182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#3275 Tulajdonképp két F1 ligát kéne csinálni.
Egy Ferrari és egy egyéb kategóriát(2. liga).
Így mindig jó versenyek lehetnének, nem csak amikor öszetörik a két Ferrari. -
Don Vito #3273 Ez aztán a szezonnyitó! McLaren Rulez! Hakkinnen jól tette hogy az akkor még Sauberes Kimit beajánlotta Ron Dennisnél! Mekkora versenyt produkáltak! Nem sok ember van ebbe a mezőnybe aki így kikergeti Schumachert a fűre ( meg Montoyát tavaj) McLaren Power! -
#3272 Végre kezd izgalmas lenni a Forma1!Már várom a következő futamot. -
#3271 Fogalmazni azt nem tudok, nézzétek el nekem és szokjátok is meg! -
#3270 Kellemesen csalódtam ma Coulthardban!
Már régóta (kb. mióta a McLarennél van :) ) úgy érzem, hogy nincsen meg benne a kellő agresszivitás. Nem megy bele legtöbbször még vállalható kockázatokban is. Ma a futam elején is Kimi pillanatok alatt otthagyta Webbert, Coulthard pedig még le is szakadt tőle azaz kivárásra játszott.
Aztán a végén mégis csak neki lett igazam hiszen ha belemegy egy kis kockázatba és balul sül el akkor egy első helye lett volna oda.
Az is hozzátartozik, hogy ez nem valószínű, hogy mindig bejön majd, de Ő inkább a biztosra megy, kapjon akár 4-5 ponttal kevesebbet, de érjen célba, lehet, hogy neki van igaza.
Kimi viszont... Egy vadember!
Sumit nemkicsit tessékelte ki a fűre
Hajrá McLaren! -
#3269 sose....KIMI lesz az :) -
ricky #3268 Hajrá Coulthard. Idén ő lesz a világbajnok!!!! -
#3267 te maki miért nem vagy icq-n ?
amúgy webber télleg frankó volt, csak kiesett :-( -
#3266 emberem vagy ! :))
McLaren POWER !!! -
[Walaki]D`Lair #3265 Mark Webber a király! -
Csuka001 #3264
Összefoglaló a versenyről, rövid videók formájában -
#3263 Na üdv népek.
Nem hittem a szememnek. Versenyt láttam ma a közvetítés alatt... Mikor leültem a tv elé úgy gondoltam, talán valamit tesznek a versenyért az új szabályok, ha nem akkor meg maximum ma néztem utoljára megint egy ideig.
De azért óvatosan kell megközelíteni a dolgokat, mivel a két ferrari már az első körben 7mp-et vert a mezőnybe és ha Barichello nem csúszik ki és nem jön be ez az esőgumi kavarás, és sumi nem bontja le az autóját, akkor lehet, hogy csak egy ugyanolyan "izgalmas" versenyt láttunk volna, mint 2 éve mindig.
Na, ez 1-2 verseny alatt majd kiderül.
Szegény Raikkonennek meg lassan illene figyelni az ilyen apróságokra is, mint sebességhatár, mert vezetni azt rohadtul tud, de ha nem elég hidegvérű akkor ennyit ér vele.
Mindenesetre ez már nagybetűs verseny volt, és remélem ezután is hasonlókat látunk majd. Bár én még mindig azt tartanám a legjobb módosításnak, ha minden kocsi ugyanavval a motorral menne és csak apróbb módosításokat hajthassanak végre az autókon és ne csak a pénz domináljon az egész versenyen. Akkor ténylegesen kijönne a pilóták tudása közti különbség. Palik is mondta, hogy Kimi 2x annyit dolgozik az autóban, hogy íven tartsa, mint mögötte sumi és ezt lehetett is látni a képernyőn keresztül is.
Mindenesetre, hajrá McLaren!!!
Így tovább! -
#3262 na ez már verseny volt....Raikkonen jól beintett suminak.....egyébként Raikkonen szerintem meg is nyerte volna , ha nincs a bünti
RAIKKONEN POWER -
#3261 Nézd már->
:)
A kép előtti utlosó sor!!! -
#3260 Ilyen nincs is! -
#3259 Szerintem nem hülyeség! -
#3258 "MM, ma (ausztrál idő szerint) 17 óra után, ismét hozott egy új szabályt, miszerint nem csak az első 8, hanem hátulról kezdődően az utolsó nyolc is kap pontokat, 10,8,6,5,4,3,2,1 eloszlásban, szóval a Minárdi bár nem nyert (sorry Ramore), kapott 4 pontot és közvetlenül a Ferrari mögött áll, megelőzve a Saubert ..."
Ez hülyeség -
#3257 "Mikáél Súrmóker" csak a negyedik lett, a híres étteremlánc leányválalatának csapata, a "McLaren", viszont már 16 pontot gyűjtött. A Ferrarit a Renault is megelőzi. Nem is emlékszem, mikor volt utóljára ilyen ...
Mintha Ralf sokkal lassabb lenne Juan-Pablonál? Palik mi a phaszért Corinna Schumacherezi le állandóan Ralf IQ betyár feleségét?
Mellesleg, MM, ma (ausztrál idő szerint) 17 óra után, ismét hozott egy új szabályt, miszerint nem csak az első 8, hanem hátulról kezdődően az utolsó nyolc is kap pontokat, 10,8,6,5,4,3,2,1 eloszlásban, szóval a Minárdi bár nem nyert (sorry Ramore), kapott 4 pontot és közvetlenül a Ferrari mögött áll, megelőzve a Saubert ...
:)
-
#3256 Én is néztem élőben.
Szerintem király hogy nem a Schuhammmmmer nyert, azt ugy nem szeretem! Verstappennek szurkolok, de kevés az esélye a győzelemre minardival, így az élmezőnyből leginkább Raikönnen a szimpatikus.
Végeredmény (aki nem tudná)
1. David Coulthard (West McLaren Mercedes)
2. Juan Pablo Montoya (William's BMW)
3. Kimi Raikönnen (West McLaren Mercedes) -
#3255 Nyert a Minardi? -
#3254 ja tényleg jó volt több esemény volt mint tavaly összesen. -
#3253 Na ez igazán Egy Nagyon jó futam volt !
Bár Shumi csak a 4. lett:( -
#3252 safty=safety -
#3251 -1 jordan
(aszem) -
#3250 -1 toyota -
#3249 eddig király a futam (Barrichello már kiesett) és bejött a safty car -
dashed_ #3248 vmi ilyesmire gondoltam.. :) de kocsog ujsag semmit nemir hogy ism. stb.. na majd du-tan meglessuk... -
#3247 Minardi lesz a világbajnok! -
#3246 a futam négykor lesz, de megismétlik kettőkor -
dashed_ #3245 a futam mikor lesz???
ma 4 korul vagy holnap 2kor? -
#3244 persze, hogy szar. ez olyan mint hogy kék az ég. -
#3243 Én ezt értem, de akkor minek mondják azt, hogy QUA1 QUA2, ha ua mükszik - némi fimomítással -, mint tavaly, csak minden sokkal unalmasabb. Miért nincs az, mint 1995 előtt? Az volt a jó szisztéma. Beszámötott péntek és szombat is és semmivel sem volt unalmasabb az edzés, mint most. Csak annyit jegyeznék még meg, hogy nézd meg a hivatalos GRID-et. Ha te ott látod a Minardik mellett zárójelben a szombati idejüket, szólj. Mellesleg ez egy nagy kalap szar szabály. Semmi értelme. Elég ha leesik az eső szombaton és rögtön újabb ötleteim kezdenek támadni ...
:) -
#3242 Korrekt. -
#3241 ha barrichello nem fut kört akkor a két minardi elől indulhatott volna, mert a péntek edzés nem helyetesíti a szombatit. akiknek nincs szombati mértköre azoknak a péntekit nézik, de csak a többiek után. (remélem érthetően írtam le) -
#3240 Ez azért nem igaz (és "más"arcú idióta barátaik és szakértőink a rötlöklábbnál azért nem fogják fel mit beszélnek), mert teszem azt, Barrichello -aki szombaton később jött ki mint Schumi - és már tudta MS idejét, az egyszerűen azt csinálhatta volna, amit a két Minardi, miszerint nem tesz meg értékelhető MÉRT kört. Így szerinted, ha a szombati időt kapná ilyenkor meg, akkor nem ővé lett volna a POLE? A szabályokban szerintem csak az van benne, hogy kötelező részt venni a szombati edzésen is, futni egy kört, ha nem akarnak a boxból indulni. Mivel ha már kijön a boxból, akkor is megy az óra, csak nincs hivatalosan mért köre, de MEGY AZ ÓRA, szóval IDEJE AZ VAN (2 perc körüli), mert mindenképpen átlépi a célvonalat, hiszen onnan indul és a box is utána van, tehát megtesz egy kört. (HUH ez így hosszú volt, de nem akartam "megvágni".) De a mi rötlöklábbos "szakértőink" ezt nem képesek felfogni és még mindig a pénteki idők szombativá konvertálásával szarakodnak. A gyerek lehet, hogy jó a GPL-el, de valahogy "szakértőnek" nem nyerő.
SZERINTEM. Bár nem tiszták teljesen a szabályok, mert bár azt hírdetik 2 időmérés van, akkor miért nem számít mindkét ideje, mint 1995 előtt. ("Asszem" 1995-től vezették be ezt az új módszert, bár erre már nem emlékszem.) -
#3239 De nem. Egyszerűen idő nélkül jegyezték őket. Nézd meg a hivatalos GRID-et. Nem a péntekivel, hanem a szombatival, ami nem volt!!!
Minek hívják "hivatalos időmérésnek" a péntekit, ha nem az és csak a szombati számít????????
Schumacher sem a jobbik pénteki, hanem a szarabb szombati idejével lett első. Ha a péntekit néznénk, akkor Rubensé a pole. EZ EGY "PHASZ" RENDSZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEMMI SEM VÁLTOZOTT? CSAK UNALMASABB LETT. -
#3238 az elvárásaim mind a holnapi versennyel mind az egész szezonnal kapcsolatban azok, hogy ne legyen kétesélyes egy futam se(Sumi vagy Bari)
szeretnék ebben a szeonban is sok Raikkonen vs. Montoya csatákat látni, mert engem többek között ezek szórakoztattak, nem az hogy sumi rajt cél győzelmet aratott, és fél percen belül nem volt senki hozzá. -
#3237 de mintha ezt már valaki leirta volna elöttem :)))))))) -
#3236 az időmérős része ugyan az mint a superbikeban....
teház a pénteki időmérő is számit a vasárnapi futamra való besorolásban, ha szombaton többen sem mennek hotlapot,(mint ma a minárdi két pilótája)ezek között a pénteki edzésen elért idők döntenek. -
Nyiri #3235 Ezekszerint visszahoztak a regi rendszert