabályoknak. Mármint ezt úgy értem, hogy játék közben úgysem fogsz 400 oldalas szabálykönyveket lapozgatni, csak játszani...
  • I.C.ram
    tudom kicsit bekepzeltnek tunt RINCEWIND de nem nagypofaskodasnak szantam :)) ezzel csak arra akartam utalni hogy tolem kerdezhettek a szabalyokkal kapcsolatban :))

na tehat az en karakterem

THIEF/FIGHTER male vagy female es ELF vagy Hobbit
  • Rincewind
    hmm...
    Azért találtam pár igen szép screenshot-ot:

Annyira azért mégse rossz a grafikája :))
  • Rincewind
    wow
  • I.C.ram
    en mar csak tudom az osszes szabalyt mivel en a 3 editiononel jatszom
  • I.C.ram
    ja es azt tudtatok hogy 4 szintenkent kapunk egy abbilities pontot amit adhatunk erore,dex,int,stb-re
  • I.C.ram
    fighter/thief
  • I.C.ram
    esetleg lehet fighter cleric :))
  • Rincewind
    Ja igen, még egy fontos dolog:

Az NWN hivatalos oldalát folyamatosan frisstik! Legalábbis a News rovatot. És ott egy kurva szó nincs késésről!!! Szóval nem biztos, hogy mindent el kéne hinni, amit a Gameszar-on írnak! Persze ettől még lehet igaz a késés, de van rá egy pici esély, hogy kacsa, ha a hivatalos oldalon nem is hallottak felőle!
    Mondjuk én személyszerint azt mondom, hogy, ha tényleg bugos még nagyon, akkor inkább várok még egy évet, mert szarral nem akarok játszani.
  • Rincewind
    Beszúrok pár képet, de csak azért, mert az még nincs itt a fórumon :)

Tény, hogy grafikailag nem egy nagy durranás, de a játékmenet... :))
  • Rincewind
    Hát, mivel én szinte egész életemben DM voltam, ez sajna itt sem fog változni :(
    De, ha valaki csinál egy nagyon jó kis kalandot és meghív a partyba, akkor én valószínüleg egy:
    Dwarf male/Cleric-el leszek!
    Ha valaki esetleg nem értené: Törpe pap :)
    Mindig is a Törpe volt a kedvenc fajom...
  • I.C.ram
    ha mar a fajnal tartunk akkor egy tolvaj nem is lehet mas mint HOBBIT :))
  • Chris
    Szerény személyem természetesen mágussal, vagy esetleg harcos-mágus multikaszttal.
    Nem tudok mit tenni, imádom a polihisztor karaktereket... :D
    Ja, és persze elf faj.
  • I.C.ram
    a semminel minden tobb :)) ja es irjuk mar le hogy majd ki milyen karival fog neki vagni a jateknak!

En valoszinuleg egy tolvajjal :))
  • Rincewind
    Hát nem, de több, mint a semmi!
  • I.C.ram
    hat nem irtak rola sokat az e-havi szamban :((
  • Chris
    Ez teljesen komoly? Ehh, elég műveletlennek érzem magam NWN ügyben, de amikor én legutoljára olvastam róla, ott még szó sem volt ilyen szerverrendszerről... :)
    De ennek most megörültem :D
  • Chris
    Rince, a Call of Cthulhu újabb jó pont, a Vampire nemkülönben. :)
    Éljen soká Lovecraft mester a halál után is! :)

Egy gond lesz csak az online NWN-al szerintem... Állandó magyar szerver kellene hozzá, amihez az óriási popularitás nélkülözhetetlen.

Felhívás: akinek van, vagy lesz rá lehetősége, az erőszakolja ki egy gyors elérésű szerver létrehozását!