182273
  • Pheel
    A McLaren már megint a boxban cseszi el... Ehh!
  • Eye-scream
    Kerékcsere után elé jött vissza...
  • Pyx #4367
    hogy került az ODA?!!!!
  • Eye-scream
    Háhá Schumi Kimi előtt:) király
  • Pyx #4365
    montoya igazán összetörhetné azt a 2 bmw-t :)
  • Pyx #4364
    Most már én is izgulok!
  • Jano
    Még mindig izgulok!
  • The Garrett
    Hajrá Villeneuve. Gumi ide vagy oda Barichellonak ideje lenne belehuzni. most az 1x értek egyet palikkal :)
  • Pyx #4361
    Kimi 3x tankol :(((
    Sumaker mögötte van :)))
  • Jano
    Fúdeizgulok!
  • [Jakuza]
    Ha jol emlexem FireStone a neve az apa vallalatnak.
  • a.carkey
    Úgy tudom a Bridstone a főszponzora a Cart sorozatnak is ...
    :(
    Valami leányvállalat féle a dolog, akik egymással versenyeznek, de sohasem ua kategoriában. Kb. mint a Mugen és a Honda viszonya anno ...

A Bridgestone a Cartban és a F1-ben, a Firestone az Indy Racing League és Indy Racing Infiniti Pro Seriesben. De végül is mindegy ...

Más. Példa: 98!!! Ott aki B-ra váltott, annak volt a jó! L. Meki!
  • KG21
    Én úgy tudom a Bridgestone vetélytársa nem lehet a Firestone, mert a kéttő egy és ugyanaz, csak a BS európai piacra készül, a FS meg ázsiai-amerikaira.
    Emlékszem, hogy a Michlenesek is panaszkodtak rendesen , mikor az ő papucsuk volt a gyengébb. Egyébként én nem láttam, mióta F1-et nézek, ekkora fölényt még egy gumi részéről, úgyhogy most azért van ok a panaszra.
  • a.carkey
    Jaj, jaj! Most a gumira fogni ... ?! :)

A Piquet féle Benetton simán nyert 90-ben két versenyt is a Pirellivel, pedig ha volt gumi márka, ami nem állta az idők sarát, az a Pirelli volt mindig is. (A Dunlop is ezért szállt ki anno ...)

Kezd ez az egész a Pirelli-Good Year harcra hasonlítani. Pl. a Pirellis Benetton is mindig hüppögött, ha nem jött össze neki, a Pirellire fogta, pedig ott más bajok is voltak. Ha meg nyert szarrá dicsérte a gumit.

Meg kéne érteni, hogy minden guminak vannak előnyei és hátrányai. A meleg, a hideg mindig kedvez valamelyiknek. A Michelin a meleget szereti, de pl. az Amerikai és a korábban a sorozat végén lévő maláj nagydíj a bridgestonnak kedvez a pálya és az éghajlat miatt. Spa, Silverstone, A1 stb. olyan pályák ahol a B tobzódhat, mert a hideget szereti, ott a B a menő. Monza, Magny, Interlagos, stb. a meleget szerető guminak, vagyis a Michelinnek kedvez. Ez van.

A három nagy csapat közül kettő Michelinnel megy. Most ez van.

Kérem szépen: ha sok melegben vivandó verseny van és nem elég jó az autó, tessék olyan gumit választani, ami jó ezekre a körülményekre! Nem kötelező a Ferrarinak Bridgestone gumin furikáznia. A Meki és a Willamos is váltott két éve (?), nem Bridgestone-on nyomják, pedig előttük volt egy Good Year-es dilemma is, de azok a barmok végül is nem jöttek. A Willamos és a Meki is látta, hogy hosszú távon a Bridgestone nem megoldás, mert nem ez a legelterjedtebb gumimárka Európában, így a japánoknak sem céljuk felfejleszteni a márkát, különösen, hogy semmi hasznuk nincs belőle a bordázat egyedülisége miatt. A Michelin európai márka, neki célja a versenyhelyzet fenntartása! A Good Year nem kért a bordázott gumikból, amit a F1-en kívűl más autóverseny nem használ, ezért maradtak a Cartban. A Bridgestone is inkább oda gyúr a slick miatt, meg ott a nagy vetélytárs a Firestone is stb.

Szóval nem kötelező Bridgestoneon furikázni! Ha megy akkor jó, ha nem, akkor a Ferrarinak van kire és mire fognia? Cöcöcö ...

Náluk (Ferrari), mint mindig, a pénz dominált, a Willamosnál és a Mekinél inkább a sikerorientáltság!
  • Pyx #4355
    de a ferrari nem akarta az akkor még gyengébbet választani, hanem inkább közös gumifejlesztésbe fogott a bridgestonnal...nem nagyon jött össze...
  • Buddy
    ebből látszik, ha ua. a gumi lenne mindegyiken, tönkrevernék a mezőnyt
  • Buddy
    csoda, hogz a Ferrari ezzel a szar gumival idáig behúzza a gépet
  • oneal1
    az első 13 ba n3 autó brigestone val:((
    ezzel cseszi ela ferrari:((
  • Jano
    Hajrá Keke Rosberg!
  • qwert
    A szombati időmérő eredménye:

1. R.Schumacher Williams-BMW 1:15.019
    2. Montoya Williams-BMW 1:15.136
    3. M.Schumacher Ferrari 1:15.480
    4. Raikkonen McLaren-Mercedes 1:15.533
    5. Coulthard McLaren-Mercedes 1:15.628
    6. Trulli Renault 1:15.967
    7. Alonso Renault 1:16.087
    8. Barrichello Ferrari 1:16.166
    9. Webber Jaguar-Cosworth 1:16.308
    10. Panis Toyota 1:16.345
    11. Pizzonia Jaguar-Cosworth 1:16.965
    12. Villeneuve BAR-Honda 1:16.990
    13. da Matta Toyota 1:17.068
    14. Button BAR-Honda 1:17.077
    15. Heidfeld Sauber-Petronas 1:17.445
    16. Frentzen Sauber-Petronas 1:17.562
    17. Fisichella Jordan-Ford 1:18.431
    18. Firman Jordan-Ford 1:18.514
    19. Verstappen Minardi-Cosworth 1:18.709
    20. Wilson Minardi-Cosworth 1:19.619
  • Botond #4349
    in BMW we trust :-)
  • Patesz
    Kösz
  • Punker
    http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4321¶m=2
  • Patesz
    Lemaradtam az időméröről, letudná valaki írni a felálást?????
  • BaLeeX
    Izgi verseny van kilátásban. Remélem Kimi lerajtolja a makkert!

A 3 és fél óra azért ottvan, ez a Czolner tud valamit amit mi nem...

Hajrá McLaren!
  • Buddy
    remélem holnap esni fog ott az eső
  • Pyx #4343
    most már mind1, beértek.
  • macilaci123
    mind a két Minardi füstöl. Vagy csak a szemem káprázik?
  • Pyx #4341
    Verstappen
  • KG21
    ezt a Czolnert sztem direkt ültette Palik maga mellé, mert egy nálánál nagyobb hülye mellett ő brillírozhat.
  • mozesapo
    Bridgestone
  • Pyx #4335
    palik megint hüje: "MS nincs benne az elsö két sorban" 3. :(
  • KG21
    Ezek a williamsek tényleg jól mennek. Go Montoya!
  • Pyx #4333
    Kimi :((((((
  • Pyx #4332
    jujujj kezdödik
  • Pyx #4331
    lassan mindjárt..
  • Punker
    lassan kezdődik az időmérő...
  • a.carkey
    Jövőre Good Year! Arra fog váltani a Meki és a Ferrari is ...

• BaLeeX
    Részvétem nekik!
  • Buddy
    a michelin bejelentette, nem támogatja a ferrarit, mondván többet ér őket megverni, mint velük nyerni.....ha a ferrari nyerne michelinnel, nem hangsúlyoznák ki a gumit, de így viszont mindig szóba kerülnek /forrás : www.sport1.de/