182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
dashed_ #4886 hogyne indulna nem nezel tvt??? :) -
#4885 nem hiszem hogy indul.. -
#4884 arra én is :D -
dashed_ #4883 na kivancsi leszek az idejere :)) -
#4882 ez tényleg indul vazze!!!!!!!!!!!!! -
#4881 Szerintetek beég? -
#4880 hát nem volt gyenge az tuti, de csak azt tudnám hogy állhatnak oda nem tűnt túl biztonságos az a hely. -
#4879 Indul a Bambusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugye? -
#4878 jaja, durva volt mi? -
#4877 áááááááá bazzzzz Firman majdnem leszedett pár fotóst. -
#4876 Mindjárt kezdődik a a közvetítés. Idén még nem láttam időmérőt :)) Régen pénteken kezdődött számomra a futam, szabadedzés, warmupok, neten utánaolvasás, utána időmérő, warmup, futam, előtte németen két óra pofázás utána két óra pofázás... most meg vasárnap este bejövök ide és megnézem mi lett az eredmény.
De! Most megnézem az időmérőt :P -
#4875 én nem, ha f1 versenyre megyek egyszer akkor az Monacó lesz :)) -
#4874 Kimegy vki a Hungaroringre? -
#4873 dehogy is úgy sokkal könnyebben lebuknának.... -
#4872 Azért lássuk be, inkább rázárják "véletlenül" a wc-ajtót a srácra, mintsem majdnem megölik..
:) -
#4871 hát ez az túl sok a véletlen nekem ez gyanús :))) -
#4870 Kizárt! Meg is halhatott volna a srác.
Azért persze...
mekkora máker OMFG
ilyen nem sok embernek adatik meg
gondold el pont a magyar nagydíj előtt, pont a csapattársa, pont ahol egy hónapja tesztpilóta, és pont engedélyt adnak rá pedig nincs licence
ez a nem semmi!
hű ez nagyon izgi :DDDD
i said on irc :D -
#4869 LOL -
#4868 Nagy mákos ez a gyerek. -
#4867 ez igaz?
-
#4866 már nincs 107% :((( -
#4865 Szerintem apuci fizetet hogy az a szárny "véletlenül" leessen...... -
#4864 Na, igaz hogy ezen a pályán nőtt fel, de ha letesz valamit az asztalra, befogom a pofám! Csak benne legyen a 107%-ban :)))) -
#4863 GECI!
"Baumgartner rajthoz áll vasárnap
Index
2003. augusztus 23., szombat 12:59
A Nemzetközi Automobil Szövetség engedélyt adott arra, hogy Baumgartner Zsolt folytassa a Jordan-Ford 12-es rajtszámú autójával a XVIII. Magyar Nagydíjat. Ralph Firman ír versenyzőt súlyos sérülésekkel szállította kórházba balesete után a mentőhelikopter szombat reggel. A magyar versenyző eddig csak teszteléseken szerepelt az autósport elitkategóriájában.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával
A szombati első, a péntekivel együtt már második szabadedzést negyedóra után félbe kellett szakítani a XVIII. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mert az ír Ralph Firman balesetet szenvedett. A szerencsétlen eset Baumgartner Zsoltnak nem várt esélyt adott arra, hogy első magyarként vasárnap rajthoz álljon a Forma-1-ben.
A pálya harmadik kanyarja utáni egyenesben leszakadt a Jordan Ford hátsó szárnya, jó 200-220 kilométeres sebességgel megpördült az autó, a menetiránnyal szembefordult, átugratott a kavicságyon és háttal a gumifalba csapódott, kis híján áttörve azt. Óriási szerencse, hogy nem hat-nyolc méterrel arrébb történt mindez, mert ott állt legalább négy fotóriporter állt.
A szezont újoncként kezdő versenyző önerőből nem tudott kiszállni a roncsból, láthatóan sokkot kapott, s valószínűleg meg is sérült. Emiatt mentőhelikopterrel kórházba szállították. Az Index információi szerint az ír versenyző agyrázkódást és térdsérülést szenvedett.
Firman jelenleg is kórházban van. A Nemzetközi Automobil Szövetség így engedélyt adott arra, hogy Baumgartner Zsolt folytassa a Jordan-Ford 12-es rajtszámú autójával a XVIII. Magyar Nagydíjat."
-
#4862 rádió szerint eltört a sarokcsontja vagy valami hasonló -
#4861 NEM! EZ TUTI! -
#4860 Az f1live.com szerint miután kikaparták a roncsból lábra tudott állni, sétált pár métert a hordágyig, és tudatánál volt, tudta hogy mi folyik körülötte, és mi történt vele, szal komolyabb baja valószinűleg nem lett.
Azt írják még hogy semmi hír nincs arról hogy indul, vagy sem a továbbiakban. -
#4859 isten bassza ki az összes fogát -
#4858 van egy kis különbség a két pilóta között TUDÁSBAN !!!!!!!!!!!!!!!!! KIMI sokkal skillesebb mint ez a 0 gyászhuszár szerencsétlen idióta maraha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ráadásul F3000-ben sem tudott felmutatni semmit ez a kis gyökér, hát majd pontt itt fog egy szar fos jordanel ? -
#4857 Zsoltika Pék indul ... -
#4856 Az előbb mutatta a tv! Hatalmasat bukott szegény, szétrobbantotta az egész gumifalat pedig nem valami vékony volt.
Ezek a barom riporterek szujó zolikával az élen ott örültek, hogy leleht, hogy a baromgartner indulhat a futamon ezért, az nem zavata őket, hogy Firman-nak valószínűleg eltört mind a két lába.
Mind1m induljon csak a Zsoltika legalább rájön mindenki mire képes a fiú. És ha egy jó versenyt fut, akkor legalább bekussolunk és nem fikázzuk többet, én szurkolok neki!
Nem egy pilóta volt aki az első futamán akár már pontot is szerzett, említsük meg csak Raikkönent a közelmúltból. -
#4855 te nem CSézel egészen véletlenül ? :) -
#4854 sose lesz annak még gokart licence se :DD -
#4853 mármint a baleset az télleg szomorú, én a zsozsóra nevettem :) -
#4852 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4851 ELNÉZÉST!
forrás: index -
#4850 "Az ír versenyzőt súlyos sérülésekkel szállította kórházba a mentőhelikopter. Baumgartner lehetett volna a vasárnapi beugró, ha meglenne a Forma-1-es licence.
A szombati első, a péntekivel együtt már második szabadedzést negyedóra után félbe kellett szakítani a XVIII. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mert az ír Ralph Firman balesetet szenvedett.
A pálya harmadik kanyarja utáni egyenesben leszakadt a Jordan Ford hátsó szárnya, jó 200-220 kilométeres sebességgel megpördült az autó, a menetiránnyal szembefordult, átugratott a kavicságyon és háttal a gumifalba csapódott, kis híján áttörve azt. Óriási szerencse, hogy nem hat-nyolc méterrel arrébb történt mindez, mert ott állt legalább négy fotóriporter állt.
A szezont újoncként kezdő versenyző önerőből nem tudott kiszállni a roncsból, láthatóan sokkot kapott, s valószínűleg meg is sérült. Emiatt mentőhelikopterrel kórházba szállították. Az Index információi szerint az ír versenyző agyrázkódást és bordasérüléseket szenvedett.
Firman megkockáztatható, hogy nem indul a vasárnapi futamon. Amennyiben a csapat tesztpilótájának, Baumgartner Zsoltnak lenne Forma 1-es licence - ennek megszerzése már nem sokon múlik - akkor most ő lehetne a beugró. "
Hűdejó lett volna pedig ;D -
#4848 vááááááááááááááááháááááááááááááááááááááááááhááá
::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4847 pedig ez a kulcs!!! -
#4846 zsidó :P
de csúnya voltam most :P