33675
-
M.A.D. #5776 Végül is. Ez is kalandjáték és stratégia rpg keverék. Igaz, nem körökre osztott, hanem valós idejű, full 3d-ben eax 10.1-es dolby szőrrel.
-
#5775 hát gyere bátran:D -
#5774 Kotor 2-vel tudok én is segíteni. -
#5773 rajzótam logo, nem villog:) -
#5772 :) -
M.A.D. #5771 :)) 1. Lehet, hogy benőtt! 2.Tényleg jó ez a szabadúszó-életérzés. Igaz, nehéz volt visszaszokni rá, mert voltak bizonyos "kísértések". :)
-
#5770 Aztán benőtt a feje lágya
*bocs*:) -
#5769 Az már nem is tini, a végére már felnőttek voltatok. Ne vetíts elém ilyen jövőképet, lehet velem is ez lesz?:) -
#5768 ;)
Megvan a feelingje a bétateszteknek;)
Csak enny idő után már nem jó, ha nem jön ki a teljes változat:(
Annál job lesz a következő!;)
Meghát a szabadúszó életérzésnél nincs jobb. (Haj én is vágyom rá sokszor:) Dehát elárasztották papucsokkal a világot:) -
M.A.D. #5767 Nem is veszem sértésnek. Sőt! Kifejezetten jól esik.
Amikor kezdtük ő 17, én 22 éves voltam. -
#5766 Jó dolog a tiniszerelem... (Bocs, ezt nem sértésnek szántam).
===============================
.:i2k:. from meló -
#5765 Nem lehet - tuti :)))))
M.A.D. #5764 Nagyon nem volt bugos, csak a végefelé, sajnos. No meg túl fiatalok is voltunk, így maga a "forrás" volt még béta. :)) -de nem panaszkodom, mert életem legszebb évei voltak azok-
-
#5763 :)
Bugos volt nagyon? -
#5762 Az tényleg elég sovánkának tűnik :(
Most amíg szedtem a Kotort az ftp-ről, figyeltem a sebességet is, és majdnem leestem a székről, amikor egyszer felment 1048 Kbyte/s-ig, és átlagban 6-700 Kbyte-al jött le 80 perc alatt a 4 cd. De lehet a svédek már ezzel az adattal is kiröhögnének :))) -
#5761 nekem8, én ugyis holnap reggel végzem az első cd-vel:D 128Kbit powa:D -
M.A.D. #5760 Itt a melóhelyen megvan a KoToR 2, az egész, de a gond az, hogy a munkatársam gépén. :) Maximum melóidő után tudnám elindítani a dolgot. -
M.A.D. #5759 Sajnos nálam(nálunk) 5 év 9 hónap után (napra pontosan!) félbeszakadt.:( Kijöhetett volna még egy javító patch a dolghoz, de nem. :)
-
#5758 Töltöm a KoTOR 2 első CD1-et. Aki tud szálljon be a többi lemezzel. -
#5757 oksa -
#5756 Leért a Kotor, úgyhogy ha nem kell már másnak lehet törölni, és mehet fel a helyére a 2. rész. -
#5755 Eljön majd az idő, amikor a kalandokat (nőkkel) csak a PC-n élhetjük meg - korlátlanul.
Az elvetemültebbje persze (sunyiban) másként is. [LOL]
Én még nem tudom melyik kasztba tartozom: csalós, nem csalfa.
#5754 Lol, én is 3 évnél tartok:) -
#5753 LoL -
#5752 3 év? Hm alakul:D -
#5751 Visszaértem én is Prágába. Éppen rajtavagyok a visegrádi mészárláson:D -
#5750 Anezka: uncsi a stílusa :)))
Serena: kis vad leánka.
A valóságban a nyugodt lányokra bukom. Ja, és mellesleg már majd' 3 éve ilyennel is élek együtt :))))
M.A.D. #5749 Nem a kocsmákba lévő "még egy kört"-re gondoltam. :))
-
#5748 A körökre osztott dolgokat szeretjük;)
-
M.A.D. #5747 A ToEE körökre osztott, kicsit Icewind Dale-szerű rpg.
6 órai játék után abbahagytam, mert elég lassan kezdtett kibontakozni a történet, pedig nem lehet majd rossz. Nemrég kijött pár nem hivatalos patch után egy hivatalos is. -
M.A.D. #5746 Leszedjem a héten (ismét) a ToEE-t?
-
#5745 1. Teli leszünk kütyükkel, hi-tech minden, emberek lassan gépek.
2. Ázsia, Afrika, Közel-Kelet leigáz minket, középkor rulez.
3. Egyéb. -
#5744 Meg az a koma is ölég érdekes volt - na meg "beteg" is szerintem - aki fölrakta az agyát az internetre. Meg a kezébe műttette a bankkártyáját meg a személyijét is. Normális az ilyen? Mindenesetre az is elég elgondolkodtató volt a jövőre nézve. -
#5743 A vámpirok a nem szexelnek tudtommal. Ha képesek is rá, nem nyújt nekik semmit ebben a játékrendszerben. Mi van erről a szabálykönyvben? A Bloodlines kapcsán is volt ez téma. -
#5742 Az ázsiaiakról nem is beszélve...
Na jó de ez a pesszimista nézet.
Bár, a magyar nem éppen optimista nép:) -
#5741 ToEE: oksa:)
nekem már csak a gamma kellene:)
D&D könyvek letöltés -
#5740 Ha már a "20 év mulva' kategóriánál járunk, akkor tegnap a frei dossziéban láthattuk mi is lesz.
2 milliárd néger lepi el európát, bűnözés, környezetszennyezés, elsivatagosodás, stb.
Esett olyan sz@rul az igazság, hogy alíg tudtam elaludni -
#5739 Majd 20 év múlva mi is ott leszünk egy 3D-s szemüveggel, meg egyéb kütyükkel:) -
#5738 jól néznek ki csak a saját világukban élnek:D -
#5737 Jók is azok a csajok:)