182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#3042 Az edzést leállították. -
#3041 Raikkonennel csattantak. -
#3040 Sato most szállt el. -
#3039 "ne felejtsuk el, hogy a Mclaren tavaly meg jo volt, csak sajnos Hakkinen kocsija folyamatosan felmondta a szolgalatot"
Te érted, amit írsz? -
#3038 Soha nem lesz világbajnok Barikából, egyszerűen született vesztes a fickó, nem győztes, mint Schumi. Talán, ha engednék neki, hogy ő egy rakétával indulna el a következő nagydíjon. :) -
#3036 ha Barichellot tamogatnak o lenne a vilagbajnok.
Igen ha közben shumit aludni kuldenék az első 10 körben akkor Barrika esetleg első lehetne mindig...............(ja és persze a töbieket is 4-5 körre) :)))))))))) -
#3034 Akik pár éve meklárenesek voltak, azok azóta már rég a bmw-nek szurkolnak.
-
#3032 Hatalmas bunda cirkusz az egész! A Cart sorozat a csődközeli állapot ellenére sokkal becsületesebb és élvezetesebb nyílt verseny. -
#3031 Szegény Berger mit össze szopott, mire estleg egy harmadik helyre behozta... -
#3030 ez csak magazin volt :PPP -
#3029 1ébként most jövök rá, mindjárt F1 :D
leértek demók megyek nézni. -
#3028 Nem, talán 87 körülig. nemtoom pontosan. -
#3021 Meg azért se, mert a tv-t se nézed. -
#3020 az, azért se nézem már évek óta. -
#3019 Gyenge. -
#3018 további pénzvadászat és cirkusz.... ? -
#3017 Mindkét Toyota beért megint, nem is rossz helyeken.
Vak, aki nem látja, mi lesz itt két év múlva. -
#3016 Szerintem Shumi még azt is fel hozzná :)) mert sok támogató menne vele és a Pénz a lényeg :((( -
ricky #3012 HAJRÁ RAIKÖNNEN!!!!!!!!!! -
#3010 Nah shummi ismét a leg JOBB :)))) -
#3008 Az kb a 3001. volt. -
#3006 Ez kb a 3000. hozzászólás. -
#3004 ehh, Hill a kirdzsó... -
#2999 Nekem nem működnek. -
#2995 Te Jabba! Külföldön voltam.
Ha járnál ide néha,... -
#2991 Te Lteebee!Neked game az ékezet a bill-en? -
#2990 forma-1-ről jut eszembe: nagyon csini a Palik abban a liftben! -
#2989 Nem vagyok irigy .... Csak állandóan túlzásba viszi (szerintem) Bari hol sír(az örömtől) pl első győzelme (mondjuk azt meg érdemelte) hol pedig panaszkodik mert éppen nem lett az ővé a leg jobb pol vagy csak másodikk lett stb.....
Shumi meg a második és a harmadik hejjnek is szokot örűlni NA erről ennyitrttttttt.....
És nem hiszem hogy a konstruktori Vb nek örült volna....... -
#2987 És az is lesz, amíg ott vannak a topon. -
#2986 Divat utaalni a Ferrarit meeg mindig?
Toek joo leszoolni a legjobbakat.
A leenyeg, hogy a Toyota mindkeet kocsija ceelba eert veegre. -
dashed_ #2985 annak orult hogy a konstruktori Vb-t is megnyertek.. Nem elozott meg senkit vegig az elen volt es ez a ferrarinal mar le volt zsirozva hogy bari 1. schumi 2. -
#2984 UTÁLOM EZT A KIS KÖCSÖG BARICSHELLÓT !!!!!!
ÚGY ÖRŰLT A GYŐZELEMNEK MINTHA NEM IS TUDOM SZENÁT ELŐZTE VOLNA MEG !!!
KÖZBE PEDIG CSAK SUMMAHER ÁT ENGEDTE NEKI A GYŐZELMET !!!!!!!
(bezzeg mikor át kellet neki adni a hejet shuminak akkor meg HÚZTA a szájját a kis köcsög !!) -
#2983 na konstruktőri VB is megvan, már csak Rubensnek kell a 2. hely és lehet köpködni, de lehet meghajolni is -
#2982 nah ennek is vege:] -
#2981 1. Bari
2. Shumi
3. Ralfi Shumi :) -
#2980 még nincs vége, de 2 Ferrari hasít elöl. -
#2979 ki nyert ma?:D -
#2978 Schumacher és az árvíz [08.18.]
Egymilló euró
Egy millió eurót ajánlott fel Michael Schumacher szülőhazájában az árvíz sújtotta területek lakóinak megsegítésére. A világbajnok elmondta: "Láttam a tévében, hogy milyen szörnyűségek történnek, és segíteni akartam. Különösen azoknak, akiknek nincs meg az anyagi hátterük, hogy átvészeljék ezt a nehéz helyzetet." A felajánlás a német televízió Telethon című műsorán keresztül történt. Közben az árvíz a Magyar Nagydíjon is érezteti a hatását, német szurkolók jelentős része például ezért nem mert útnak indulni a Hungaroringre.
-
#2977 Szerintem tuti hogy nem mert Barit akarják hogy nyerjen.
De ha Bari ki esne valamiért :) akkor biztos hogy Shumi fog nyerni :)....... -
corleone #2976 Sumi ma is nyerni fog?