772
Minden ami görkorizással kapcsolatos
-
#132 hát a járdák szörnyűek egyfolytába a buckákat kell átlépni
csapágyat néha olajozni kell mert van mikor súrlódó hangot ad.
meg hány kerékkel szoktaok menni? -
#131 jah, meg agyonszervezve, ugye :) -
#130 az autóút jó
a fitness korimmal azon szeretek menni, járdán nem -
praksi #129 remélem a Szabadság-hidat hamar befejezik, az a kedvenc hidam az összes közül :-) -
praksi #128 ha pl. a körúton mész, simán. én pl. a Nyugatitól simán el tudtam menni a Móricz Zsigmond körtérig. csak most szét van túrva a város, és oda kell figyelni + nem árt ismerni egy csomó alternatív útvonalat -
Bradyx #127 Mennék...ha nem laknék Pesttől több száz km-reXD csak azért kérdeztem, ha mondjuk a város egyik végéből a másikba szeretnétek eljutni, megtehitek-e görkorival? -
praksi #126 menj ki az Erzsébet térre, ott szoktunk összegyűlni, aztán esténként elindulunk valamerre. Péntek esténként ~100an szoktunk egyszerre! -
Bradyx #125 Pesten hol lehet korizni? úgy értem, nem mindenhol van kerékpárút, autóútra meg nem érdemes rámenni, mert rádudálnak az emberre; sőt, talán nem is lehet ott közlekedni görkorival. Akkor marad a járda? Ahol én lakom, ott meg olyan ramaty állapotban van a járda, hogy szinte csak "lépkedni" lehet rajta :) -
#124 nemtom -
Garcsi #123 Ma nem akarunk kicsit korizni mike? -
Garcsi #122 Ára 1 szet (4db) kb 3000-6000 Ft, de ez nem biztos
-
Garcsi #121 Kerék főb jellemzője puhasága és a nagysága. -
Garcsi #120 Sajnos a fitnesz k2 korim kezd nagyon szarakodni csapágyat kéne benne cserélnem. Olyan érzés amikor korizok vele mintha tapadna az aszfalt.
Minthogyha valamilyen gélbe mennék (vánszorognék vele). Bár ennek is meg van a maga előnye, izmosabb lesz a lában sokkal többet kel hajtanom magam, hogy haladjak:)
-
Garcsi #119 Ha jó a fitnesz vagy hockey korid nyugodtan ugradhatsz lépcsőzhetsz vele, ki fogja bírni. Egyébként fitnesz korival én sokkal jobban tudok ugrálni mint agróval. Ennek egyetlen oka van sokkal könnyebb.
-
#118 kerkekeket mennyiér lehet venni?külön van hoki kerék meg ilyesmi? -
#117 héten szerintem nem lesz -
Garcsi #116 Szia mike mikor lesz göri találka? ma, vagy holnap?
Ha ma és gondolod elmegyek veled oktatni egy kicsit:)
-
#115 Mike, ha nem akarsz egyedül gurulni, akkor nézz el esténként az Erzsébet térre, ott szoktak lenni korisok, sokan, és jó fejek, meg olyan 30 körüliek. Szeptembertől újra pesten leszek, én is oda fogok kijárni :). -
#114 az nem jó :( -
#113 Az én rocesom teljesen műanyag, de pl régen az útpadkáról leléptem, most meg simán leugratok róla, és nincs semmi baja. Mondjuk a hivatalos oldal szerint nem sima műanyag. Van pár szegedi srác, akik azt mondják hogy az alu sínnel gyorsabban lehet menni. Na mondjuk én ezt nem értem, de ha ők mondják...
Amúgy friday night skate miatt vettem én is kereket, és amikor elindultam, én is fostam, főleg a hídon, de azóta már tudom kontrollálni a sebességemet. Még jó hogy a régi csapággyal használom, mert ha újat raktam volna bele, biztos ott haltam volna meg. -
Bradyx #112 Hajdú-Bihar -
#111 merre lax? -
#110 az abec csak egy besorolás -
#109 teljesen jó a műanyag
nem törik el
csak később lett divat az aluminium -
#108 nekem is olyanom van.hát egy hónapja van meg remélem azért bírja még egy ideig.csak a csapágy hát nem tudom...:D -
Bradyx #107 jah, a csapágy sem ABEC szériákból van, hanem valami angol gyártmány -
Bradyx #106 Rollerblade Macroblade korim van, vagy tízéves modell, de eddig kiválóan teljesített:-D
Az "alváza"(vagy hogyishívják, ami a kerekeket tartjaXD?) sajnos nem fémből van, hanem egy erősebb műanyagból
a kerék küllős, zselés, 82A keménységű és 76mm-es
asszem ennyi a lényeg, ha vmi infó még kell, szólj -
#105 milyen korid van?
szerintem kibírja az 50 centit is -
#104 hát tegnap ez volt
alig használt kori
82-es kerekek, abec7, megvettem az akkori (2 éve?) csúcsmodellt
megy mint állat én meg fosok, alig birok vele megállni lejtőn (mondjuk hídról lejövet), begyógyultam egy kerékpárosba is tegnap
szánalmas volt :( -
#103 van agro korim is, városban jobb, bár olyan mint két betooncsizma
de nem szoktam vele uglni, korláton csúszkálni
öreg vagyok én már ehhez :)
99-2000 környékén sokat koriztam, azóta szinte semmit, felszedtem vagy 6-8 kiló pluszt (sok sör ugye :) szal...
aztán idén előszedtem
próbálom rávenni a régi haverokat, de nem nagyon akaródzik neki, egyedül meg szar
egy aero 10-esem van meg egy TRS ACCESS
galériámban van róla fotó -
Bradyx #102 Szerinted mennyit bírnak mondjuk ugratás szempontjából? merthogy fitnesszel nem ajánlott az ugrálgatás, de azért egy hoki-görkori sem ér fel egy aggresszívval. Nem szándékozom 50 centikről leugratni, de azért jó tudni, ha nem törik el egykönnyen az ember alatt:D -
#101 koki = hoki... -
#100 Pesten sok srácnak (és lánynak :) van kokigörije. Szerintem jók azok, bár még nem próbáltam. Nekem még mindig a legelső rocesom van, tescoban vettem :)). De most powerslide kerekek vannak rajta, és igencsak jól gurul. :) Ha még csapágyat is vennék újat, akkor nem is tudnék megállni :). -
Bradyx #99 Én idén nyáron kezdtem el görkorizni, minden nap vagy 2-3 órát gurulok. Egy hoki-görkorim van, de szerintem van olyan jó, mint egy fitness, és jobban is "gurul", mint egy agro. Jó lenne Budapesten görkorizni, vannak nagy terek, de mivel vidéki vagyok, ez nem lehetséges:) Mike, ha meg szabad kérdezni, te milyen "stílusban" görkorizol: street, vagy maradsz a fitness-nél? -
#98 mostanában előkapartam a korijaimat, és gurulgattam kicsit Bp-n
jó 5 év kihagyás után megdöbbentő mennyire béna lettem -
Bradyx #97 nincs mit, nagyon szívesen:-) -
#96 köszi -
Bradyx #95 Bocs, Mike, nem láttam, h írtad, hogy tegyem fel a linket. ez a YouTube-hoz hasonlóad működik, csak itt le lehet szedni .wmv-ben a fájlokat: www.thatvideosite.com -
Bradyx #94 Ez lesz az, köszi! -
praksi #93 heel-toe :-)