182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
azt az urbányit is megcirógatnám egy féltéglával -
Urbányi "világsztár" Pista - Csisztu "Helénke" Zsuzsa -
és mit szólnál egy Dávid Sanyi - Vitár Robi duóhoz? -
Kihagytad Christian Dannert :)....ezzel ismét pontosítottam -
Paliknál rosszabb nincsen! -
Közvetítse inkább a Vitár Robi bácsi! -
Sok. :)
A John Watson-Berndt Schneider-Niki Lauda-Heiko Waßer-Palik László-Héder Barna-Wéber-Héber-Homár-Komár László-Czollner Gyula brancs pontosított, pontosított pontosításának pontosításával, amit tovább is lehetne pontosítani ... :) -
pontosan mennyi eszetek van? :)))) -
palik-héder-wéber-héber-homár-czollner brancs pontositott, pontositott pontositás :) -
palik-héder-wéber-héber-homár brancs :) pontosított pontosítva. -
palik-héder-wéber-héber brancs eltávolítását :)...pontosítva -
lassan már csak a gázt kell nyomni, még kormányozni sem kell :) -
Teljesen egyet értek veled!
A technikai fejlődését vissza kellene vágni a forma1-nek, igazi autóversenyre kíváncsi a néző, nem pedig távirányítós autók versenyére. "semmi automatika (váltó, kipörgésgátló, kapcsolat a boxal a rádión kívül stb" -
Dávid Sándort, Franklt vissza!!! :) -
A normális közvetítés kategóriába a Palik-Héder-Wéber brancs örök időkre való eltávolítását is beleértettem ... -
Ráadásul a kék zászló miatt még verseny sincsen ... :)
Emlékszem egy brazil nagydíjra - azt hiszem 90 - amikor Nakajima feltartotta a vezető Sennnát és addig bénáztak együtt, amíg Ayrton "lekörözéskor" neki nem ment Nakinak amire AS kiesett. Naki semmi büntetést nem kapott - max. Sennától -, mert valami miatt senkit sem érdekelt a dolog, mert versenyeztek, és a versenyhez a lekörözettek is hozzátartoztak. Bezzeg most már akkor is lengetnek, ha egy célegyenesben vannak és nyilvánvaló, hogy gyorsabb a leköröző ...
Régen pl. Sennát megkérdezték 84-ben amikor Laudának azt hiszem egy harmadik hely is elég volt, hogy világbajnok legyen, hogy ha Lauda mögé ér, el fogja-e engedni, mert ugye Niki világbajnoki címéről van szó. Senna erre röviden azt mondta: túrót! Előzzön le! 88-ban már ezt természetesnek vette volna mindenkitől. (1988, Monza: a Meki csak azért nem nyerte meg az összes versenyt abban az évben, mert Ayrton lekörözéskor ütközött egy semmilyen sima szituban ... :)
Szóval előzzenek, legyen sokkal jobb - min. Cart szinű - a közvetítés, legyen több erős csapat - ami felőlem az egyforma autókat is jelentheti -, legyen egyforma ítélkezés - ne ismétlődhessen meg az MS-féle visszatolás büntetlenül (ha Jordan vagy más nem gyári csapat, tuti, hogy kizárják), legyen érdemes versenyekre járni - pl. egy magyar pályán több legyen a magyar néző, mint a külföldi, ne rögtön németül szóljanak hozzá az emberhez, legyen meg az az arány, mint kint, hogy azért a hazaiak többen vannak, mint a külföldiek - jegyárak csökkentése (stb.) árán -, legyen nézhető a verseny: semmi automatika (váltó, kipörgésgátló, kapcsolat a boxal a rádión kívül stb.). Lehetne még folytatni ... :( -
Egyet értek, lenne mit tanulni tőlük a forma1-nek.
Valóban "izgalmas" a forma1, amikor a 4 autó a 20-ból, akinek esélye van nyerni (a többi 16 minek?) az egész verseny alatt maximum kétszer, ha találkozik a pályán, egyszer a startnál, egyszer menet közben talán! Talán ez az altató, legalábbis nekem, nameg idióta Palik nyafogása!
A másik, amikor egy autó kiesik, akkor soha az életbe nem mondják meg, hogy mi baja volt az autónak (titok), indy-ben rögtön megriportolják a csapatfőnököt, aki elmondja, hogy mi történ részletesen.
Tudom ez is apróság, de a nézőkért van! -
Ez az én véleményem is kb azzal a különbséggel, hogy nem olyan rossz, hogy egyenverdák vannak.
Az IRL-t nem bírom, de a CART-ot meg szoktam nézni hébe-hóba, ha nem ovál van.
Na azok valóban izgalmas versenyek, folyton előzések vannak, a közvetítés minősége fényévekkel veri az F1-ét, van olyan hogy a bukósisak belsejéből látunk ki, néha beadják a csapatok rádióadását, nincs olyan hogy a helyi kedvencet mutatják, amíg lemaradunk egy fontos eseményről, és folyamatosan futnak az infok a képernyő tetején.
Szal sokat tanulhatna az f1 ezekből a közvetítésekből. Sztem a pályák is jobbak a CART-ban, pl a Clevelandi reptéren folyamatos előzések mennek, Laguna Secát meg a dugóhúzó miatt szeretem annyira. -
Hát nézd amit itt leírtál biztos izgalmas lehet a pilóta szemszögéből(belülről), de szerintem néző szempontjából hót unalom. Ez lehet, hogy csak az én véleményem, de mit látsz? Pár egyenverda tép mint az állat körbe-körbe. És körbe és körbe és körbe és körbe... Bevallom én abból max a szép nagy karambolokat szoktam megnézni, mert legalább történik vmi. Ne értsd félre, semmi bajom vele, hogy neked ez tetszik, de nekem pl. nem... Nem mondom jópárszor volt még mostanában is, hogy elbóbiskoltam a Forma1-en, de azért én még így is nagyságrendekkel izgalmasabbnak tartom. Mondom még1x ez az én véleményem. UFF -
Egyenlőbbek az esélyek, még akár a 10. startpozícióból is lehet nyerni, sokszor összevonják a mezőnyt, ezért nagyon sokszor találkoznak a pilóták egymással és sokkal több a harc is ezáltal, nem kormányon van a váltó, hanem igazi váltóval vannak felszerelve és nem egy "távirányítós autót" kell vezetnie a pilótáknak. Jobb a pontozási rendszerük szerintem.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe. -
nemtom,túl hirtelen bealudtam,nem volt időm megfigyelni :-) -
csak értetlenkedtem :-) de ha neked tetszik magyarázd már el úgy röviden,hogy mi benne a jó(taktika+ilyenek),mert ez az ugyanolyan verdákkal megyünk körbe 250-500x,hááááát nem az én világom :-) persze ettől még lehet jó,csak én nem értem :-) -
Pedig unalmas! :)
(Legalábbis egy tíz évvel ezelőtthöz képest ...) -
Attól hogy Botondnak válaszoltál nem értem én miért ne reagálhatnék. Csak megvédtem a forma1-et, mert nem kéne leunalmasozni! -
Botondnak válaszoltam, ha nem vetted volna észre! Az Indy sokkal izgalmasabb és élvezetesebb és igazságosabb versenysorozat szerintem, mint a Forma1. -
hmm....én elég jól elszórakoztam az utolsó három idényben :) -
Mondhattad volna mindezt az utolsó három idényben, de nem most, amikor végre szoros a vb állása. -
én sem értem, hogy a forma1-en egyesek mit bírnak nézni.. -
m2? -
hétvégén volt vmi indy-így meg úgy a magyar1en,elkezdtem nézni,de 3 kör után elaludtam,nem értem hogy abban mit bírnak egyesek nézni... -
Kulit meg lehet elpaterolják a csapattól...nem kéne...olyan jól zülleszt :) -
Willamos LOOOOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
A Magyar nagydíjra már sehol sem lesz a Willamos! :) -
dehogy ;-) egész egyszerűen túl erős,majd 10 év múlva bevetik,ha a ferrari fel bír nőni egy szintre :-P a bmwnek van már hasonló szinvonalú autója,csak nem akarnak németházibajnokságot csinálni az f-1ből,bár asszem ez elkerülhetetlen :-P -
nagyon hallgattok viszont a "csodamerciről".....kiderült, hogy még hulladéknak is harmatos :))
ez azért a csillagosokra nézve szégyen....milliókat beleölnek egy taligába, ami még a múltkorinál is gyengébb
emlékszem korábban itt egy beírásra, hogy "uralkodó".....hmm....az ilyen királyoktól omlik össze az ország :)) -
-
-
A lényeg érthető. Montoya: killmode on
-
a 14es+6os pontot már abszolváltam,a többi annyira nem érdekel,hogy most gprs-el csehszótárazzak ;-) -
Ezzel próbáld!