Görkori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
csakhogy akkor nem jársz edzésre
másrészrõl az edzõk sem a felnõtekkel üvöltenek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
pred
de pl a freeskate korikhoz sincs fék, viszont abból is van olyan amihez adnak. Mondjuk az megnézném hogy ilyeneket hogyan tudnának fékes korival kivitelezni. 😊
speed korikon sincs
csak a szabadidõ korikon
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
fõleg az érdes autóút, ami vidéken van, eszi meg a kereket
a kerék fogyóeszköz, el kell fogadni
annyira egyébkétn meg nem vészes a kerekek figyása, simán kibírnak 2 évet legalább
pred
Mindenesetre balumacinak én nem ajánlom, hogy leszedje a féket az elején, elvégre nem véletlenül rakják rá a fitness-korikra.
de mondom, én nem értek hozzá, csak tapasztalatból mondom😊
Üdv
- nagy sebességgel mész
- még vadonat új, s nincs egy kicsit se bekopva.
másrészt pedig kíméli a kerekeket.
Végül még annyit, hogy én úgy szoktam megállni, hogy hóekével lassítok, majd ha már elég kicsi a sebesség, megfordulok 180 vagy 360°-ba. a T-féket hanyagolom a "kerékgyilkossága" miatt, a normális fék pedig jól jön néha - szerintem...😊
ami pl. még mindig jobb, mintha elütnének
pred
és azt hogy? egyik lábamon a súlypont, másikat keresztberakom?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
pred
de köszi a segítséget, valszeg veszek egy jobbat
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
pred
pred
amúgy igazuk van a srácoknak, nem csak a minõség miatt érdemes drágább korit venni, hanem mert azok egészségesebbek is: jobban tartják a bokát, jobb alátámasztást adnak a talpnak, igy nem fog fájni a térded.
hervisben nem tom milyen akciók vannak, ott eléggé szezonális a kinálat; az Aktivsport honlapján van pl. Spartan Venice III, ami kb 15 ezer pénz; vagy a Skateworld-ben Powerslide D1, az olyan 17 ezer körül van.
szal tipikusan az olcsóbb a drágább
rossz nézni amikor a gyerkõcök Tesco korikban próbálnak görkorcsolyázni
sajnos ez a cheedah nem mond nekem semmit
szvsz inkább nézz körül a Hervisben, és vegyél akciós Filát, Salomont mondjuk
meg védõcuccot, az nagyon fontos
pred
sztem megveszem, tanulni talán megteszi, aztán ha rákattanok, majd veszek valami komolyabbat, de örülök, hogy a kerék meg a csapágya jó
köszi az infokat
Hááát, nem gyõzött meg... Puha a szára, elhajlik és semmi tartása (fitness koriról van szó, ne jöjjön most senki a hokikorikkal), béna volt a csatja, a sín meg hiába volt alumíniumból az sem gyõzõtt meg. Szal, nem keltett bennem jó-kori benyomást.
A kereke meg a csapágya viszont jó.
az árra nem tudok mit mondani, most hirtelen guglival semmit sem találtam róla, de amúgy az új cheedah korik sem drágák azt hiszem.
egy kérdésem lenne:
barátom egyszer használt cheedah koriját venném át 8 rongyért
1. ez jó ár?
2. kezdõ korinak jó?
elsõsorban arra kéne a kori, hogy bicikli helyet ezzel menjek esténként (sport célból) a változatosság kedvéért
szóval nem ugratni, meg ilyenek 😄
pred
amúgy a net szerint kb. 1 USD darabja, szal vmi gagyiság lehet. amúgy az ABEC nem éppen a legjobb a besoroláshoz, az tudtommal csak a fordulatszámot szabályozza, a minõséget nem. meséltek nekem olyan abec3-as csapágyról, amelyik a 7-est is leverte.
pred
segitséget szeretnék kérni sint és kereket szeretnék venni a korimhoz, de nemtudom hogy milyet vegyek.
a sinem a korimhoz valo rollerblade acces tökéletesen szétkopott a közepénél, a kerekeimbõl pedig centis darabok hiányoznak az senate sinner.
ide irjatok aki tud valami használható segítséggel szolgálni:
[email protected]
köszi!
pred
A porvédõt a csapágy oldaláról meg úgy lehet leszedni hogy pl egy gombostûvel lepattintod a zégergyûrût, és akkor magától lejön. Mindkét oldala ilyen.