33675
-
#5816 Multiban a dialógusok nem lesznek lefordítva!
===============================
.:i2k:. melóból:
-
#5815 teszek persze csak ha nem lépjük túl a limitet -
#5814 azta irigylem a neted -
#5813 Télleg az! -
#5812 Pedig körökre osztott. Van kockadobás, sorrend, stb. -
#5811 Azt a rohadt életbe, nem cicóztál:))
Hát ha van hely, meg más is dob rá egy szavazatot... -
#5810 KOTOR2 fennt van.
Tegyem a Settlerst?
-
#5809 Mennyibe kerül így? -
#5808 Én a BG1-et netről rendelem meg.
Kiegeggel együtt 6cd + 1db audiocd + poszter + kézikönyv + szép doboz:)
Csak a poén az, hogy a postaköltség többe fog kerülni mint a gamma...
Egyébként jelenleg mik vannak az ftp-n, ugyanis még ránézni se tudok a lassú net miatt. Most is máshonnan írok:( -
#5807 Az extrába került véletlenül, de már átraktam. -
#5806 Megnézem mindjárt. -
#5805 És milyen multiban?
-
#5804 Én benne vagyok;) -
#5803 Baldur, ha nem kapcsolod be a leállítást, olyasmit használ mint a Vampire. Körökre osztott, realtime-ban:D -
#5802 Addig feltolom az interstate-t kotor2 helyett.
Vélemény?
-
#5801 Miután a kotor2-nek még csak 1cd-je van fent, és nem tölt éppen senki, sztem feltolhatnád a DVD-t, arra én is szivesen lecserélném a cd-semet:D -
#5800 Imy: Vampire-ban visegrádi kastélyban ölöm a népet, eddig nem találtam hibát, azért nem jeleztem:D
Max annyit, hogy megnéztem mi tud multiban a játék és abban vannak még angol dialogusok. -
#5799 öö én nem látom a kettes cd-t..
cd1-et feltoltam. -
#5798 Ej a rohadt életbe;)
Settlers 5 is jöhetne, ha többiek benne vannak, meg KOTOR2 dvd is jó lenne, dehát most érnek fel a cd-k:), mégse kelljen hiába dolgozniuk a feltöltőknek:) -
#5797 Hát inkább fázis, mint körökre osztott. -
#5796 Hi!
Ha van hely, tudom tölteni:
KOTOR 2 DVD
World of Warcraft
Settlers 5
Szóljatok, ha kell valamelyik.
Az Interstate 76-tal, mi a helyzet?
-
#5795 A Baldur sorozat is körökre osztott harcrendszert használ. -
#5794 Nem 15 perc volt az... össze-vissza bóklásztam, elolvastam a dialógusokat, ismerkedtem a Játék rendszerével, és a városbeli két összecsapás után döntöttem úgy, hogy ezt majd folytatom...
A 640*480 nem zavar.
Az már más kérdés, hogy - ha sikerül megvennem - egy 1280*1024-es natív felbontású 19"-es LCD-n miként működne...
.:i2k:. melóból: -
#5793 Sokáig valóban nem juthattál, mert ez kiderül, amint kijössz Candlekeep-ből. Az meg kb. 15 perc játékot jelent. Jobban jártál volna, ha akkor nyomod mikor megvetted, mert anno minden szempontból királyságnak számitott. Ma már kicsit szemcsés a 640*480 egy 19 collos moncsin, és a futási sebesség is kicsit magas. -
#5792 Hát akkor azért illene végigvinni;)
Nemrég én is belekezdtem, de time time time:((( -
#5791 Sztem én voltam:) -
#5790 Akkoriban az a 11 ezer forint bizony húzósabb összeg volt, mint manapság...
Ja, és ez a Collector's Edition:
- csodálatos, több, mint 200 oldalas (vagy valahogy így, régen volt már a kezemben) kézikönyv,
- egy kétoldalas, teljes Baldur's Gate térkép
- kihajtható papírtokban az 5CD
- póló elajándékozva.
- billentyűzet kiosztás lapocska
.:i2k:. from meló -
M.A.D. #5789 Ellenben töltök lefelé valami Arthur Knights 2--őt. 3CD.
Emberek. Én a maradék KoTor kettőt feltöltöm -gyors upload sebességel ugye-, ha várni tudtok délután fél 5-ig. Akkor elindítom munkaidő után, azt 2-3 óra alatt fenn lesz 2 CD-nyi.
-
M.A.D. #5788 Sajnos tegnap nem tudtam Vampire-ozni én sem. :((
Más. Valaki írta, hogy keresi a Secret dolphine vagy milyen :) kalandot. Én megtaláltam emule-on. :))..de csak 2 embernek van és legalább 1 hét mire lejön a 736MB-os CD. :((
-
#5787 A Baldur's Gate 1 életem első, és egyben legjobban várt nagy beruházása volt akkoriban. Azóta sem tudtam végigjátszani (angol nyelv értése megvan), idő hiányában...
Ám, amikor elkezdtem vele játszani tudtam, ha nekiülök, végem van. :))))
Már az intro elkapott, azóta is tudni akarom, hogy ki az a melák, aki az üldözött lovagot Schwarzeneggerként egy kézzel a mélység fölé tartja... :)
[Nehogy valaki elárulja!!!]
.:i2k:. from meló -
#5786 Ha nincs legalább egy pause gomb egy ilyen játékban, akkor én már neki sem állok általában:) -
Ersiman #5785 A BG1-2 realtime harc, de be lehet állítani az autostopot úgy, hogy gyakorlatilag mintha körönként menne. Én általában úgy játszottam, engem nem zavar a körönkénti megoldás. -
#5784 Az miért baj ha körökre osztott?:)
égülis a Planescape Torment is lehet az.
A BG1 és BG2-t nem tudom milyen, viszont a Fallout1,2,Tactics is körökre osztott.
Szóval nekem tetszik:)
Majd megpróbálom havertól kikönyörögni, hogy szedje le jövhétre, ugyanis a koliban a t1-es lan már 1 hónapja 0,1-1kb/secet produkál.. -
#5783 Ezt látnotok kell:
http://www.justadventure.com/reviews/AgonPart3/Agon3.shtm
-
#5782 Kotor 2nek a 2.cd fent van. Tölti valaki a 3. cd-t? -
#5781 Egyenlőre én sem:(( -
#5780 Semmi visszajelzés a Vampire 1 HUN-nal kapcsolatban?
[Ma sem tudtam játszani... brühhhühühühü]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
#5779 Jó lett;) -
#5778 ;) -
#5777 2. cd- akkor megy.