Görkori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
kezd lassan olyan lenni, mint a legtöbb plázás üzlet: van póló, cipõ, esetleg egy-két focilabda, és már "sportboltnak" nevezik magukat...
pred
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pred
pred
pred
pred
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
vonatra?😮
én meg a balatonon nem mertem lemenni fonyódra h aztán visszajöjjek vonattal:d
bár én egszer végig fogok caplatni zokniban az egyik plázában, miután levetették velem a korimat 😊
meg itt az embereket nem igazán kell kerülgetni meg ha kell az se olyan izgalmas.cipõt nem szoktatok biztonság kedvéért vinni?😄
mer unalmas mindig ugyanazon az úton lemenni néha legszívesebben odateleportálnám magamat egy helyre és onnan indulnék el 😊
pred
ehhez képest egyesek még ugrálnak is vele 😊
mondjuk én nem
de városban szerintem az agro jobb, legalábbis most, sok évnyi kihagyás után úgy érzem
a fitness korim 82mm-es abeC7-es csapággyal, alig birok vele megállni, városban az embereket kerülgetni, lejtõn gyorsul mint állat (legalábbis nekem most túl gyors)
meg az a bajom spec ezzel a bajom, hogy keskenyebb lábuakra szánták, illetve nem fogja eléggé a bokámat, igazából gyors haladásra jó, mondjuk úttesten (de ez tök szubjektív, kinek mi jön be, hogy tudja használni)
nem tudom milyen érzés lehet vele menni
régi noname korcsolyámnak meg kivettem a középsõ két kerekét😄
bár ez utóbbi asszem el akarom adni, alig használtam cc 30k-ért
pred
ilyen
pred
pred
Azt mondják az okosok, hogy leszeded a porvédõt, aztán wd40nel kimosod, majd valami takony halmazállapotú kenõanyaggal kezeled. Porvédõ vissza, csapágy kerékbe, kerék koriba. 😊
pred
pred