2111
Hirek a Max új verziójáról
-
az mellékes, lényeg az építő eszmecsere :) -
vagy próbáld meg raytrace shadow-val -
shadow map-et használtál, eltaláltam? -
K.András #712 Ez benne van a könyvben pedig plvastam és azt is hogy nem is nehéz megcsinálni.. -
K.András #711 Világitás nem jo valszeg.. -
na jo de nezd meg hogy nem fokozatosan, ahogy gombolyodik a toll, nem ugy van feny alatta, hanem egyszercsak hirtelen. -
K.András #709 Azért mert nem egyenes a toll, tehát vagy elöl vagy a hátso részen lesz fény alatta... -
hehe. hmm
-
Hello!

Ezen a kepen szerintetek miert nez ki ugy mintha lebegne a toll? Pedig Nem! Es nem birok rajonni hogy mitol van feny alatta!
Aquli -
csá Ödön, sikerült!
Még van mit próbálgatni, pár dolog nem tiszta, de a lényeg már műxik! thx!
-
Mc Kinnon #704 van itt valaki aki nagyon ert a reactorhoz? mert engem baromira erdekelne de sehol nem talaltam kielegito tutort/anyagot :( -
okés -
mi az hogy bone, skin????? most akkor a bone-ra adjak skint?
amúgy a piros folt megvolt, lehet, hogy túl vastag a henger, és azért nem görbült el? -
Ödön, basszus csak nem jött össze a skin dolog
csináltam egy három elemből álló bone-t, beillesztettem egy megegyező hosszúságú cylinderbe, mondtam neki, hogy "hét te henger, legyél skin!", az lett be add-tam a 3 bonet, és nem történt semmi........
illetve egyszer az történt, hogy a csontok végét rőgzítette a henger egy pontjához, és mozgatásnál egy pontból kihúzott egy darabot a hengerből, de maga a henger mozdulatlan maradt
mostmár kezdek ideges lenni, mi a szart hagytam ki???? -
köszi, majd megnézem -
ezexerint a bipedet le tudom csupaszítani csontig? (szó szerint) -
értem
mondjuk én nem akarok real modelleket kezelni, embert max absztrakt formában, ahhoz meg ez nem feltétlenül kell, ugye? -
skinre gondoltam
szóval akkor lehet egy bipedből "embert" csinálni... -
a biped-nek tudsz valami rendes külsőt adni utólag?
vagyis gondolom, tudsz, de nagyjából hogy kell?
csak megnéztem, nem foglalkoztam vele -
The page cannot be displayed
a sors nem akarja, hogy megnézzem :) -
ezt akarom mozgatni

ha öszejön, állatul fog kinézni!!! -
ma este bone gyakorlás van, majd megmutatom, mire jutottam -
juhééééééééé :) -
hát a konrét felállást nem írtad le, amit leírtál az meg menne bone-nal, ha jól sejtem :) -
ezt nem bone-nal kell???? -
kösz a skines dolgot, bár már olvastam, de így magyarul leírva kicsit érthetőbb
:))
a csillogást úgy képzelem el, hogy :
pl. egy krómozott tárgyat (a valóságban) ferdén a nap felé tartasz, és a visszaverődő fény nem a felületen, hanem a fénysugár felőli oldalon a tárgy melletti térben (a felülettől kiindulva) ragyog, ha belenézel el is vakít
keresek fényképet, berakom, hogy mire gondolok -
glow
nem felületi, hanem a tárgy melletti térben való csillogást szeretnék -
legyen még egy
azt mivel kell csinálni, hogy a csillogó felületeken szó szerint csillogjon a fény???
pl. egy pohár szélén a szemből világító fényforrással hogy tudok tisztán látható ragyogást létrehozni???
mondjuk a csontos kérdésem fontosabb, ha valaki tudja, közölje már a választ, thx -
valaki válaszoljon is, mert csak kérdés van -
http://www.pdf.org.yu/download.htm -
valaki plz segítsen!
kurvára nem értem, hogy kell egy testet becsontozni, pedig már vagy 6 helyen elolvastam, de egyszerűen mintha mindig kimaradna egy lépés
csontváz megvan, test megvan, hogy kell osszekötni őket???
először csak ezt szeretném kipróbálni: 3 csont egy hengerben, és hajlítsák a hengert, innen már menne a többi
köszi! -
erexkiss #663 tudtok 3ds max 4-hez ebookokat? A Bible már megvan, valami más, specializálódott könyv érdekelne. Akármiről ami 3ds max4
köszi -
Srácok ezek itt mind virtuális valóság programok?? Mi az , amit ezek közül a szórakoztató iparban is használnak?
Köszi
-
Hi Laca!!! Itt vagyok, segítek a VRML-ben! Csak nem VRML a dipid?? 
Megszívtad!! :))
Hétfőn nehogy elkéss -
http://users.pandora.be/sundesign/animatorsonline/animations.htm
ilyesmi
én bevállalom a zenét, és a filmes részét (kamerák, fények, anim)
mire megcsináljuk csak belejövünk -
YMan #656 én egy object modellezést vállalok be.
mondjuk egy gömböt :)) -
erexkiss #655 és egészen pontosan mit akarunk csinálni?én modellezésre gondoltam. Animációra gondolsz? nem is tudom. mi legyen? -
YMan #654 Egy objectet én is bevállalok:)) -
OK, akkor már csak egy jó ötlet kell. A szokásos, valami rövid sztori, aminek a csattanója a látványra épül, vagy esetleg egy különleges hangulata van a különleges látvány miatt. -
erexkiss #652 ja,engem is érdekel. A zene is pont a képbe illik. Asszem egy szinten vagyunk, nem vagyok profi, most tanulom a 3ds max4-et.