Görkori

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
oké értettem.eddig egy kis tisztogatásal megoldottam mindig.

predator1982
amúgy a tegnapi kori tényleg fasza volt😄DDDDD azért még mindig én nyomtam jobban😄DDD

pred

predator1982
basszus elfelejtettem a mai görkorit fiúk, én meg megyek át Brizsitthez, mert elõbb végeztem...

pred

Nem tudom Mike elolvastad-e 167-es hozzászólásomat.
Mike
mosogathatja bármeddig, nekem sem vált be

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Annyit még hozzáfûznék, hogy teljesen tisztára nem tudod kimosni.
Valami kis szennyezõdés általában mindig marad benne. Ami tovább eszi a csapágyadat. És ne is várd, hogy ugyanazd a minõséget meg tudnád közelíteni mint egy vadi új csapágy. Bizonyos csapágytipusoknál meg nem is ajánlom, hogy el kezd takarítgatni, mert csak több kárt okozol mint hasznot.
Egyébként jó a bicikli olaj is szerintem.
De ha nem szórúl, menet közbe se, akkor én azt mondom ne nyúlj hozzá.
Ha úgy érzed zörög menet közben lassúlsz, nehéz hajtani magadm.
Akkor érdemes hozzányúlni, elõszõr is lakbenzinbe, vagy higitõba ki kell mosni a szennyezõdést belõle finom kis porszemcséket. Utána lehet újra beolajozni.
Megyek😊
Mike
hát nemtom, minek akarod kenni?

Mike
bicajjal

Mike
Ma valszeg lesz korizás Garcsi, 7-kor a Hõsökön
eljössz, Garcsi?

jbal
Azt hogy méred le?

jbal
Pesten kívül nem tudja valaki hol lehet görkoris cuccokat beszerezni?Pl.Miskolcon.mert nem lenne rossz ha lenne csapágyolajam(sprém).vagy arra jó a sima olaj amivel a biciklit is be szokták kenni?

Tegnap újra felvettem az agró korimat. És végre erõfeszítés nélül tudtam haladni nagyon állat volt. Cikáztunk az emeberek között a rakparton. Végre újra élveztem a korizást. Lemértem agróval a végsebességemet 28km/h szerintem ez nem isolyan rossz agrókorival.
Mondjuk ott már nagyon hajtottam magam. 😊
Ez így igaz!:-D
predator1982
18. kerületbõl az Árpád hidig mondjuk😄

pred

predator1982
ja, mondjuk itthon én is el tudok jutni mindenhová😄

pred

jbal
szerintem nem olyan vészes a helyzet.és mindig el tudok menni ahova akrok simán járdán.végülis a kori olyan mint ha cipõbe mennék csak gurul és kicsit gyorsabban

predator1982
hát igen az tényleg gázos. itt sem mindenhol jó az út, egyszer szerettünk volna elmenni Szentendrére, de nem tudtunk, mert a bringások még csak csak átjutnak,de a korisoknak esélyük nincs

pred

mumpic
Pesten igen, mert szélesek a járdák, és lehet nagy kerülõ manõvereket csinálni. De a legtöbb vidéki városban a járdákon két szatyrot cipelõ ember már nem fér el egymás mellett egy járdán. 😞

predator1982
a legjobb tömegben görkorizni, nagyon izgalmas😄

pred

Mike
ahhoz képest mérem magam, hogy ment 6-7 éve 😊

Mike
akkor én túl rendes vagyok 😊
sosem lehet tudni hogy mikor fordul be egy kirakat felé, mikor megy úgy hogy se lát se hall
bicajjal sem szoktam gyalogosok között 20-szal menni, pedig azon fék is van

mumpic
Meg kell tanulni fékezni meg lassítani, és akkor megnõ a biztonságérzet. Azt mondják, csak annyira tudsz korizni, amennyire megállni.

gyalogosoknál annyit szoktam csinálni, h a csuklóvédõmmel elkezdke "tapsolni", az esetek többségében el is szoktak engedni.

amit a legjobban rühellek, a kerekes szatyros öreg nénikék....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike
na de a bambuló, össze-vissza kóválygó gyalogosok között?
vagy éjszaka a sötétzöldre festett emiatt alig látszó, járda közepére kihelyezett karók között?

hát, kinek mi a száguldozás. én ezzel a tempóval még biztonságosan és idõben meg tudok állni, ha bármi baj történne az úton.

régebben egy éjszaka legurultam a ferenciek terén az aluljáróba, annyira szar ott az aszfalt, h össze-vissza jártak a lábaim, nem is mertem hajtani magam.

Mike
régebben nem voltam ennyire gyáva mint most, simán legurultam egy hídról, most meg, még a hidba is belecsimpiztem
mennyire szánalmas 😞

mumpic
Én néha még a dózsa úti aluljáró lejtõjén se merek legurulni, nemhogy egy hegyrõl lefelé. A hidakon is végig szlalomozok meg hóekézek, meg elkoptatom a kerekeimet 😄.

downhill-versenyzõk meghaladják az 50 mérföld/órás sebességet görkorcsolyával😄 ki merné õket utánozni?!:-D
jbal
az fasza lehet.jó minõségû utakkal

Mike
éjjel
el kell õket engedni, akkor nem izgatják magukat, meg több sáv kell
mondjuk egy 2 sávos úton éjjel kettõkor bõven korizhatsz az úttesten

Mike
15-20 mondjuk a körúton?
szerintem az már bõven száguldozás

Én eddig egyszer mértem meg mennyivel tudok menni fitnesz korival.
A csúcsom sima úton lejtõ nélkül kb 32-35 km/h, de mondjuk ezt nem tudtam huzamosabb idejig tartani.
Görkorim mostani állapotába örülök ha megy 15 km/h-val.
jbal
ja hát igen.de nálam nincs a napi programban az éjfél utáni korcsolyázás😊

most attól függ, mikor és hol mész az utakon. itt Kecskeméten pl. éjfél után nem nagyon vannak autók még a belvárosban se, így a 4 sávos út tök üres.
másrészt aki ilyenkor még autózik, azok ált. nem éppen az intelligensebb rétegbõl vannak, volt olyan, h ledudáltak, leszorítottak, vagy csak szimplán kiszóltak valamit.

jbal
😄DDDDDDDD
néha kíváncsi lennék hogy tulajdonképpen mennyivel is megyek
autóúton?😮
az komoly.kocsisok nem dudálnak?mert én már ha kis mellékutcákba megyek és próbálom kikerülni már akkor is szarridegeskedik magukat.

én se szoktam. 15-20 km/h -ás átlag bõven elég arra, h egy csaj fenekére rácsapj, és ne érjen utol 😄D

Mike
nem tudom, anno régen enm száguldoztunk a gyalogosok között, igaz nem is voltunk 100-an

ez érdekes dolog, a PEK néha nekem túlságosan merevnek tûnik, h nem megyünk gyorsan, itt megállunk, nem állunk meg máshol, meg stb.

a spontánnal meg az a gond, h egy csomóan ész nélkül száguldoznak a gyalogosok között, és nem lehet kontrollálni õket.

jbal
hát a járdák szörnyûek egyfolytába a buckákat kell átlépni
csapágyat néha olajozni kell mert van mikor súrlódó hangot ad.
meg hány kerékkel szoktaok menni?

Mike
jah, meg agyonszervezve, ugye 😊

Mike
az autóút jó
a fitness korimmal azon szeretek menni, járdán nem

remélem a Szabadság-hidat hamar befejezik, az a kedvenc hidam az összes közül :-)

ha pl. a körúton mész, simán. én pl. a Nyugatitól simán el tudtam menni a Móricz Zsigmond körtérig. csak most szét van túrva a város, és oda kell figyelni + nem árt ismerni egy csomó alternatív útvonalat

Mennék...ha nem laknék Pesttõl több száz km-reXD csak azért kérdeztem, ha mondjuk a város egyik végébõl a másikba szeretnétek eljutni, megtehitek-e görkorival?
menj ki az Erzsébet térre, ott szoktunk összegyûlni, aztán esténként elindulunk valamerre. Péntek esténként ~100an szoktunk egyszerre!

Pesten hol lehet korizni? úgy értem, nem mindenhol van kerékpárút, autóútra meg nem érdemes rámenni, mert rádudálnak az emberre; sõt, talán nem is lehet ott közlekedni görkorival. Akkor marad a járda? Ahol én lakom, ott meg olyan ramaty állapotban van a járda, hogy szinte csak "lépkedni" lehet rajta 😊
Mike
nemtom

Ma nem akarunk kicsit korizni mike?