182153
  • Tikal #3363
    palik: "csudi dolgok történnek"!!! :))
    Ezt a pöcsfejt tv közelébe nem engedném.
    Ja Sumi mekkora szemét volt, ő okozta a balesetet, köcsög pancser
  • KeKKSZike
    Mi van gyerekek? :)
    Ha a F1-be már az számít, hogy ki tud vezetni + a taktika, akkor már a Suminak nem megy olyan jól? Ahol nem csak a gázt kellene tökig nyomnia, akkor már nem az első helyen áll! :)))))))
  • GyaxyBoy
    Egyébként a Forma 1 is olyan sport, mint a Foci vagy a Box stb. amiben egy női riporter vagy akármi egy illúzió romboló! Egyébként, tényleg elég nagy hülyeségeket mond! :)
    A 2003as Ferrarihoz csak annyit, hogyha nem lennének új szabályok, bizonyára most is csak a piros ótókat látnánk elől több perc előnnyel! Jöjjön ki és majd kiderűl! Én nem hinném, hogy most nagyon a kocsikon múlna! Inkább a Péntektől kezdve a stratégián!
    Apropó! Ha annyira jó lenne Schumi, akkor az időmérőn nem maradt volna le 0.3xx idővel egy Reanault tól!!! Mivel mindkettő 2 kiállásra terveztek és így üzemanyag különbség minmális!!!
  • gtom
    Ha jön 2003-as Ferrari, akkor majd visszaáll minden a régi kerékvágásba.(csak jönne már)
  • K.András
    Igen palik nagyn nevetséges, olyan dolgokat szol hogy komolyan mondom lehet inkább külföldi adon fogom nézni,mert ez borzalom,arrol a dagadt picsárol nem is beszélve, aki akkora közhelyeket mond hogy durrog a tv-m töle...
  • The Garrett
    az volt a király mikor a vodánál volt az a közvetíts együtt lacikával nyereményjáték.
    Haver csak azért vett telefont. És megbeszéltük hogy ha megnyeri akkor beszól egyet paliknak :D
  • GyaxyBoy
    Jaja! Nem azért, de ő a Dakaron se ment végig! Nem úgy mint az a pár kezdő csapat! :))
    Akkor ő mit szövegel?
    Nem számoltam, de sztem legalább 15ször mondta a tegnapi időmérőn, hogy "HOPPÁCSKA!"!!! Mi van! Ez az új szójárás magyarországon? Ez az ember már rég lejárt lemez! Miért nem lehet más helyette? Vagy szóljanak rá, hogy adjon másnak is szót! De jobb lenne ha egyedűl lenne! Nem szólna hozzá senki, még a stúdioból se! Sztem befordúlna! :DDEzt PALIK LACIKÁNAK!
  • The Garrett
    NE is mondd. Tegnao az időmérő edzés alatt vagy 30x elküldtem palik ot a melegebb tájak egyikére.
    és hogy miért? nem azért mert nem td beszélni, hanem a gúnyos/sértő beszólásai miatt. Egy dolog hogy ferraribuzi, de attól még nem kéne ilyeneket beszólnia pl hogy:
    Hát nem hittem volna hogy még a JAguárnál is lehet gyengébb időket futni ezen a pályán."

" ez még 99 be is kevés lett volna"

Üljön már be akkor ő és vezessen 2 kört...
  • GyaxyBoy
    Ez az új F1 eddig KIRÁLY!
    Kár hogy nem lehet a kommentárt kikapcsolni! :)) Legalábbis nekem Palik L. egy nagy nulla! Nem ad másnak soha igazat és tök nagy arc! Én legszívesebben mást raknék be! (Egyébként meg rök M. Schumi párti) és emiatt majdnem összeveszett a másik riporterrel (most hírtelen nem ugrik be a neve! :(( ) hogy még Sumit kellett volna sajnálni azért mert kilökte Trulli-t!!! Még hogy Sumit! Egy nagy geciláda az az ember! Eddig nem csíptem de elismertem a sportszerű és jó teljesítményét! De ezkután? Csak azért nem nyert, mert neki is letőrt az első szárnyából egy darab! Mert ha nem, akkor azzal a büntetéssel is lett volna esélye sztem! De hál istennek nem így lett! :)) Hajrá Renault és BMW és McLaren! :)) Ferrari meg maradjon ott lejjebb a Minardival! :)) Hi
  • see.aakogh
    Az igaz hogya szakértők annyit sem értenek a kocsihoz mint pl. én vagy te...
  • a.carkey
    Palik egy SZAR! Kimi nyert, tehát nem volt véletlen Ausztrália. Ráadásul ez még nem is az új Meki.

A "szakértők" - különösen a "csaj" röhejesek. Remélem "ingyé" vállalják, mert ha ezért pénzt is kérnek, nem csodálkozom, hogy a kereskedelmi tévék is veszteségesek ...

Mintha nem egyenlő mércével mérnék a "riporterek" Skurmókert és a többit. Olyannak tűnik a dolog a médiában, mint Izrael és más országok esete ...

• see.aakogh
    Azt hiszem lesz.
  • see.aakogh
    1. Kimi Räikönnen
    2. Rubens Barichello
    3. Fernando Alonso

Jó meccs volt, a Palik meg tök hülye, de jo poenjai vannak :D
  • Reaper
    Nemtom bazz sok baromságot mondd a Palik, de ezért jó nézni a futamot, mert jókat röhöghetsz közben. Néha vannak poénos beszólásai(a bakikon kívül). Szal szerintem nem olyan rossz.
  • Coine, The A&O
    jó futam, kegyetlen rossz közvetítés, ripacs Palik

slusszpoén : www.kimiraikkonen.com az e-mail címe :D
  • hali
    óóóóó ne :(
  • ÁjjLe BoBBi
    surmakker egy LOL
  • Coine, The A&O
    jó reggelt minden korán kelőnek :)
    én csak véletlenül keltem, de akkor már megnézem a futamot, az előzőt úgysem láttam :P
  • Buddy
    hát nem is a cigánybútornak.....:)
  • ÁjjLe BoBBi
    leszopod ? :)
  • see.aakogh
    Ehh. Te kinek drukkolsz?
  • Buddy
    hat, amit tud :))).....ugy latszik ennyit :)
  • Buddy
    Miert nem csinalja azt a Minardi - ha ugyis tudjak, hogy versenyt nem nyernek - hogy kiszaritott kocsival mennek az idomerore.....lehet, hogy a versenyen ket kor utan ki kell jojjenek, de igy meg a Pole-posit is megszerezhetik.

Igy mar az idomero is elvesztette az erteket
  • see.aakogh
    Lehet valami taktika manőver volt a boxutcába kiállás a gyors kör közbe :D
  • ÁjjLe BoBBi
    de mi a faszomat csinált Raikkonen ? :((
  • ÁjjLe BoBBi
    jaja :)))))
  • see.aakogh
    Éjjáó Alonso első, Trulli második, Suhammer meg csak a 3. MUHAHHAHAHAHAHAH
  • a.carkey
    Mikael Skurmóker ezután az edzés után ismét egy hatalmas harci brokit tudhat a szájában ...

:)
  • Lteebee
    nem árulok, van
  • a.carkey
    Ja Varga Zoltán bácsi, mert a fiúk a nagy "Zolizás" közben mindig jól elpofátlanodnak. Tragikus, hogy megint arra játszanak, hogy kirúgják ...
  • Buddy
    az a volt tv2-es kocsog?....hat az beszaras.....mintha engem tettek volna oda
  • Buddy
    "az egyes megvan, a kettes fiu is"-beszolasa a Dinamo Kiev-Partizan Beograd BL-selejtezo meccsen volt.....majd miutan ezt a kettot folirta, el is vittek az osszeallitast, es ezt mondta :
    -na ennyit sikerult foljegyezni, a tobbiekkel majd a merkozes kozben ismerkedunk meg
  • Buddy
    Varga? a Zoli? mert ha igen, Ő nekem is nagy-nagy kedvencem

egz kis Vitár Robi:
    -Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül
    -És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos.
    -Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az előző akciót és tizenegyes újra. Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt
    -Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom, mi van a hátára írva.
    -És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (Vitár Róbert egy jégkorongmeccsen)
  • BADE
    Most pl. néztem a Sport1-et és egy új riporter közvetítette a meccset!Hogy az miket össze hordott!
  • a.carkey
    Kapcsold be a TV-t, nem kell ide NET ...

: )
  • [Walaki]D`Lair
    netkukacon rettentő sok van
  • dikki*yysw
    rottander.uw.hu -n volt Palik top (nemtomhány), ha jól emlékszem. Hülyére röhögtem magam :D
  • Csuka001

Frissítés

• Guest
    Indexen mintha lenne ilyen fórum...
  • BADE
    Ilyen jó beszólások(riporterek:Vitár,Palik) nem tudjátok hol vannak a neten?