182153
  • Botond #4706
    akkor hol lett 4szer világbajnok?8-)
  • Tikal #4704
    most nem volt mákja, hiába erőlködött, rá is ráfért már egy kis balszerencse, edig mindig kihuzták a pácbol mégha ő is volt a "hibás" .... remélem a kalácsfejű sumáker lassan lelécel a forma 1 ből......
  • KG21
    Lesz egy francot jobb a Kimi gyerek! Montoya leveri, mint a cölöpöt:) Öröm lesz nézni!
  • BaLeeX
    Jajj Montoya jön a mekihez nemár... Akkor neki kell szurkolnom, mert én csapatfüggő vagyok :))
    Mondjuk Kiminek belépése óta szurkolok, hogy mekis lett meg 10x annyira :)
    Bár arra nagyon kíváncsi lennék egy csapatban, hogy melyik a jobb pilóta. De szerintem ha Kimi beérik Ő lesz az, legalább ezért tudok szurkolni majd :)
  • lacibacsi
    Montoya rulez!
  • Ramore
    Sajnálom szegényt, nem bántom én, de a saját véleményem szerint gyengusz sofőr volt.
  • a.carkey
    Sajnos rosszul tudod vagy valakivel - pl. Michael Schumacher :) - kevered ... :)
    Alboreto ugyanis egy nagyon jó pilóta volt, de sohasem tudott igazán befutni. Kb. akkora ígéret volt, mint Alesi, Brundle vagy Cheever, de állandóan rosszul döntött csapatválasztáskor. Mellesleg Ő az egyik nagy kedvencem. Enzo Ferrarinak négy igazán kedves pilótája volt: Lauda, Pironi, Berger és Alboreto. Alboreto élete során nyert a Las Vegasban 1982-ben (ez sokak szerint minden idők egyik legjobb F1-es versenye!!! 4. legjobb ...), Detroitban 1983-ban, nyert Zolderben 1984-ben, Nürburgringen 1985-ben és Montrealban 1985-ben. 1985-ben az 1984-es esős monacoi F1-es nagydíj után ismét hatalmasat produkáltak Prosttal. (1-2. helyért. Sohasem felejtem el ...) talán az általam látott legjobb Monacoi verseny volt. bár az esős 84-es és a 91-es Senna-Mansell utolsó körei sem voltak semmik. (Ott volt, hogy Dávis Sándor és Frankl megszólalt:
    "Prost visszaesett a második helyről. Szegény. De ennél rosszabb már nem történhet vele. Ez simán fogja tudni tartani." 5. lett ... :)
    Szóval el a kezekkel Alboretotól! :)
    1987-ben Berger már gyorsabb volt nála, de 1988-ban Monzában Ferrari 1-2-vel nagyot alkottak. Sajnos a Footworkös döntése katasztrófális volt. 1991-ben annyira lassú és rossz konstrukció volt a Porsche motor, hogy alig tudta qualifikálni magát, majd ha igen, akkor is fel kellett adnia. De pl. nálunk egy sátorból indultak útnak a prequalifikációra, mert a boxutcában nem volt hely a számukra ...
    Szóval Alboretot ne szidd! Nem gyári (!!!)Porschéval megnyerte a 24 órás Le Mans nagydíjat ... Pl.
    Ja, meg már úgyis meghalt ... :( +
  • Ramore
    Egyet értek, de Alboreto az egy hatalmas lúzer volt, iszonyat béna lassú pilóta volt, talán egy versenyt nyert meg életében, akkor is az ölébe hullott a győzelem, mindenki kiesett előle. :))
  • Lteebee
    Én úgy látom, hogy nem a pilóták között van ma a nagy különbség, hanem a csapatok technikai fejlettségei között.

És szvsz ugyanolyan jó pilóták vannak ma is, mint akkor, csak ezt nem tudják megmutatni
  • Csuka001
    F1 videók - Német Nagydíj 2003.

• a.carkey
    Prost a Ferrarival? Soha. De nem is csak egy darab jó pilóta ellen - Mika - kellett versenyeznie ... :)
    Ott azért Sennák, Mansellek, Piquetek, Laudák, Villeneuvek, Pironik, Reutemannok, Arnouxok, Bergerek, Patresék, Rosbergek, Alboretok stb. voltak, akiktől azért mindig lehetett tartani, bármilyen kocsiban is voltak. Itt egy MS-nek egy fatökű Coultharddal szemben kell megvédenie a VB címét ... :) Jujj, az aztán nehéz feladat ... Még a csapattársai is veszélyes lenne rá, ha ugyanúgy kezelnék.
    MS túl van sztárolva, nem vitás ... :)
  • Botond #4693
    Prost mikor volt világbajnok a ferrarival?és utána mikor került oda schumi?
  • Botond #4692
    nem mákkal,cheateléssel...
  • [HUN]PAStheLoD
    sumakker!! előre! :)
  • a.carkey
    Ja, ja! Max. hajrá Mike! :)
  • qwert
    Nem baj, MS lesz a vb akkor is
  • Lteebee
    Szerintem túlzás a -10 hely.
  • a.carkey
    Ez mindig így van. Köcsög Ecclestone így próbálja a F1et "izgalmasabbá" tenni, ahogy ő szokta mondani ... :(
  • csabawarchief
    Számold össze azt is hogy Kimi már idén 12 pontott vesztett el !!! Braziliában nem adták meg az első helyet csak a másodikat (-2). És egy tuti győzelem lett volna nürburgringen (-10), ezen a pályán szabályok szerint schuminak nem járt volna egy pont sem. Magyarul Kimi lenne a topon messze a többiektől, és végkimenetel jó kis rooke küzdelem lett volna montoya-val... Unom hogy schumacher mázlista (nem volt elég 5vb mákkal, tűnés már a sportágból)
  • ÁjjLe BoBBi
    hej ezt most mire véljem ?!?!?!
  • a.carkey
    Újra kellett volna indítani. Én egy évre eltiltanám őt is és a csapatát is! (Meg a Ferrarit, mert utálom őket! :)

Nem kell mindent elhinni. Mellesleg ha ez igaz, akkor nem a Willamos, hanem a Meki busza hozza majd Kolumbiából a jó minőségű kokót ... :)
  • Manta
  • [Walaki]D`Lair
    khm...
  • ÁjjLe BoBBi
    barom
  • Buddy
    így pont jó lesz, hulladék autóban hulladék, ellenszenves, kisebbségi pilóta :))

legalább egy helyre fog koncentrálódni az utálat :))
  • KG21
    nembaj, ha majd gyengén megy, öröm lesz mindent a fostalicska mercire fogni:P
  • ÁjjLe BoBBi
    bizony :)
  • KG21
    na bazz, ha Monty tényleg oda megy akkor kénytelen leszek a meklárennek szurkolni:/
  • ÁjjLe BoBBi
    jáááá !!!! komolyan oda megy Montoya ????? ISTENNN
    Mekkoraát ütnek majd Kimivel !!!! :))))))))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    dehogynem....akkor Fisico tudna menni a BMW-hez...
  • dashed_
    milyen kutyautok te...
  • KG21
    nemá, az nem lenne jó ha Monty azokhoz a kutyaütőkhöz menne, jó ez a bmw maradjon ott!
  • Buddy
    állítólag a szerződés is megvan, a cigány is oda akart menni, elvileg 4 évre
  • Buddy
    formel-eins - on
  • KG21
    Montoya oda megy? Ezt hol olvastad?
  • Buddy
    megy oda a cigány
  • BaLeeX
    Ja azt még hozzáteszem gyorsan, hogy ekkora rajtbalesetkor újra sokták indítani a futamot. Ugyanis egy csomó alkatrész meg hátsó szárny is volt a pályán nem beszélve a belógó autókról, amiket simán lehetett látni amikor a SC megállt a célegyenes végében. Ugye emlékeztek Hockenheim-i rajtokra amikor sumák kiesett rajtnál. És olyanra emlékeztek amikor nem indították újra ilyenkor? Mert én nem...

Szóval ez németország és mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek...
  • BaLeeX
    Na, most értem haza.

Hihetetlen amatőr ez a Ralf bazeg, két ember futamát baszta tönkre, mert azt hitte csak az övé a pája. Erre az rtl klub "szakértői" megállapították, hogy nem volt hibás ez egy szokványos versenybaleset volt...
    ÉS EZEK EZÉRT PÉNZT KAPNAK!
    Amatör szerencsétlenek.
    Ha nincs az a rajtbaleset akkor Kimi nagy eséllyel az első 2-4 hely egyikén végez és kap 8-5 pontot és sumák a defekttel nem kapott volna egyet sem, erre most még ő húzott el plusz 2 pontttal...
    Persze biztos a FIA-nál nem értenek hozzá, hogy megbüntették... Bár igazából a saját vb esélyeit is nagyben elszúrta a 10 hellyel hátra sorolással meg olcsón megúszta mert ez a bmw úgy össze van rakva, hogy pillanat alatt leelőz mindenkit.

Az idén úgy néz ki Montoya lesz a bajnok :(
    Bár ez még mindig a kisebbik rossz ;)

De még akármi is lehet, hajrá McLaren!!!
  • dashed_
    delol
  • Punker
    Az FIA felügyelő testülete Ralf Schumachert találta bűnösnek a Német Nagydíj első méterein történt balesetért. Az ítélet értelmében a német williams-es pilótának a kvalifikáción elért helyezéséhez képest tíz rajtkockával hátrábbról kell neki vágnia a Magyar Nagydíjnak. A Williams fellebbez a döntés ellen.

http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4630¶m=2