33675
-
#5696 Igen, igen, örülnénk -
#5695 Közben sikerült magam kicsit felhomályosítani ez ügyben
a pontos név: Blair Witch Volume 1: Rustin Parr
Nagy tévedésben éltem eddig... -
#5694 A Loch Ness-t is feltölthetnéd az ftp-re, gondolom többen örülnénk neki. Hely amúgy is van, mivel a KOTOR II egyelőre le van szavazva, viszont a helyet megcsináltuk neki, így most lehet bátran feltöltögetni. -
#5693 Hümmm...
Valami nagy kavar van nálam, de szerintem ez a Blair Witch I - Nocturne.
Vagy világosítsatok fel, mert úgy látszik valamit nagyon összekeverek.
Mindenesetre ha ez tényleg nem a Blair Witch, akkor tényleg jó lenne ha felkerülne a szerverre. -
#5692 Hát igen a régi szép idők....
Emlékszem nekem annak idején mindössze egy Pentium 166-om volt 16 Mb Rammal meg Voodoo 1-es kártyával, így hát esélyem se volt, hogy kipróbáljam ezt a gyöngyszemet :) -
#5691 LOL:
" A programról csak jót tudok mondani, egyetlen negatívumként talán csak azt tudnám felhozni, hogy igen nagy a gépigénye a játéknak (Pentium II-400, vagy jobb az ajánlott hozzá), valamint hogy a 3dfx-es kártyákat nem támogatja túlságosan. A 3dfx kártya tulajdonosoknak meg kell patchelni a játékot, valamint nem árt a legfrissebb 3dfx drivert és a DirectX 7.0 is feltelepíteni ahhoz, hogy elinduljon a program.
Összességében véve egy nagyon jó játékot ismerhettem meg a Nocturne-ben, amely valóban méltó utódja lehet az Alone in the Darknak."
A játék 2000-ben jelent meg.
===============================
.:i2k:. from meló -
#5690 Húúú az nagyon jó lenne. Régi álmom válna valóra, mivel azóta üldözöm ezt a Nocturne gyöngyszemet, amióta megjelent. Annak idején az 576 c. megboldogult újságban olvastam róla, és láttam belőle képeket, és rögtön a szívembe zártam ezt a horror progit. Asszem már többen is jelezték, hogy érdekelné őket a progi, úgyhogy ha van hely az ftp-n akár föl is mehetne :)) -
#5689 Nocturne - review - PCDome
#5688 A Syberia 1-et lehúzta valaki?
Mondjátok, hogy működik-e, mert marha kíváncsi vagyok -
#5687 Na akkor utána kell néznem ennek a Nocturne-nek, mivel fogalmam sincs mi lehet.
Bár ha tudtok mondani valami oldalt, ahol infó van róla, az nagyban megkönnyítené a megismerését. -
#5686 Ha minden igaz megvan a Nocturne ISO-ban. (A régi cd-im között.) Holnapra megnézem, ha még érdekel titeket.
-
#5685 Én is el bírnám viselni otthonra.
-
#5684 Nem. A Blairwitch I fiatalabb a Nocturne-nél.
#5683 Én is sűrűn összekeverem ezt a két program sorozatot. -
#5682 ...és ha már itt tartunk. Nincs meg véletlenül valakinek a Blair Witch III-om. Ez még hiányzik a gyűjteményemből, mivel az első kettő megvan. -
#5681 Ez a Nocturne, nem azonos véletlenül a Blair Witch I -el? Mert annak is Nocturne az alcíme. -
Kb. 30-40 óra játékonként;))
(vagy még több)
-
#5679 Mint mondtam nem sokat játszom rpg-vel, (időigényes) komolyan nem jöttem rá:D
DE most jól behúztatok a csőbe.. Vamp 1, 2, Kotor2 .. jááájh..:D
-
#5678 Az angolban így volt, rövidítve.
De tudod mit? Megnézem, hogy nem rinyál-e, ha én a magyar, teljes megfelelőjét használom az ilyenek helyett...!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5677 Megj. = Megjelenés
#5676 Redemptionban mit csinálnak a gyűrűk, nyakláncok? +5 +10 Megj. <- mijaza "Megj"?
Kicsit el vagyok maradva, még csak most razziázok a Tremere kápolnában, de majd sietek:) A Bloodlines galád játék, éjszakákon keresztül nyomtam, hiba volt belenézni, fantasztikus az is:) -
#5675 Jöhet, ha nem gond -
Ezt jól benéztem. Feltöltsem azt is? -
#5673 Ok, ok de én a Police Quest 4-re gondoltam, ami nem Quest for Glory. -
#5672 A képekkel még nagyon sokat kell szenvedni... sajna
#5671 a magyar főmenü ugye még nincs beépítve a játékba, csak képen van meg? -
#5670 jessz:) -
Ersiman #5669 Már töltöm is le. -
#5668 Ez már a 9. béta verziónk...
Én már megtaláltam az Ainkurn kardot is!
Egyébként már a House de Hexe küldetés van csak vissza Bécsből...
Nagyon várom már a Modern kort...
#5667 Rettenetesen átdolgozott VAMPIRE 1 béta!!!
Figyelem, ebben már képek is vannak.
A módosítások a Vampírok bálja c. könyv alapján készült!
#5666 Szerinted a Collection miért 600 mega? -
#5665 Helyi s van, meg igény is, ha jól t'om,;) -
#5664 ok, ha van hely és igény, tolhatjuk -
#5663 1 cd version amúgy -
#5662 Azért visszatérek a kalandhoz is: Police Quest 4 full nincs meg vkinek? (talkie) -
#5661 Hát 17 után jöttünk Pestről hazafelé, 5(!) baleset mellett haladtunk el:( -
#5660 vagyubk=vagyunk:) -
#5659 Sztem ha már így benne vagyubk felnyomhatnánk a kotor 2-őt, aztán egy hét múlva már törölhetjük is, az nem olyan vészes, nem? -
#5658 az nekem is kellene már vagy 4 és fél éve...!(nocturne) -
#5657 Hmmm Nocturne... Annak idején amikor megjelent, nagyon meg akartam szerezni, csak hát akkor még nem nagyon volt elterjedt a net, meg hát az akkori Pentium I-es gépemen se nagyon futott volna.
MAD, ha esetleg másnak is kéne a Nocturne, föl tudnád tolni a szerverre? Régi álmom válna valóra :))))