Hmmm.... ki tudja?
Talán Larry - a mai kornak megfelelően - már homoszexuális lesz és sármos férfiakat kell.... őőőő felszedni/felszedetni magunk (nem mozgok még teljesen otthonosan ezen a területen ).
Mindenesetre azért várom. Bár igazából nekem nem voltak a kedvenceim a Larry kalandok. Meg sem tudnám indokolni, hogy miért. Egyetlen részt vittünk végig - az őskorban - az akkori barátnőmmel. Már nem is emlékszem melyik rész lehetett, talán az 5.
Főleg a barátnőm nyomta én meg néha kibiceltem. Csak arra emlékszem, hogy egy "dögös" nőt fűzött Larry és ő azt kérte, hogy szerezzen neki egy tűzpiros női ruhát és aztán lesz "minden" a tengerparton. Sikerült szerezni egy ruhát, majd átadtam a csinibabának. Jött a randi a tengerparton. Aztán fogta magát a csinoska és felrántotta a hatlövetűjére az óvszert, és a tűzpiros ruhán át meredező szerszámával megindult Larry felé, aki összegörnyedve elkezdett öklendezni. Ez egy egyszerű transzvesztita poén volt, de én akkor legurultam az ágyról a röhögéstől.... hajaj....nosztalgia