33675
-
#3535 Mimacs: nem ismered a larryt?! Hmmmmmm :)
Röviden és tömören: magát macsónak képzelő kiscsávó nőkre vadászik, minden egyes epizódban vicces és pajzán szitukba keveredeik míg végül a záró képsorok alatt fejét nem kettő/négy/hat hatalmas cickóra helyezi és pihenget rajtuk jóóó sokáig.
Új epizód eredeti kreátor nélkül, 3d-s grafikával, "új" főszereplővel. -
#3534 Mi ez a Larry???????
Infot!!! Infot!!!!!
Ha van fent még zeném, azt is törölhetitek! -
#3533 Köszi, de tényleg nem tudok csatlakozni...
Pedig minden szükséges info megvan, és a rendszer sem elhasznált.
Nem szoktam tűzfalat sem telepíteni, az XP-jé sincs aktiválva.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3532 skacok, mégmégmég, 1 cdnyi hely nem elég:) Larry-nek 3 kell:) -
#3531 Srácok!
Újraraktam a Windows XP-t. Kilenc és fél hónapig (nem hétig ) bírta...
A régi "jelszavaim" doksimban lévő user/pass nem műxik.
El tudná vki küldeni nekem az adatokat priviben?
Nagyon megköszönném.
pappl #3530 Sziasztok!
Nem tudnátok mondani egy helyet ahonnan letölthető még
a Longest Journey?
-
M.A.D. #3529 A Myst III-at hagyhatnátok még. Szerintem a felsoroltakat lehetne törölni, de ez csak az én véleményem.
Lejött a Gooka is. :)
-
#3528 Myst IV review: 8,5/10 :) -
#3527 Resident Evil 3-t.Szerintem. Az a legkevésbé kaland. -
#3526 éppen egy perc hely sincs a szerveren..
mit töröljünk? Ezek a régiek:
- ph7
- Resident Evil 3
- Sherlock Holmes The Silver Earing
- Dark Fall 2 Lights Out
-
#3525 a 2-é. -
freelancer #3524 Nekem már meg van a Larry. Ha kapok ra engedelyt en is beszallhatnek a feltoltesbe. -
M.A.D. #3523 4 CD-nyi hely van most a szerveren? -
M.A.D. #3522 Csekély 12 ezer ember tölti /pill!!! :) -
#3521 Larryyyy akar a néép!:D -
M.A.D. #3520 Jön a Larry! :))
Kijött a Gooka is. :)))
Felrakjam majd A Larryt? Esetleg a Wanted-et? -
#3519 szedem le! köszi -
zoszt #3518 Felért a Syberia 2 CD2. Így egy kicsit nagyobb lett, de a lényeg, hogy most jó legyen. Majd írjál! -
#3517 a kieg nincs meg... melyiké a kiegészitő 1 vagy a 2-é? -
#3516 mindkettőt:)))
Elméletileg a 2-nek ugyanaz a cucca.
Sorry, de tényleg cska úgy tudod megnézni hogyha feltelepíted őket. plusz még ott lenne a kieg is:( -
#3515 itt egy kicsit többet írnak róla, ill kis képek is vannak:) -
#3514 hát.. csak a februári hivatalosról tudok...
2005ben jelenik meg, a sztorit és a karaktereket helyezik középpontba, 3D-s környezet, fántásztikus karakteranimációk jellemzik majd. Megint két világban játszódik, és igyekeznek úgy munkázni, hogy megtartsák a régi fanokat is, de újakat is szerezzenek.. szal a szokásos sablon marketingduma.. -
#3513 Hmmm.... ki tudja?
Talán Larry - a mai kornak megfelelően - már homoszexuális lesz és sármos férfiakat kell.... őőőő felszedni/felszedetni magunk (nem mozgok még teljesen otthonosan ezen a területen ).
Mindenesetre azért várom. Bár igazából nekem nem voltak a kedvenceim a Larry kalandok. Meg sem tudnám indokolni, hogy miért. Egyetlen részt vittünk végig - az őskorban - az akkori barátnőmmel. Már nem is emlékszem melyik rész lehetett, talán az 5.
Főleg a barátnőm nyomta én meg néha kibiceltem. Csak arra emlékszem, hogy egy "dögös" nőt fűzött Larry és ő azt kérte, hogy szerezzen neki egy tűzpiros női ruhát és aztán lesz "minden" a tengerparton. Sikerült szerezni egy ruhát, majd átadtam a csinibabának. Jött a randi a tengerparton. Aztán fogta magát a csinoska és felrántotta a hatlövetűjére az óvszert, és a tűzpiros ruhán át meredező szerszámával megindult Larry felé, aki összegörnyedve elkezdett öklendezni. Ez egy egyszerű transzvesztita poén volt, de én akkor legurultam az ágyról a röhögéstől.... hajaj....nosztalgia -
#3512 Az új TLJ-ről van valami info?????
Puszi annak akinek van!! -
#3511 Jajj ne!!!!!!!!!
Istenem. Annyira félek ,hogy elrontották.
Kicsi Larrímnek(nem szó szerint venni) ha vakami gagyi kalandot adtak én meg is őrülök. Illetve nem. Akkor végignyomom az eddig megjelent részeket. -
#3510 Jöhet a Kyrandia 3 full, ha sikerül feltöltened a hétvégén. Kíváncsi vagyok rá nagyon. -
#3509 4CD...?!
#3508 2004-10-07: Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (c) Sierra [176x15 MB] Pontozás: 8.0
zoszt #3507 Rendben. Elkezdtem feltölteni. Én sajnos elég lassú vagyok. Ha minden jól megy holnap reggelre fenn lesz. Remélem most jó lesz. -
#3506 bocsi, csak ma nagyon rosz kedvem van
[NEM AKAR BESZÉLNI RÓLA] -
#3505 perszeperszepersze:)) -
M.A.D. #3504 Jön a Larry! :)) Feltegyem majd? -
#3503 Látom nagyon nincs kedved próbálkozni az alternativ megoldásokkal. -
#3502 A cue tükéletes!!!
please!!!!! -
#3501 jah bocsi, a perl-t az ghotic-ra írtátok. Azt még nem néztem meg, fel kell telepítenem. ööö.. melyiket is kell megnézni? Ghotic 1 vagy 2? -
#3500 megnéztem, de hangfile-okon és egyéb fileasszociációkon kívül nem találtam mást... szöveget abszolute nem. Vagy az külön van és ebbe kellene beépíteni?
Egyébként a File Extension oldal is azt írja hogy a xarc az TLJ hangfile. Nagyon még nem mélyedtem bele, de első blikkre ezeket láttam, ill h véleményem szerint nem sok köze van perl-hez a cuccnak... -
#3499 Írtam a TLJ View program készítőjének, hátha tud segíteni rajtunk a Longest Journey *.xarc fileok ki-becsomagolásában.
MerlinW: Te megnézted már amit feltettem neked az FTP-nkre? Longest Journey HUN projekt könyvtár...
#3498 A Syberia 2 Safedisc v3.15.011 védelemmel van ellátva, de szvsz csak az első CD.
zoszt: ja, az. -
zoszt #3497 A CD label az a CD neve amit kiír mondjuk a meghajtóknál? Ha az akkor: syberia2. -
#3496 na meg hogy van-e védelem rajta