• Petyus_
    Nem a Black Isle csinálja, hanem a Bioware, hálistennek. (BI: IWD, BW: BG, azért van különbség...)

Egyébként ha láttatok újabb bemutatókat a játékból, akkor gondolom számotokra is egyértelmű, hogy lehet venni a P4-et, esetleg Athlont meg a GeF 3-at... én már spórolok! :)

Chris: akkor 2001 Q4 hivatalosan, még mindig?? Én mindenhol azt olvastam, hogy 2002. március... remélem nem adják ki a téli vizsgaidőszakban! :)))

Más: Chris, a kezelőfelületről tudsz vmi konkrétat? Én annyit tudok, hogy pause funkció nem lesz, ennnek hiányában egy Baldursos kezelőfelület esetén a varázslók pl. elég esélytelenek lennének... ha nem lesz legalább 6-8 Quick-spell, amit egy számbillentyűvel, meg jobbklikkel elsüt, akkor én tuti harcossal leszek... (csak singleplayer-ről beszélek, multiban DM leszek, ahogy megígértem :)).

Na, csináljunk már honlapot, szervezzünk klánt jóelőre vagy valami... nem akarom, hogy készületlenül érjen a multiplayer játék, mert egy játék az amikkal, és a Baldursos tapasztalataim alapján kivágom a CD-t a gépből, és vissza se teszem! :)