• a.carkey
    Schumi fontosabb "geciségei":
    94 Adelaide
    97 Jerez

+ az apró ...

A mániája a "személygépjármű verseny". Azt hiszi, hogy ez poénos, de szerintem csak magát járatja le vele ...

A dagadg szőke picsa tényleg igazi picsa. Nincs esze, IQ-ja is alacsony, ráadásul látszik rajta, hogy MS rajongó. De ki nem az a RTL KLUB-nál. A Vodafone-nak nem kéne ennyire nyalni. De mit várunk, ha egy Pálfi és egy Stohl Buci milliókat keres 0 munkával ...2
    "Schumihoz" (szerintem a "főgeci" lenne neki a legjobb jelző v. név) csak annyit:
    Mika - sajnos - észre vette, hogy ki kell szállnia, mert a vezetőhelyről való kiesések után nem volt ereje még egy ehhez hasonló évadhoz. Jól is tette, mert 2001-hez képest a Meki 2002-ben még szarabb volt. Most már olyan kövérke szegény, hogy 1 évébe kerülne, hogy képes legyen visszatérni. Azért még Ő sem az a 40 éves majom ... Szóval ő észre vette, hogy le kell lépnie és a csúcson hagyta abba - átengedve Coulthardnak a 3. helyet.
    Főgeci "barátunk" meg csak a rekordhalmozással törődik, mert egy önző segg. Fangio ezerszer nagyobb versenyző mint főgeci, akár mennyi győzelmet szerez is főgeci a továbbiakban. Még Ayrton pole-ját is meg akarja dönteni. Menjen a faszba ...3
    Mika egy Lotusban kezdte, főgeci egy Jordanban, amivel az első kanyar után ki is esett. Mika is kiesett Phoenixben 91-ben, de a nap legnagyobb poénjait is Ő csinálta akkkor. Ugyanis 3 alkalommal kapcsolgatta ki-be az elekronikát véletlenül, mire 4. alkalommal, már le is állt az auto, mint Nigelnek uazon évben Kanadában ...

Mellesleg, ha szerintetek a malájok bénán közvetítenek, láttátok volna a kanadaiakat. Azok 92-ig egy normális közvetítést nem voltak képesek felmutatni. Nem elég, hogy nem írták ki a sorrendet, meg semmit, minden fontosról lemaradtak. Ilyeneket nyomattak, hogy Minardi a boxban, míg a Mekik agyonalázták a mezőnyt stb..

Mint már egyszer írtam, főgeci volt képtelen "nyerő" és egyenlő csapattársat magamellé venni, mert a Ferrarinál Ő is beleszólhatott abba, hogy ki került a csapathoz. Ezért nem került oda sohasem Villeneuve ...

Remélem emlékeztek arra, hogy 99-ben mennyire vissza akart jönni, hogy nehogy Eddie nyerje meg már véletlenül a VB-t, amit nem is nyert meg. Remélem emlékeztek főgeci arcára, amikor Edddie sorra nyert - morcoska volt és minden áron vissza akart térni egészségét sem kímélve - és amikor végül Mika nyert Suzukában. Na ott örült mint majom a farkának - szokásos szertartását végezte a dobogón (öklendezett :) és ugrált, mint a majmok - tehát a majom mégis jó jelző rá) - szart Eddire. Elég gáz volt. Mellesleg 94 óta gyűlölöm - tehát ezért ez a "szitokáradat" - amikoris Damont felkente a falra, hogy az nehogy el tudjon mellette menni és meg tudja nyerni a VB-t. 97 és Villeneuvevel való esete uezt erősítette meg bennem. Szerencsére akkor a helyezését is elvették. (Kár, hogy a győzelmeit nem ...)

Azért szar alak, mert nem tud veszíteni és mindent ki akar magyarázni, Ő és a csapata. Ja, meg állandóan pofákat vág olyankor ...

A Ferrarit meg uúgy szeretem, mint régebben. De inkább Rubens, mint főgeci ...