269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#523 tényleg hogy megy a fizetés lucky-n?hogy kell fizetni? -
#522 Azt hittem evidens,hogy makett:P Modellt nem is tesznek ilyen dobozba:D -
#521 Én mindent tudok de ha nem írod:DDD -
#520 Nem:D Mivel makett,fujimitudod h én makettezek:P -
Huncolin #519 hali,
rush: grat
spider: x5 jo autó
kzg: milyen eladó db-jeid vannak -
#518 Auto Art? -
#517 a kyosho gyárt rendes Lancia delta modellt.egy olyat majd szerzek egyszer -
#516 4600ért lesz nálam postaköltséggel egy ilyen gyönyörűség
-
#515 Azért megemlíthetted volna,hogy milyen típusok -
kzg #514 Sziasztok!
AUTOart, Kyosho, Minichamps 1:18-as modellek eladók!
[email protected] -
#513 Na jólvan elmész a sunyiba:P -
#512 Lehet ,hogy lesz X5 is akciósan :D -
#511 Akkor lesz:DDDDDDDD -
#510 Még nincs :D -
#509 De már van -
#508 Ne síjjá dzsipóm még nem volt :D -
#507 Nem bannoltak,csak szarakszik az oldal.. sajnos ilyen:/ mindíg van vmi szarsága,ezt meg kell szokni -
#506 hmmm...de másnál is ezt írja ki...na majd lesz vmi -
#505 azt írják az oldalon a nevemnél,hogy nincs ilyen felhasználó és nem tudok belépni sem...bannoltak volna?arról kapnom kellett volna email-t elvileg -
#504 na ezt a képet találtam a 850-s ről.még a szét szerelés elején.Elég szépen kidolgozott modell (Maisto)meg van már vagy 10éves amúgy.Kicsit ugyanaz volt a sorsa mint a testarossa-mank.Mikor megkaptam őket még játékoknak tekintettem őket,amit a bburago még bírt is de a miasto.Sajnos ő is renoválásra szorul,már csak a teteje maradt bordó szinü,a többi részét kénytelen voltam matt feketére átfújni
-
#503 majd késöbb benézek viszek kicsit több képet a stratosról meg a celicáról,no meg az épeen készült lancia delta hf integrale-ról:)ő a szívem csücske -
#502 Szép gyűjtemény! Makettezésről is szívesen beszélgetnék veled,ha gondolod nézz be ide,ez az én fórumom:) Vagyunk még páran,és szívesen látjuk az aktív makettezőket!
Spider: Csak magamat tudom ismételni: bekapod
-
#501 Ha minden igaz 1-2 hét és megvan a Q7 :)
-
#500 hát igen elég régen vettem külföldön.Majd rakok róla képet csak most átalakítás alatt van(ízekre van perpill szedve).Világítást akarom megcsinálni bele -
#499 Hello
Grat a gyűjteményhet!!! A 850 -es bömös elég ritka. -
#498 hi régebben én is fém modell gyűjtő voltam.Mostmár inkább magam rakom össze és festegetem őket
a fém gyűjteményem:Ferrari F50 2db 1/18 az egyik BBurago a másik Maisto,ja meg egy F50-es 1/24-ben :Dez így jött össze
1/18:
1 Ferrari testarossa gyötrelmes állapotban,1 Lamborghini Countach,1 BMW 850i,1 VW new beetle
1/24:
2 Lancia delta s4,1 Bugatti ,1 Alfa Romeo 156 rendőrváltozat,1 Jaguar xk8,1 mercedes benz ssk(1928),ja meg 1 porsche 911 gt3 kicsit átalakítva
no meg a makettek rájuk most nem térek ki:)de itt van azért 2 kép ,1 toyota celica meg 1 stratos
-
#497 Köszi. -
Huncolin #496 B.U.É.K!
Rush: ilyen citroent nekem is szerezhetnétek, keresd 5-ös csomagban úgy egyszerűbb találni vagy Fóti cora az majdnem tuti hely
Spider,SzaMar: az tuti, hogy csődbe ment a cég, de már 2-szorra, szoval, sztem lesz még pár évig remény :)
Raho: Autómodell szalonnal beszélj(link lejjebb), calibrát biztos, asszem vectrát is -
#495 B.Ú.É.K! Nem tudjátok hogy gyártanak-e Opel A Vectra-t vagy Opel Calibra-t ??? És ha igen merre lehet kapni? -
#494 Boldog Új Évet Kívánok Minden Modellgyűjtőnek!!! -
BÚÉK!!!!!!!!!:))) -
#492 le**om a bburago-t,adjon valaki elő egy xantia-t:DDD
Egyébként... nem hiszem,hogy csődbe mentek! nem nagyon tudom elképzelni.. de ha a minőséget nézem akkor el tudom képzelni! de ha arra gondolok,hogy az ilyen 1/43-mas bburago-kat dögivel veszik a szülők a csemetéknek akkor megint arra gondolok,hogy nem.. mert a kissrácok nem fognak szólni,hogy hé nincs kidolgzva a hátsólámpa:) -
SzaMar #491 Nekem meg valami olyan rémlik, mintha a Mattel vette volna át a BBurago Ferrari modeljeit és gyártja tovább Őket. De ez egyátalán nem biztos. :-) -
#490 Én olyat hallottam ,hogy maga a Bburago csődbe ment de árulják még a modelljeit de olyat is hallotam ,hogy valamelyik cég továbbvitte a márkanevet. -
#489 Ilyet szerezzen nekem valaki
-
#488 Ilyet találtam 1:18 ban szerintem az Auto Modell Szalont hívd fel link lejjebb van.
-
#487 valódi kép róla -
#486 hát ilyenekre:(igaz ezek makettek):1.2. -
#485 Konkrétan melyikre gondolsz egy képet tegyél be kécci. -
#484 szasztok
nem tudjátok honnan(kitől:)) tudnék venni honda civic modellt?főleg 5.gen érdekelne(3 ajtós)sehol se találok........:'(
thx