3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zocsi: Már mûködnek a linkek.
"Alias Power Animator" hát errõl annyit tudok, hogy ez a címe. 😊
Rigley: A tigrisen fenn van a 3ds max4.
"Alias Power Animator" hát errõl annyit tudok, hogy ez a címe. 😊
Rigley: A tigrisen fenn van a 3ds max4.
Nekem a 3dsmax4 full kellene , de nincsen se idom , se lehetosegem arra , hogy letoltsem , penzem meg vegkepp nincs , hogy megvegyem...
Nem tudja valaki nekem cd-n megszerezni , esetleg kolcsonadni ( persze kifizetem a cd-t )
Nem tudja valaki nekem cd-n megszerezni , esetleg kolcsonadni ( persze kifizetem a cd-t )
dddstudio.tk
vagy a mental ray max alá
a full érdekelne engem is
R78:Mit tudsz az Alias Power Animator c. programról? A highend3d.com-on bukkantam soxor a nevére, és elég igényes alkotások voltak. Nos, ha tudsz róla valamit, egyáltalán azt, hogy melyik a jobb a MAYA , vagy ez, akkor kérlek írd meg... Köszönöm!
Király nagyon a pagez, amit mondtál. Kérdés: a kezelése a MAYA-nak nagyon bonyolult. Ja még valami a 3dga.sns.hu-n ilyen Maya képek vannak? Ha igen akkor nekem kell ez a progi. Kell. Szeretnék komolyabban is foglalkozni ezzel a mûfajjal, mert nagyon tetszik, csak eddig nem volt + a megfelelõ gépem hozzá, és ezáltal programom sem...
R78: csak annyit jelent a kijelentésem, hogy a linkek valóban joó lenne ha mûködnének
A gépem Duron 800, 128MB RAM, GeForce 2 MX 32 MB ennyi, nem tom húzná az igát a MAYA-ban.
Ja, hol lehet meszerezni a programot?
Megnéztem az oldalt...
A gépem Duron 800, 128MB RAM, GeForce 2 MX 32 MB ennyi, nem tom húzná az igát a MAYA-ban.
Ja, hol lehet meszerezni a programot?
Megnéztem az oldalt...
mertvanaz hogy tnt2 vel opengl render mellet lefagy a max4??? sw renderrel megy jol... kell a a dx8 az open gl ez is? vagy miaturo lehet a baj...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Van valahol hozzá leírás vagy segitség????
Zocsi:
Az schweizeres animokat én csináltam megrendelésre. Mint mindent a lapon. De nem értem, hogy mire célzol avval, hogy jó lenne ha az intróban leírt dolgok valóban úgy lennének ahogy azokat leírtam?
Az schweizeres animokat én csináltam megrendelésre. Mint mindent a lapon. De nem értem, hogy mire célzol avval, hogy jó lenne ha az intróban leírt dolgok valóban úgy lennének ahogy azokat leírtam?
maya:vitán felül a legjobb animácios szoftver,gépigénye iszonyatos,hardware kihasználása maximális,de a végeredmény meggyõzõ!!élmény lehet gf3 alatt....
Roadkiller! Megnéztem a lapotokat. Király nagyon!
A shcweizer anoimok kié? Ki csinálta õket? A lap jó lenne, ha a introban leírt dolgok valóban úgy lennének, ahogy leírtad õket.
A shcweizer anoimok kié? Ki csinálta õket? A lap jó lenne, ha a introban leírt dolgok valóban úgy lennének, ahogy leírtad õket.
Zocsi:
Én nemrég kezdtem a 3d-s "ipart". A dos-os verzióba csak belenéztem egy pár éve, de semmi különös. Én most 3ds max 4-et használok. A lap címe http://web.matavnet.hu/misi001
Itt nincsenek 3d-s melók, csak néhány weblap. Ezek közül és 3 nem elérhetõ, mert összevesztem a régi társammal és letiltatta velem ezeket a lapokat, amiket akkor csináltam amikor még együt dolgoztunk. Lehet hogy visszateszem õket, mert szerintem jogom van hozzájuk, és neki nincsen joga hozzá. Mivel én csináltam, õ meg tanácsokkal segítette a munkát. Na mindegy. Hamarosan majd teszek fel néhány 3ds max-os képet. Amint lesz rá idõm. Most nincs 😊
Esetleg neked vannak szép kis képeid amik a kezed alól renderelõdtek ki? Szívesen megnézném õket.
Én nemrég kezdtem a 3d-s "ipart". A dos-os verzióba csak belenéztem egy pár éve, de semmi különös. Én most 3ds max 4-et használok. A lap címe http://web.matavnet.hu/misi001
Itt nincsenek 3d-s melók, csak néhány weblap. Ezek közül és 3 nem elérhetõ, mert összevesztem a régi társammal és letiltatta velem ezeket a lapokat, amiket akkor csináltam amikor még együt dolgoztunk. Lehet hogy visszateszem õket, mert szerintem jogom van hozzájuk, és neki nincsen joga hozzá. Mivel én csináltam, õ meg tanácsokkal segítette a munkát. Na mindegy. Hamarosan majd teszek fel néhány 3ds max-os képet. Amint lesz rá idõm. Most nincs 😊
Esetleg neked vannak szép kis képeid amik a kezed alól renderelõdtek ki? Szívesen megnézném õket.
Tehát, mondjuk a MAX3 az egy jó verzió olyanoknak, akik már foglalkoztak a 3D Studio Dosos verzióival?
Te milyet használsz?
Nekem kell egy olyan progi, ami kihasználja a gépem, és igényes, szép animációs munkákat tudok rajta készíteni...
~😊
Te milyet használsz?
Nekem kell egy olyan progi, ami kihasználja a gépem, és igényes, szép animációs munkákat tudok rajta készíteni...
~😊
A kezelõfelület nem nagyon változott, Szép is lenne ha a vele dolgozóknak minden egyes verziószámnál újra kéne tanulniuk az egészet. Tehát az alapkoncepció ugyanaz, csak egy kicsit szebb, jobb, könnyebb. De nem könnyû. És más grafikus programok, pl Photoshop, Falsh nehéz megszokni, de nem lehetetlen. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! 😊
Hol van az a lap? Remélem már renderelt munkák vannak ott. Érdekel!
A gyakorlásról csak annyit, ha már van program, akkor nincs gond, pusztán elszántság kérdése az egész.
A kérdésemre kérlek adjatok segítséget (választ)...
Köszönöm!
A gyakorlásról csak annyit, ha már van program, akkor nincs gond, pusztán elszántság kérdése az egész.
A kérdésemre kérlek adjatok segítséget (választ)...
Köszönöm!
Hát igen! Voltak olyan idõk is. 😊 Lassan egy éve hogy bezárt az oldal, de azért jó érzés hogy emlékeznek az emberre. Ezért érdemes lapot csinálni 😊 Egyébként most is elérhetõ lap, de már a "munkáim" vannak rajt.
Szal nincs senkinek ötlete, hogy a 3ds maxot hogy lehet rávenni, hogy a v3-at d3d-ben kezelje?
Szal nincs senkinek ötlete, hogy a 3ds maxot hogy lehet rávenni, hogy a v3-at d3d-ben kezelje?
Te Road... te nem egy warezos szerkesztõ vagy / voltál? A neved valahogy naon' ismerõs ;-)
Hát nem éppen egy könnyû program, de meg lehet szokni. Csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... 😊 Van néhány jó könyv is ami segíthet.
Már régóta érdekel az Animálás. Régen a kissebb gépemen a Relace 3-at, meg 4-et nyúztam, de ki vagyok éhezve végre egy kis fényeffektre, meg részecskeszórásra. Rajzos vagyok, tehát fantáziám van a dolgokhoz csak nem tudom melyik Max verzióval kezdjem, ha rögtön igényes munkát akarok kicsalni. A 2.5-öt már nézegettem, de szerintem az túl nehézkes kezelõfelületû. A többi is ilyen?
Nekem megvan!!! Még nem tudtam nagyon belemélyedni, de az elsõ benyomások nem rosszak. Csak d3d-ben a voodoo3 kártyám, nem akar mûködni. Mondjuk a 3-asban sem mûködött. nem tud valaki rá valami tippet?