182153
  • Buddy
    en is azt mondom, hogy ez a gumi egy nagy hulladek, amit a ferrari visel.....mindegy....ezekkel is behozzak a vb-t

kimi meg elmehet tusolni.....az asztalt csapkodo norbival egyutt :)
  • dashed_
    remelem mar nem sokat
  • KG21
    majd ha nem csak pár ezreddel verik meg őket, akkor lesznek leáldozóban. De arra még atért várni kell.
  • ÁjjLe BoBBi
    mit ment a KIMIIIII ::))
  • a.carkey
    Nem kötelező senkinek Bridgestone gumikon hajtani ...
  • mozesapo
    Egyáltalán nem szopás a Ferrarinak, inkább a Bridgestone-nak. Ha megnézed a rajtsort az első tízben csak a Ferrari van ott Bridgestone gumival. Úgy tünik a Bridgestone-nak fel kell kötnie a gatyát ebben az évben.
  • a.carkey
    Szerintem ez "A" szopás a "szuper Ferrari" tervezőinek ... :)
    A tavaly agyonvert Meki, ami az idén is ugyanaz az autó, mégsem tudják az új Ferrarival olyan körülmények között megszorítani, amikor a Mekinek nincs baja. Ja és idén a tavalyival se tudták, sőt ... :)
    Ennek ellenére Kimi valóban kiszophat holnap, de azért ehhez a RÉGI Mekihez ismét hozzá kell szoknia a mezőnynek.
    Milyen furcsa, hogy miután ismét nem lehet menet közben módosítani az adatokat, így a külső segítség elmúltával ismét verik a Ferrarit. Nem lehet, hogy az állandó motorleállások már korábban is valami érdekes beavatkozás miatt jöttek elő? :) (ÖE Rulez!)
    Változatlanul fenntartom viszont azt a véleményem, hogy a dagadt a bajok fő oka a Mekinél, most ismét megúszta, de egyszer remélem végre menesztik! Nem csak a Realnál kell kirúgni az edzőket ...
    Az RTL-en meg a Pozsgay József (vagy ki?) meg akkora baromságokat fordít, hogy az ember csak néz ...
    Az elejébe ÁLLANDÓAN belezavarodik (bemutatás), a szavak végét + elnyeli. Hiába no, szept. 11. azért egyes arcoknak nagyon jól jött ...
  • Pyx #4074
    Sumee, lehet
  • KG21
    majd holnap úgyis lenyírja a füvet
  • Pyx #4072
    Végre, a legjobb elölröl indul!
  • BaLeeX
    "Ha elesedik a helyzet akkor allandoan hibazik. Kivancsian varom , hogy melyik kanyarban fog most kicsuszni."

Ja tényleg, igazad van. Most is elfékezte magát mint barom... Ja, hogy az sumakker volt? Akkor bocs
  • BaLeeX
    Nembaj kollégák, majd hozzászoktok

Hajrá McLaren!!!
  • a.carkey
    Mondjuk a Merci saját pályája ... :)
  • a.carkey
    Na ennyit a "szuper Ferrariról" ... :)))
    Ez még a tavalyi Meki ... :)))
  • [Jakuza]
    Ja nagyon. Foleg csak az a mervado.
    Amugy szvsz ugyis mindegy mert Raikonnen agyilag zokni. Ha elesedik a helyzet akkor allandoan hibazik. Kivancsian varom , hogy melyik kanyarban fog most kicsuszni.

• KG21
    nah az első időmérő aztán nagyon mérvadó...
  • a.carkey
    Ki fog csúszni ...? :(
  • BaLeeX
    Tegnap az első időmérőn Kimi 4 tizedet adott sumáknak. Kíváncsi vagyok mi lesz ma, illetve mégjobban, hogy mi lesz holnap.

Hajrá McLaren!!!
  • Buddy
    nalam elsosorban az eredmeny szamit, a tobbi masodlagos
  • Buddy
    remelem annyira jobbak, mint az osszes tobbi....meg ha csak a vegelszamolasnal derul ki....
  • a.carkey
    A focit miért nézed? A jó fociért. Melyik a jobb: két jó csapat döntője, ahol mindkettő unalmas focit játszik (BL), vagy két középcsapaté, ahol mindkettő meghal a pályán a sikerért egy nagyon jó meccset vívva (UEFA)?
    Én is anno ezért kezdtem bele a F1 nézésébe a kezdetekkor. Mert nem volt unalmas! Aki pl. tavaly akart rajongóvá válni, az nem váltm vagy Cartra illetve Moto GP-re váltott. Ezekben volt izgalom.
    Mindezek ellenére nem féltem a F1-et! Ez a Ferrari most nem túl jó ... :)
  • Buddy
    viszont az idegeimnek nem tesz jot, ha nagyok lesznek a csatak.....milyen jo volt tavaly is, csak huzni a rovatkakat.....most meg minden meccset ulve nezek....nem pedig nyugodtan fekve....nem ehhez vagyok szokva :))
  • Buddy
    csoda, hogy eddig birtuk :)))
  • Buddy
    en is neki szurkolok, csak jo picit szorakozni a konkurrenciaval.....persze, hogy ugy jo szarraverni az ellent, hogy ha azok is jo erosek.....de hadd szorakozzunk mar egy kicsit a ciganybutorokkal :)
  • Jano
    Na, ez egy korrekt hsz.!
  • BaLeeX
    Már hiányzott az értelem a topicból...
    Már vagy 10 hozzászólás óta nem fikázott senki semmit.
  • HG
    Tény, hogy eddig nem lehetett semmi komoly eredményt hallani az új Mekiről, csak ködösítés folyik. Még egyik teszten sem láttam kirobbanóan jó időt tőle, és legtöbbször hibák miatt, vagy törés miatt nem tudtak tesztelni. Szerintem kicsit kicsúsztak az időből. A gond az, hogy ha bevetik majd valamikor, akkor is történhet bármi. Nagyon nehéz versenyen kívül tesztelni az autó tartósságát. Sokszor csak versenykörülmények közt jön csak elő a hiba. Szóval drukkolok nekik, hogy ha bevetik az új gépet, műszaki problémájuk már ne legyen.
  • KG21
    na tessék! a csodaautó mégiscsak egy fostaliga:DDD
  • HG
    Mint már írtam Shumi szurkoló vagyok, de kérdés az, hogy nagy dicsőség lenne egy elcseszett lassú Meclaren ellen nyerni? Legyen csak jó az az autó. Ha jobb lesz, mint a Ferrari, akkor a Ferrarit is fejlesztésre kényszeríti, és a többiek sem ülhetnek a babérjaikon. Csak a versenynek tesz jót, ha sikeresek az új autók.
  • Buddy
    az nem baj :))

joooo lassu legyen :))
  • Pyx #4051
    azt olvastam h + kell erösíteni, amivel nehezebb lessz, és persze lassabb
  • Buddy
    rendre bukik meg a toresteszteken allitolag
  • maxtor
    Futamot ahol bennt volt a safety car?
    Úgy hátha találnék videot
  • [Jakuza]
    Hat igen, en is olvastam ma.
    A mostani hetvegei es a kovetkezo hetvegei futamra se az uj kocsival jon a Mercedes.
    Ugylatszik sok meg ott a technikai problema.
  • HG
    Szomorúan látom, még nem jön az új Mclaren! Majd Silverstone -ban??? Én Schuminak szurkolok, de nem "ellenszurkolok" a többieknek. Kimi, Alonso, Montoya, Ralf, hogy csak az ütőképes csapatok pilótáit említsem, mind jók. És úgy vagyok vele, inkább legyen Schumi 2., minthogy egy unalmas idényt kelljen nézni. Ezért bánom a Meki késését.
  • [Jakuza]
    "Ezzel kb. egyetértek de azért a verhetetlen kifejezés kicsit durva, ugyanis jelenleg 3 ponttal vezet csak a pontversenyben...."

Termeszetesen az uj pontszabalynak koszonhetoen ugy. Mert 3szor annyi versenyt nyert mint a Raikonnen.
  • Buddy
    fo az optimizmus, mi :))
  • a.carkey
    Még szarabb ! :)
  • maxtor
    Nem tud vki a neten Videot a Safety car-ról?
  • BaLeeX
    Igen, sajnos tényleg kevés az előzés újabban :(
    Pedig az a legjobb az egészben. Kezdenek feljönni a csapatok a ferrarira így nincs meg az a sebességbeli különbség amivel könnyen lehetne előzni, de azért ha alkalmas rá a pálya akkor azért még mindig láthatunk párat.

Kíváncsi vagyok milyen lesz a Hungarorink átépítés után.