4238
-
#103 A 350 megás részek nagyon pöpec minőségüek, szedd le azt nyugodtan. A tv-rippek meg olyanok, amilyeneket ritkán látni, látsznak az arcokon a ráncok stb. A Sky-One és a Sci-Fi csatona milyen felbontásban adja le ezeket az adásokat?
Mert ilyen tv-rippet még nem láttam. -
#102 mármint a #96 a hülyeség azt nem gondoltam komolyan -
#101 ez csak hülyeség ből irtam itt az igazi:
Tec'ma'te Tal'mac Ádám
Tal mal'tiak mal we'ia -
#100 100 -
#99 Hehh :D
Ba'ja'kakma'te -
#98 itt van minden:
link -
#97 EZT KIKÉREM MAGAMNAK!!!
Mit jelent egyébként? -
#96 Di`bro, das weiafei, doo`wa! -
#95 pl most a 7x19 az vmi450es verzioban van meg -
#94 najo, de az Isten dvd-je se lesz eleg a kiirashoz hogyha a 800megas reszeket szedem le. meg mondjuk a 800asat beszerezni se tom nagyon sehol -
#93 Már a 7-szezon első felét is kiadták DVD-n, úgyhogy lehet válogatni, ki mit szeret... -
#92 Igen az újak, de a régi részek szerintem dvd rippek. -
#91 az a dvd a 300as meg a tvrip nem? -
#90 sztem is -
#89 Én ugy tudom csak a 4. évadot vették meg előre
Általában 300Mb körüli szokott lenni egy rész, de vannak 800 Mb-ra kodolt verziók is. -
#88 Szerintem, az eredeti hangok sokkal jobbak -
#87 szinkront, vagy magyar tv ripet meg gondolom meg veletlenul se sehonnan:( -
#86 Úgy hallottam vagy olvastam hogy végig megvan! -
#85 Nem tudtjátok meddig vette meg a tv2? csak mert en letoltom, de elobb megnezem magyarul, mert biztos jó eredetiben, de nekem tetszik a magyar szinkron, talán mert ezt szoktam meg. Amúgy Sir Quno Jedi, neked mekkora egy resz? Es mi a neve? Marmint melyik csapat releaselte? Mert láttam van egy pár... -
#84 Gyerekek, a 7x20-ban megcsodálhatjuk a holodoki-t a Voyager-ből ! :DDD -
Izmael #83 Teszt -
#82 Letölthető 7*19, holnap 24-n mutatják be a 7*20.
Utánna már csak két rész van, és megint várhatunk sokáig?
Jó volt a szombati, csak kicsit erős volt a magyarázat, miért nem jön át a viz.... -
#81 A tegnapi nagyon jó rész volt. A trekből átruccant Dianna Troi tanácsadónő. Tanácsot nem adott inkább kihuzták a szarból.
Hiába sg.1. a legjobb. -
#80 Ez a Heroes I.-II. olyan szánalmas volt, hogy már lassan leszokom az SG-ről ! Amilyen jólkezdődött a 7. évad első fele, most annyira töltelékrészekkel tömik teli ! Suxxx ! Mintha agyonlőtték volna az eddigi forgatókönyvírókat, vagy mi...
Az új részt meg nem volt időm tegnap megnézni, majd nyilatkozom róla... -
#79 Már letölthető a 7x18 -
#78 Most meg az elejen tartotok...angol nyelven 1000x jobb :)))
7x17 kicsit lapos volt mondjuk...de most neztem 7x13at Carterrel...egesz jo resz :P -
#77 Pontosan. -
#76 Igy van... -
#75 Aztán megtanult zongorázni, jégszobrot, csinálni rabolt bankot, öngyilkos lett párszor a mormotával aztán sorozatosan életeket mentett, meg nyelvet tanult:)))
Én máig imádom... És mindig az idióta rádióra ébredt:))) -
#74 Ha jól emlékszem abban a filmben csak őrűltségeket csinált.
Lefektetett egy-két nőt, többször öngyilkos lett stb... -
#73 Kb igen, csak abban ha jól emléxem a faszinak nem jutott eszébe, hogy valami őrültséget működjön :) -
#72 Az ezredes mosolya a végén Carter felé az király volt! -
#71 Mint anno az Idétlen Időkig-ben volt? -
#70 Mi tart vissza?.:) -
#69 Kurva jó volt a mai rész :))
Régen mindig néztem CSK-t aztán vagy két éve nem láttam egy részt sem. De a mai tényleg vadállat volt, lehet meg kéne szerezni a DVD-ket. -
#68 Belekerült a banda egy időhurokba.
Amíg keresték a megoldást, addig pl O'neill-nak meg kellett tanulnia latinul, meg tudomisén.
Aztán felveti Deniel, hogy ha már ez a helyzet, nem jutott-e eszébe kihasználni (Deniel nem volt az időhurokban, sak Jack, meg Teal'c)
Erre Jack golfozni megy a csillagkapuhoz, agyagozik az egyik laborban, egyszer meg lesmárolja Sam-et :) -
#67 Mi volt a mai részben?
Nem láttam sajnos... Bár nem is annyira sajnos.... -
#66 Ez a mai rész egy brutális :D:D:D -
#65 Tetszett nektek a mostani rész?
Szerintetek melyik volt az eddigi legjobb? (Magyar adón már mentek közül) -
#64 Én is úgy hiszem !