33675
-
M.A.D. #5656 Ja..., és most jön a Siege of Avalon Collectors Edition (708MB) full-ba -rpg-.
Remélem, elég kuriózumokat írtam. Aki hallot már a Weird War (magyar nyelvű) kiadásáról, annak örülnék. -
M.A.D. #5655 Szépjónapokat!Én ma reggel nyomtam fel otthon a Loch Ness-t (2CD). 2001-es, de nem rossz. Aztán nosztalgiából a Nocturne-t. :)
-
#5654 Akkor mit töltsek, kotor2, vagy Interstate 76? -
#5653 Meghajlok a köz akarata előtt -
#5652 Szerintem (sem) kellene az FTP-re tenni, helyette más, valóban nehezen beszerezhető cuccot lenne érdemes feltenni magatoknak.
[Könnyen beszél, neki már megvan a KoTOR II.]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5651 Azt hittem már, hogy így szombat délelőtt én vagyok az egyetlen aki gépközelben van (azaz dolgozik )
Főnökasszonyom kiaszalad a boltba sörért a délutáni családi hejehujájukhoz. Visszajött és nyomott a kezmebe egy doboz sört
Most éppen azt szopogatom -
#5650 Sajnos ezek a file cserélők nekem kiesnek. Munkahelyi tűzfal nem engedi egyiket sem. A röhelyes az, hogy én vagyok a rendszergazda és én állítgatom a tűzfalat. Ezeket viszont alapból elutasítja a tűzfal, tehát még engedélyezni sem tudom őket.
-
#5649 Szerintem gond nélkül megszerezhető bárrhonnan, torrent, DC és társai mivel friss. Nem véletlenül volt itt meg egyből 3-4 embernek. -
#5648 A KOTOR II-vel mi a helyzet? Ott van a szerveren a létrehozott üress alkönyvtárakkal együtt. Félre ne értsetek, nem sürgetésként mondom, csak nem tudom miben állapodtatok meg a feltöltésével kapcsolatban, mert mintha többen is igérték volna a feltöltését. -
#5647 Látom mennyi galibát okozott többeknek is a slendrián megfogalmazásom a 3. és 4. cd-vel kapcsolatban. A lényeg, hogy fent van mindegyik és most lehúzom a harmadik..... izé számomra negyedik... vagyis, szóval azt a cd-t ami nekem eddig még nem volt meg -
#5646 Felért a Syberia1_HUN. Töltsétek bátran lefele.
Feltétlenül jelezzétek, hogy működik-e. Említettem, hogy régebben mennyi gond volt az installálásával és elindításával, most pedig úgy tünik, hogy két szimpla .iso-ból is tökéletesen működik. Valószínűleg a DaemonTools fejlődése miatt. (3.47-est használok) -
#5645 *kapkodik
de mégsem, így tovább olvasva:D Lényeg h mindjárt felér a 3-as cd -
#5644 Axon:D A 3. cd 20perc múlva ér fel teljesen.... látod aki kapkod...:D -
#5643 Na mentem vért szívni:) -
#5642 Visszavonva, akkor még nem olvastam a megfogalmazás magyarázatát:) -
#5641 Folytatom a 3. feltöltését. -
#5640 Pedig felért;) -
#5639 Félreérthető voltam. A számok ott a darabszámot jelölik. 3 darab felért a 4. darab még nem. Belátom ez így tényleg elég hülye megfogalmazás -
#5638 Hát szerintem pont a harmadik nem ért még fel. -
#5637 Nem kiabált senki így a Vampirest törlöm.
6 órakor pedig elkezdem feltölteni a Syberia 1 -et. -
#5636 Mármint a Settlers 5 -re gondoltam. -
#5635 Az akkor már 3 szavazat. Na ha megvan valakinek és van egy kis szabad sávja, akkor feltolhatná a szerverre. -
#5634 Mondjuk itt az 1500-as ADSL kb. 16 kliensre van kötve, amiben az internetszoba is benne van, ahol állandóan nyúzzák a netet az emberek. Monjuk egy ravasz húzással és egy proxy szerver segítségével remekül beállítottam a sávszélességeket, így az 1500 fele mindig a rendelkezésemre áll
Na persze ha nincs használatban, akkor a többi is. Pl. most ért le a KOTOR I 3. cd-je. Kb. 50 perc 1 cd. A 4. cd úgy látom még nem ért fel, így azt már csak holnap tudom leszedni. -
#5633 Annyira azért nem fontos;) Akkor ki sem próbáltad? -
#5632 Ragasz a billentyűzetre egy halálfejes matricát
Egyébként fent van a 2 cd így azt már nem kell feltöltened. -
#5631 Hát ja:( És náluk feleannyiba kerül:) -
#5630 Az a durva, hogy még ebben is el vagyunk maradva a világtól - északi, nyugati és ázsiai testvéreinknél a mi letöltési sebességeinknél már anyáznának!!!
#5629 Bakk, ha már az otthoni lenne ilyen gyors...;) Szerintem 10 év és már otthon is ez lesz. Csak akkor meg az adatok lesznek nagyobbak. -
#5628 Jó meccsnézést;) -
#5627 Én is szavaztam rá;) -
#5626 Akkor én mit mondjak az 516-osra, ami 6 géphez van:) Mondjuk itt nem tölt le senki:) -
#5625 Én töltöm, lehet hogy megállt:) Otthonról töltöm most meg még melóhelyen vagyok, szal remélem nem a ház gyuladt ki:) Vagy a bátyám nyomkodta a gombokat -
#5624 Most már olvad győrben!Várjuk az új vampire magyarítást!
sziasztok -
lboyongo #5623 feltettem a patchet, de ua:(( -
#5622 Mindkettőt szívesen... :)
lboyongo #5621 nem, de köszi a tippet, és a fordításhoz a segítséget a másik topickban:) -
#5620 Police Patch-et feltetted?
lboyongo #5619 sziasztok, elakadtam...:(
már olvastam 3 walkthroughot is, de nem tom mi a gáz. a rendőrségen mindent megcsináltam(hologram, papírok megvannak, szóda is) de nem tok eljönni onnan. Mikor odamegyek a basement bejárathoz csak Nah-ah van, de nem megy ki:)
ötlet? -
#5618 akkor nemtom mit szenvedek a 10K feltöltéssel már 10 órája:D és még csak 400megánál járok:D -
#5617 Köszi.
A munkahelyi nethez meg csak gratulálni tudok. Én már a munkahelyi 1500-as ADSL-től is katarzisba estem.