182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
neménvoltam #4164 Köcsög ez a Palik. Bemutatta hogyan kell elfogultan közvetíteni. -
#4163 ja igaz hogy ő nyomta a gázt, de azért van hogy nyomja...
surmokamesdter is nyomja, mégsem pereg el alóla a masina !
a gyorskörröl meg annyit hogy biztos nem nézted ezen a 7végén a futamot meg az időmérőt sem -
#4162 Alonso egy nagy tetű, nem Coulthard a hülye. Életveszélybe sodorta, a buzi Palik meg vihog, annyira örül neki. -
#4161 Sumakkert tőlem utálhatod, de azért ne utálj senkit, mert nem a te kis kedvencedet szereti. Te fasz -
#4160 Akkor azt hiszem ebben eltér a véleményünk. :D
Coulthard mostanában nem is ér el az égvilágon semmit...
Szerintem pont az a lényeg, hogy a csapat olyan autót csináljon, aminek nincs ellenfele sem teljesítményben, sem megbízhatóságban. A pilótának az a feladata, hogy a maximumot hozza ki belőle, a boxnak pedig az, hogy a pilótának ne kelljen hímestojásként bánnia a gázpedállal. -
#4159 Ez mivolt megint rohadt mocskos sumaker, mejdnem lelökte alonsot -
K.András #4158 Akkor mit ajnározod azt a gyereket???Egy gyorskört nem tud mostanában megtenni rendesen vagy ha igen akkor verseny alatt hibázik most az egy dolog hogy szétégett az auto de abban azért benne van Kimi lába is és ezt mindenki tudja akinek van jogositványa neked biztos nincs.... -
#4157 ok szaladok -
#4156 mert én nem tudom azzeg ? -
K.András #4155 Miröl beszélsz te nemnormális???Én nem vagyok ferrari rajongo :DDD
Egyébént meg mosd meg a fogad, mert anyukád amit fözött szart az fröcsög itt a szádbol... -
#4154 nem csak utálom az ilyen trógerokat mint te ! surmakkeros lofasz -
#4153 ez a coulthard 1 hüjeállat -
K.András #4152 Nem ártan tényleg olvasnod is a forma1-röl, ugyanis alig két hete kapot figyelmeztetést a csapatfönöktöl... -
#4151 neked mi közöd van akkor hozzá te faszkalap ??!!
csak surmakkert látsz semmi mást !! -
#4150 gratulálok! süt a hozzászólásodból az értelem. -
K.András #4149 Nem ,az lenne a teknika ha tisztában lenne az auto lehetöségeivel,hiába akarsz te olyan tempot tartani mint a ferrari ha nem ferrari motor van az autodban,nem fog ugy menni vagy ha igen akkor meglesz az ára, magyarul szétég.Culthard nem azért nem megy olyan gyorsan mint Kimi merhogy nem tudna ,hanem azért mert tisztában van vele hogy ha nyuzza az autot akkor meg fog halni,és inkább a sürü fillér mint a ritka forint... Ilyen egyszerü... -
#4148 De, csak ez sumájerre, és a ferrarira nem vonatkozik... -
K.András #4147 Hogyan beszélsz te szerencsétlen???
Semmi közöd nincsen a forma1-hez!!!Olvasni is tanulj már meg!!! -
#4146 ha forog a kerék, és ekkor megtolják (külsö 6ások) sumaker autoját, az akkor nem külsö 6ás?!!!!! -
#4145 egyébként ha érvényes lesz a futam akkor ferrari seggnyalás van !!! -
#4144 suhamér rugalmasan alakítgatja a szabályokat, és börni bácsi is az ő popóját nyalogatja. -
#4143 NINCS !!! NEM TEHET RÓLA NEM VOLT MÉG HSONLÓ SEM EBBEN AZ ÉVBEN !!! EZ AZ 1. HOGY EZ A SZAR AUTO SZÉTPEREG ALATTA !! -
#4142 Az -lenne- a technika, hogy kibírja a hajtást. -
#4141 mit beszélsz te állat marha seggfejű pöcs ?? ki hibázott te segg ? az egész 7végét vitte a zsebében, a futamon elrajtolt faszául, szinte minden körben javítgatta saját versenyben futott körrekordját, erre szétpereg a masina mint ahogy tavaj is, és te azt állítod nem tud vezetni ? nem tünt fel hogy ferrari alázás volt ? vasmarha -
K.András #4140 Most speciel abszolut igaza van... -
K.András #4139 Mi abban a teknika hogy szétégetem a motort??? -
#4138 megint megvillantottad a magas IQ-dat !! ügyes vagy te marha! -
K.András #4137 Jajj te... -
#4136 Ez meg egy technikai sport. -
K.András #4135 Figy egy hosszutávfuto is beossza az energiát, nem azt csinálja 3ezer méteren hogy ezret lefut a többit meg sétálja mert kifulladt... -
#4134 :))) -
#4133 :(( -
dashed_ #4132 Schumi MUAHAHAHAHAHAHA.... -
#4131 LLLLLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLll
szabályellenesssssssss
HAHAHAHAHAHAH -
#4130 EEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZ AAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! -
#4129 igen, de annyi különbség nincs az autok között, h az elsö nyugodtan kimélhesse -
#4128 Autóversenynek nem a kíméletről kellene szólnia. -
#4127 azért az ilyen motorfőzésekben az is benne van, hogy lehetne kímélni is azt az autót. -
K.András #4126 Ugy álltalánoságban mondtam nem erre az esetre... -
#4125 Pitsába!