Görkori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A freeskate-es videók legnagyobb része ingyenes, youtubeon is van sok, meg a nagymenõk honlapjain.
tanits mester!!!!!!!444
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
akkor viszlát!!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha meg nagyon megtetszik ez az egész, úgyis vesz magának még komolyabbat 50-80k körül, vagy fitness, freeskate korit is
a szarokkal csak szívsz, illetve hamar tönkremegy, törik
akciósan 25-30k-ért már bõven kapsz mondjuk egy Roces-t
Nekem egy kérdésem lenne!!Az van hén most szsretnék elkezdeni agreszivgörkorizni és h az lenne a kérdés h rögtön vegyek egy "profi" görkorit vagy h kezdjek bele mijet vegyek??Köszi elöre is a segtséget!!
bacs
Ez legalább vicces meg valamennyire látványos, nem olyan fos mint általában az agrósvideók szoktak lenni.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Amúgy nekem is mûanyag sínes korim van, de még nem éreztem hogy hátrány lenne. Az biztos hogy kevésbé zörög 😊
Pesten én a SkateWorld-öt ismerem (voltam ott párszor), most a Kiss János alt. utca és a Böszörményi u. sarkánál vannak (XII. kerület asszem), egész normális arcok.
Szeretnék görkorit vni, poweside athletic f1. Véleményeteket szeretném, hogy jó választás-e? Nem Korizok olyan komolyan, csak hobbi szinten,nem csinálom vele õrült mutatványokat 😊
És még egy lenne, hogy budapesten meilyik boltba célszerû megvenni, ahol nagy választék van?
Elõre is köszi: Nóri
Egy új internetes magazinra szeretném felhívni a figyelmeteket:
magyar extrém görkori - www.inlineskate.hu
Jó spanom a készítõ, azt mondta, hogy hamarosan elég sok ingyenesen letöltghetõ videó lesz fenn.
ROCES M12 AGRESSZIV GÖRKORCSOLYA.NAGYSÁGA:41 ES.3 HONAPOT HASZNÁLT ,KIVÁLO ÁLLAPOTBAN VAN.
+EREDTI ROCES DOBOZ.HA KELL KÉPEKET IS KÜLDÖK.
HA ÉRDEKEL IRJ: [email protected] .
ár:14 000ft
márk
meg hallopttam h Tasi 540 kind-ot is rakott,elég durva lehetett
"Shadow of The East Miskolc Street verseny
Nem is kertelek sokat. Április 30.-án Miskolcon street verseny lesz és ez már a 4. alkalom. Reménykedjünk, hogy a nap kegyes lesz hozzánk, és nem esõvel köszön be ránk. Ami viszont fontosabb ennél is az, az hogy immár a tavasznyitót a skateworld megkezdte szokásos forradalmi idõpontú versenyével.
Így minden évben, most is folytatja a sorozatot Miskolc városa. Nagy jelentõséggel bír, mert a helyszínek és a korlátok tömtelege igazi koris csemege. Sok támogató is nevét adja az eseményhez többek között a névadó szponzor a Roces, illetve jó pár korcsolya is kiosztásra kerül azoknak a személyeknek, akik még támogató nélkül gurul nak. De sok más szinte minden görkorcsolya cég felajánl valami nyereményt. Talán a legszervezettebb lesz olyan formában, hogy a rendõrség illetve a mentõk is ott lesznek. Szervezés alatt van, hogy a Nemzetközi Rollerblade team is tiszteletét teszi nálunk, de ez ugye egyeztetés kérdése, hiszen õk sem unatkoznak."
ez az info 😊
és lõttem pár képet, de csak egyet töltöttem fel és editáltam házilag:
nekem nagyon tetszett, nagyon feelinges volt, jó volt a hangulat, a szervezés na és persze a trükkök 😉
most meg már mennyi uj göri van..visszaolvbastam a 2001-es üzikre 😄
Roces Baues Oxygen 😄DD
ezek ma már nincsenek is vagy csak fitness-t gyártanak..
én inkább az agressiv-ban vagyok jártas..
ott a Deshi,USD,Rollerblda,Xjado,Salamon,Raozros a fõbb korik..
meg sok sin,kerék meg ruha gyártó cég van
pl: Mindgame,2nd Regime,|B| Unique , Franco Shade meg minden
+ kurvasok video van
Freestylerolling,KFC 3,4 EGO meg egy csomó minden
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
csucskategoria mondjuk ugy 50+
mire kell figyelni? mire akarod hasznalni
gurulgatas, sport, vagy ugralas
legfontosabb, hogy kenyelmes legyen, ez nem cipo, hogy idomuljon a labadhoz
markak felsorolasszeruen:
Rollerblade, Roces, K2, Ultrawheels, USD, Solomon, Bauer, hirtelen tobb nem jut az eszembe
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nah, ha már itt van ez a topic: milyen márkák vannak, mire kell odafigyelni vásárláskor, mennyi egy jobb de nem csúcskategóriás darab, stb.?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Igaz csak azért mert görkorival csak gyorsan menni, meg talán átugrani egy csatornafedelet tudok 😊)