772
Minden ami görkorizással kapcsolatos
-
#412 hát... görkorizni fél órát is lehet -
praksi #411 csütörtökön lesz az utsó vizsgám; utána benne vagyok ;-) -
#410 Nekem se jó most... Sok a tanulnivaló, meg a munka.. :'( -
#409 Tegnap kellett volna, ma már visszajöttem vidékre :( -
#408 topiktársak, nem akarunk egy kicsit gurulni vmikor az esti órákban?
vagy Zocsi, feléd simán elnézhetek -
#407 én is mindig túl nagyot veszek -
#406 Hát igen.. Bár ezt kérdeztem már korábban is, de akkor nem kaptam rá választ:
(#350: "Mellesleg, ha vesz az ember korit, akkor hogy jó: ha pont akkora méretben, mint a lába; vagy ha 1 számmal nagyobb (mint mondjuk a snowboard bakiknál)?")
Mert síbakiknál oké, hogy nagyobb egy számmal, de abba sízoknit vesz az ember! (Mondjuk én most is abba korizok... :P) -
#405 Pont most mondta mike hogy olyan kori kell ami kényelmes, nem olyan ami nagyobb egy számmal. :P
Amúgy meg a bélés csak lapulni fog benne, és akkor már nem egy számmal lesz nagyobb. -
#404 pedig fasza az a kori , nekem is olyan van csak női változatban:-) -
praksi #403 azt ne feledd, hogy korinál célszerű 1 számmal nagyobbat venni -
#402 Az a para, hogy nem fitness korit szeretnék magamnak... Inkább Freeskate-t fogok venni sztem, ha veszek. Továbbá 40 egyész 2/3-os lábam van, szal valszleg nagy is lenne rám... A mostani korim is nagy rám (de az ingyé volt) és idegesítő használat közben. Ezért is rágtam be és veszek majd új korit... De ha már új kori, akkor jó kori, amivel lehet kezdeni is valamit...
Amúgy köszi! -
#401 az a bajom a korival, hogy nekem túl széles a lábfejem hozzá
50k-ért vettem, akkor a legdrágább fitness RB volt, gyors, primán elnyeli a rázkódást, alu, gyorsfűző
(mindekinek azt mondom, olyan korit vegyen, ami kényelmes neki, nem fog a lábához idomulni, ez nem cipő, ehhez képest én nem tudom ezt soha betartani)
egyébként van még egy agro korim is, igazából mindkettőt eladnám és vennék magamnak egy újat, másrészről csak áll itt a fitness korim, nem is használom -
#400 USA
minden görkorit abban mérnek eredetileg
egyébként a 27,5 az 27,5 cm, azt hiszem 42 vagy 43 -
praksi #399 27,5-es?
milyen szabványban ? -
#398 pl. a Rollerblade-m ilyen nem akarod megvenni? alig használtam,
Rollerblade aero 10
27,5-es
30k-ért viheted
-
#397 Tudsz vmit ajánlani? -
#396 jó kori kell, ami elnyeli a rázkódást, és akkor nem probléma -
#395 Ppontosan... -
#394 igen, mert igy ráz nem??? -
#393 Ha alaposan magad elé nézel, ahol nem hepehupás, akkor bárhol lehet, én nem egyszer megtettem, a 18.kerületnől, az Árpád hídig a távolságot, végig a korival a lábamon...
amúgy én általában ahogy elérem a rakpartott, onnan már zsir, nem is kell annyira koncentrálni. -
#392 Én szerencsére jónak találom a pesti utakat, hozzászoktam a vidékhez, úgyhogy én elgurulgatok bárhol, és még tetszik is Kecsóhoz képest. :) -
#391 Érdekes, nekem pont az út nem jön be a M-szigeten. Rossz minőségű, emiatt rossz érzés rajta gurulni! :D -
#390 a margitszigeten az úttesten korizz
egyébként a körút is jó
vagy amerre lax, a közeli zöldövezet alacsonyforgalmú utcái -
#389 Miért nem csinálják meg jóra a budai rakpartot... ott olyan jó lenne korizni, ha nem lenne olyan πcsa*** az út!
Amúgy azért vannak jó helyek, csak a fő kérdés az, hogy mennyire vagy tapasztalt koris, mennyire zavarnak az emberek, illetve hogy milyen módon szeretnél korizni? Hosszú távon/kifárasztósan, vagy csak úgy lógni a haverokkal és kisebb területen korizgatni, "figurázgatni", gyakorolni... -
#388 Én amikor Pesten voltam az Üllői úton koriztam.. Széles járda jó, és nem túl sok járőkelő -
#387 Sziasztok,
latom sok mindenkinek gondot koz hol korizzon.
Nekem mar eleg regota meg van a korim csak nem tudom hasznalni voltam kint parszor a Margit-szigeten,de ott nagyon keves jo aszfalt van.
Van egy resz ahol csak egy vekony csik van es sokszor hiaba kerem a futokat hogye engedjenek el basznak.........
Szoval ha a Margit-sziget az egyetlen hely akkor nem is korizok.
Hosok tere.......mindenkitol ezt hallom.Egyeb? -
#386 ja hát eleve nem szép a térdem, de akkor akkora kék folt volt rajta, hogy ihaj -
#385 És azóta már nem az?? -
#384 különben sztem tök mindegy a márka a lényeg hogy legyen, rajtam egyszer nem volt térdvédő, és akkorát zakóztam, mit ne mondjak gyönyörű volt a térdem.... -
praksi #383 én vettem anno valami noname Hervis-es védőszerelést, az bevált :-) -
#382 *A Jászaitól indultam, és úgy mentem a Hollánon. -
#381 link
A Hollán Ernő utcán baktattam, aztán a Victor Hugo hoz érve balra kell fordulni, nemtom mi a neve pontosan, de ki van írva hogy korcsolya tenisz sí meg hogy javítás. -
#380 és hol van egész pontosan? -
#379 Van olyan védőcucc márka amit érdemes venni? Mert vennék egy térdvédőt, meg csukló esetkeg még könyökvédőt. -
#378 Viktorügó :)
tegnap -
#377 meyliket mondtam? -
#376 @Mike: Királyság, megtaláltam a boltot amit mondtál. Szombattól újra vidéki lakos vagyok, de kedden van vizsgám, felhozom a korimat, és vizsga után be a bótba, aztán sztem estig tesztelgetem ^^. -
praksi #375 nyáron a legtutibb dolog éjszaka a 4 sávos úton gurulni :-) -
#374 Amikor kicsi voltam sokat göriztem, aztán megnöttem, kinöttem a nővérem koriát, abbahagytam, most meg ujra kezdtem :-) Sajnos ahol lakom, itt Tatabányán elég gagyi járdák vannak, mondjuk az utak jók. De itt a nyár, keresek neten leckéket azt uccu neki^^ -
#373 bár agroban is lehet csak úgy korizgatni :)