2111
Hirek a Max új verziójáról
-
K.András #281 Ha valaki tudd esetleg valaki Poser ProPackServiceRelease3-hez serialt azt nagyon megköszöném.... -
K.András #278 Ugyan Max...
Ezzel már megy a mental? -
Mr.Max #277 K.András!
Bocs a neveletlenségemért, de bealudtam letöltés közben ezért nem köszöntem el tőled az ICQ-n.
Más:
Köszönöm a segítségedet, a progi lejött tisztán.
Most látszik csak a különbség...
A Poser-t szem előtt fogom tartani és amint megtudok valami érdemlegeset értesítelek.
Üdv -
K.András #276 Annyit szopni egy programal mit a poserel lehet nem hiszem el, hogy az anyját baszná telibe hogy nem tudnak egy kétszáz dolláros szar programot feltörni rendesen, nem hiszem el hogy nem lehet megcsinálni amikor több ezer dolláros progikat normálisan lehet használni, egyszerüen nem hiszem el valaki segitsen mert megörülök le sem szarnám az egészet ha nem kéne ez a progi de szükségem van rá és nem megy ki hallott már olyat, hogy elfogadja azt a szájbabasszot kodot el is indul a progi csak amikor raknám be a pz3 fájlt a maxba azt irja hogy invalid licens hát hogy a faszomba lehetne invalid akkor a program miért megy egyszerüen nem is hiszem el hogy ilyen létezik!Segitségeteket elöre is köszönöm Ödön légyszives segits mert megörülök....... -
K.András #275 Nem akarok olyanokat mondani, hogy tudtam de tudtam, hogy nem lesz jo nem véletlen kérdeztem:)
A mai napon átküldöm icq-n csak még azt nem tudom mikor kelek fel mert még nem sikerült lefeküdnöm se de ahogy fentvagyok nézem hogy vagy e és elküldöm... -
Mr.Max #274 NEM!!! HOGY B....SSZA MEG!!! (Még soha, semmivel nem szívtam ennyit).
Köszi előre is. -
K.András #273 és megy is a progi? -
RoadkilleR78 #272 Hali
Nincs valakinek egy jó föld texturája? Mert ami a max-ban van nekem annak hiányzik a fele (ázsiától semmi :-( )
Köszi! -
Mr.Max #271 K.András, köszi de időközben kaptam egy linket.
Itt van, használjátok egészséggel:
http://plugins.myetang.com/down_html/3dsmax.html
-
Jo az üveges képed ! -
Na... A kép még egyszer... (lásd: #245)
Üvegnek látszó tárgyak
... -
bati #267 Csákó mindenki!
Hallott-e már valaki az ANIMO INKWORKS V1.1.1004 FOR MAYA AND MAX nevezetű pluginról? Esetleg meg van valakinek?THX! -
K.András #266 mert akkor átküldöm a connectiont rakd fel és keres meg :129307059 -
K.András #265 van icq-d? -
Jelenleg 4.2-es van felpakolva... -
K.András #263 milyen maxot használsz? -
K.András #262 na kérlek amit irtam Mr.Max-nak az a connectionra vonatkozik... -
Hali.
Én olyan mental rayt szereztem, ami egy installt tartalmaz, az kipakolja magát (szabvány mental ray telepítés, stb...) és kész. Utána csak a mental connection-t kell felpakolni, hogy közvetlenül a max-ból is lehessen használni.
A kérdésem a következő: A mental ray-t egymagában, mint konzolos progi tudom használni, a connection viszont siránkozik authorizációért. Magát a mental ray-t kell megtörni, vagy a connectiont? - és hol találhatok hozzá törést? -
K.András #260 a ray könyvtárba nincs egy ilyen hogy : put this dll into mr shader dir -
Mr.Max #259 MAX 4-est futtatok. Még nem frissítettem.
mentalray.zip(242kb)
Tartalma:
../raycom.dll
../RAY/3dsmax.dll
../STDPLUGS/maxtrans.dll
../STDSCRIPTS/miareaconvert2.ms, miareaomni.ms, miareaspot.ms, raytrace_2_standard.ms
../UI/MACROSCRIPTS/macrolightinclude.mcr, macrolightlist.mcr
Szerinted...?
-
K.András #258 egyébként ami a ray mappába van azt melyik shader könyvtárba raktad?mert nekem ugyanezt irta amig nem raktam be a helyére!A ray könyvtárbol a "put this dll into mr shader dir" és a 3DSMAXdll-t is a mentálba a shaderbe kell a Mental Ray Connection fömappába lévö 3DSMAXDLL-t pedig a max fökönyvtárába a RAYCOMM.DLL-el együtt és mennie kell de nem mindegy melyik max alatt akarod használni ezt azért ird le hogy 4.0 v 4.2-öt használod mert nem mindegy.... -
K.András #257 szerezz be icq-t és átküldöm a mental connectiont, nálam ezzel megy tehát nálad is kéne mennie.... -
Mr.Max #256 K.András:
Illustrate gondom megoldódott, beszereztem egy használható crack-et. Köszönöm a segítséget.
A MENTALRAY file-okat természetesen a megfelelő helyekre másoltam.
A MAX be is olvassa mindet hiba nélkül. (plug-ins,stdplugs,ui/macroscripts)
Sajnos ez nem elég, mert renderelés megkezdésekor egy ray.exe kiterjesztésű file-t hiányol a Program Files csoportból.
Feltételezem, hogy az install rész, (és egy segédlet a telepítéshez), kimaradt abbból a tömörített állományból amit kaptam.
A PIXAR RENDERMAN beizzítása engem is érdekelne!
Thx... -
K.András #254 de viszont ha valaki tudja hogy a pixar rendermant hogyan tudom elinditani az jellezze! -
K.András #253 a mentalnál meg az std meg hasonszöru társait oda a max könyvtáron belül ahova valo magyarul az std-ben lévöt az std-be és igy tovább ami pedig a ray-könyvtárban van azt meg mental image-ba a shading könyvtárba a két fájl ami van azt meg simán a max könyvtárba... -
K.András #252 3D studio Max/plugin/illustrate könyvtárba és ott és müködnie kell de ha nem megy vele szolj elküldöm az én crack-emet azzal tuti megy.... -
K.András #251 dobd be a pluginba és ott crack-eld meg... -
Mr.Max #249 (1).
Frissíteni kell a C-Dillát:
ftp://ftp.discreet.com/web/support/3dstudio/c-dilla3.24.zip
(2).
Töltsd le ezt http://www.tar.hu/billgec/asdf.asd
Nevezd át a fájlt zipbe .
A többit tudod...
Esetleg megdobna valaki egy MENTAL RAY progival?
Vagy egy használható linkkel? -
John Rambo #248 Mr Max, en nagyon megkoszonnem ha leirnad erre a megoldast, mert az en XPm alatt nem hajlando elindulni :( -
Mr.Max #247 Ha még mindíg megoldatlan probléma a MAX4 WindowsXP alatt futtatása, jelezzétek és bepöckölök egy rövid leírást a megoldásra.
ILLUSTRATE 5.1-hez:
Application ID: 1010102-6B01FE-FA00039-1DCAA028
Authorization Code: ? (Ezt keresem mert a "hozzá illő" crack file nem mükszik).
Köszönet... -
Mr.Max #246 Hi All!
Keresem Max4-hez a MentalRayt.
Kaptam egyet mail-ben de sajnos hiányos.
Ezek meg vannak és rendben be is töltődnek:
-stdpluds
-stdscripts
-macroscripts
A renderelés nem fut le mert:
"C:\Program Files\mental imiges\mental ray\bin\ray.exe"
-A rendszer nem találja a megadott fájlt.
(Persze mert nincs is fent).
Szóval ha valaki tud, dobjon meg egy progival.
Előre is thnx..... -
Tegnap este vacakoltam még a Brazil beállításoknál, és egészen szép üveghez hasonló valamit sikerült összehoznom. Mivel az ember általában elfogult a munkájával kapcsolatban, minden kemény kritikát szívesen fogadok.
SZERETNÉK VÉGRE JÓ ÜVEGET CSINÁLNI!!!!
-
Lenne egy kérdésem: A Raytrace, és hasonló materialoknál megadható az átlátszóságban a szürkesávtól különböző érték is.
A színes átlátszóság miben különbözik a diffuse + normál átlátszóság beállítástól? -
K.András #243 jo hozzá... -
A 4.26-hoz jó a 4.2-es X-Force crack?
-Vagy tök simán lehet frissíteni, anélkül, hogy újra kelljen authorizálni?
(Még nem volt szerencsém "frissíteni" MAX-et. A 4.2-t szerencsére adták PCWorld CD-n)
-
K.András #241 nekem van, csak mondj egy helyet ahova felmenjen, egyébként a 4.26 is megvan ez intel optimization P3-P4-ekhez és 30% növekedést igérnek és tényleg gyorsabb lett. -
Nem tudtok esetleg egy "ingyenesen" letölthető 3DMAX frissítést 4.0-ról 4.2-esre, és C-Dilla frissítést?
Előre is thx -
És itt van még egy kép, ami direkte egy négyzet alakú fényforrással készült... Két tórusz, semmi egyéb.

Az előző, meg ez a Scene leszedhető innen:
Első Scene, a gyöngyökkel
Második, a két gyűrűvel
-
Hopp, szögletes helyett kacsacsőrök... (jaaa mint HTML ben... aháááá - álmos lehetek...)

-
Aha! Kösz...
Szóval ez lenne a kép, ami Brazilban született, 5perc és 43mp alatt.
[img src="http://www.tar.hu/aldaryn/Brazil.jpg"]
Remélhetőleg hasonlítanak az üvegre az annak szánt objektumok...