182114
  • KG21
    valszeg igen, mivel Baromgártnerék forgalmazzák Magyarországon a Renault-kat
  • Shaman
    lehet,hogyí ez a jó magyar mentalitás,de én pl anno ezerszer inkább örültem volna ha szegény Kesjár Csaba bekerül. Ö tudott is volna ott felmutatni valamit.
  • Shaman
    A baj,hogy sokkal több jóval tehetségesebb pilóta lenne,csak nekik nincs lóvé.
    Beszélgettem egy sráccal aki annó együtt gokartozott baumgartnerrel,s mondta,hogy többen is simán megverték itt Mo.-n.
    Szal inkább ez a baj.
  • Punker
    felőlem néma is lehet, csak gyorsan és jól vezessen...
  • Punker
    nem az a baj hogy bekerült, hanem ahogy bekerült és hogy már most sztárolják pedig az eredményei még messze vannak attól amilyen hősnek a média beállítja.....
  • PcKiller
    Én sem bírom igazából B. Zsoltot, de sztem most inkább örülnünk kéne hogy esély van rá, hogy egy magyar pilóta is legyen a Forma 1-ben. Persze jó magyar mentalitás, bekerült vhova (ahova sokan egész életükben nem fognak ) rögtön szarozzuk, anyázzuk...
  • Ramore
    miért, ott kevesebbet kellett volna fizetnie Baromgartner apukának a tesztpilóta ülésért?
  • a.carkey
    Mellesleg csodálom, hogy nem a Renaulthoz került tesztelni ... :)
  • KG21
    én mindig megnézem mit alkotott a Baromgartner de ez nevetséges egyszerűen hogy egy bajnok csapathoz igazolva csak ennyire képes, cxsapattsa is rendszeresen leveri, szal ennyit róla.
  • Ramore
    F3000-be sem való, tavaly elött azt mondta, "persze mert rossz kocsiban ülök, de jövőre jó kocsiban majd jobb lesz és különben is a csapattársamnál jobb vagyok így is". Tavaly a jobb kocsiban sem jöttek az eredmények mert "idén már nem jó a kocsi, de majd jövőre igazán jó kocsiba ülök és különben is a csapattársamnál még így is jobb vagyok". Na idén megvan a jó kocsi, de az eredmények sehol, a csapattársa viszont tud élni a jó kocsival, jönnek is az eredmények neki.
  • Balo
    én csak NS-t olvasok
  • Balo
    jogos
  • Punker
    http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4686¶m=2
  • Balo
    azt tutira nem, csak az osztrákot (az angolt még nem biztos)
  • Punker
    törlik a kanadai nagydíjat?
  • Shaman
    na majd ha pancser Baumgartner oda kerül....
    Ezen mindig akkorákat vidulok. Mit keresne ott?? Az egy hót pancser,minek sztárolják???F3000-ben nem is tom,de eddig a legjobb helyezése eccer egy 6. volt. Most erre veri magát?
    Inkább apuci,aki tele van ZS-vel oszt nyomatja fiacskáját.Ha a Jordannek nem kéne lóvé az életben nem mehetne oda.(lehet így se)
    Na mindezek ellenére nem akarom bántani,mert nem rossz pilóta a maga szintjén,de F1-be szvsz nem való.
  • Zanzy
    PALIK!? Kit érdekel! Figyelj kicsit jobban, és megérted!
  • Tikal #4738
    azt hiszem az idén már egy páran bizonyitoták hogy tudnak vezetni, mind időmérőn mind a futamon :)
  • a.carkey
    Nehogy mÁr a Palik féle "Verstappent se bírja megelőzni" beszólásokat szopd be vagy azt vedd alapul! Ember!

Ha küzdeni kellett, akkor küzdött. De nem elemzek, korábban már megtettem. Haki nem Jordanból a harmadik nyerő csapatba cseppent be, mint MS egy 7. - röhej - hely után ...

Haki két év kemény LOTUSos évad után - a sikeres szereplése miatt, ami egy nagyon szar csapatban kijött 4. helyekben és jó versenyekben - került a Mekihez. Ahol majdnem egy év tesztpilótaság után kiszorította Andrettit, akit a hülye Palikék szintén lenéztek, pedig ő is Cart bajnok volt, az apja is volt F1-es világbajnok is stb. Aztán kezdésnek leverte Sennát az edzésen ...

(Mellesleg ezek a buzi Palikék minden Cartost - Montoya, Andretti, Zanardi lenéztek -, csak a szupertáp Villeneuveöt nem. De őt a médiának sztárolnia kellett valamiért, pedig az apja egy hatalmas erőszakos arc volt, és ebbe is halt bele ... Szóval nem értem ????)
  • Zanzy
    Igazad van abban hogy nem jön neki össze, de én nem látom hogy annyira küzdene. Pedig a kedvencem (volt).
  • Zanzy
    Biztos adott neki egy kis plusszt hogy kómában volt!!! Amikor nem első volt és küzdeni kellett volna, hányszor esett ki Hakkinen Te mesüge!?
  • Zanzy
    Nem mindenki lesz véletlenül világbajnok mint pl. Hakkinen!
  • Zanzy
    Ezt nem ismerik el nagyon sokan sajna! De a tények magukért beszélnek.
  • Alien
    Ops, kihagytam a lényeget. Hajrá Schumi, hHajrá Ferrari!!
  • Alien
    Kedves mindenki! Egyszerűen hihetetlen, hogy miket tudnak itt írni egyesek. Könyörgök ne mondjon már senki olyat, hogy valaki szerencséből lett öt azaz ötszörös világbajnok. Ekkora baromságot hogy lehet mondani? Nem kell mindenkinek szeretni a Schumit, mindenkinek egyéni joga, hogy szereti-e vagy sem. De legalább próbáljatok már meg reálisan gondolkodni. Üdv, Alien.
  • Ramore
    Bari atomgyenge pilóta!
  • [Walaki]D`Lair
    Az egy béna buzi...:)
  • KG21
    Barit inkább ne dícsérd, mert sztem 3 év alatt, amióta a ferrárinál, van egy ilyen autóval ez nagyon kevés. Nemhiába vacillálnak a szerződéshosszabításával, az angliai futomon kívül nem csinált semmi érdemlegeset már jó ideje.
  • a.carkey
    Ém erre mindig azt mondom, hogy ahol egy Eddie Irvine simán a szarból képes feljönni Schumacher autójával, mint az tette 1999-ben és a VB címéret küzd, na ott ne akarja már bemesélni nekem senki, hogy egy Michael Schumachernek extra képességei vannak a többiekkel szemben, és a képességei miatt nyert három VB címet a Ferrarival ... :)
  • Botond #4721
    én kifejezetten kedveltem :-) csak ismeret anyagomat próbálom bővíteni,mert emlékeim kissé megkoptak :-) mondhatni nem követtem naprakészen a dolgokat,ilyen fő vonalakban fel bírom vázolni,hogy mi volt,de ha vki vmi konrétumot kérdezne,simán aszondanám,hogy téged kérdezzen :-) egészen kis koromban meg a Niki Laudának drukkoltam :-) fater azóta is emlegeti,hogy ültem a tévé előtt,és mondtam,hogy "ott jön a niki laura a totojával" :-DDD hogy miért laura,és miér totoja,azt a mai napig nem tunni :-DD mondjuk én mindig csapatokat favorizáltam :-) és amíg bmw van addig nem is vagyok gondba :-) szal montoya rockzor :-)
  • csabawarchief
    Montoya tud vezetni, aki nem tud az Sumáker, az nyert mindig mákkal, nem rossz pilóta, de ha mondjuk anno báricselló ugyanazokba a mákos szerdősekbe került volna, akkor ő lenne 5x világbajnok. Sumákernek meg erre nagy a képe, azt amikor előzni kell azt se tud, multkor angliába meg hogy odataposott barrichello, az tud vezetni, csak hagyni kéne.
    Várom a válaszokat, kritikákat.
  • Shaman
    mer azok belül vannak:-)
  • a.carkey
    Nem értem miről is beszélünk. Szerintem félre értettelek. De ha jól veszem ki, utálod. Én is ...
    Akkor meg: ?
    :)
  • comet
    hahaha
  • Botond #4714
    kössz,akkor jól tévedek,hogy 94ben volt a ferrarinál,ugye?8-)
  • qwert
    Ez miért lenne jó, mármint ha lelécelne? Lenne másnak is esélye? Meg kell tanulni vezetni...
  • KG21
    Birom ezt a "hanemszimpiapilóta akkor lemákosozom/csalózom" az ilyen kommenteket tartsd inkább magadban. Egyébként akkor is rohadt nagy mákja volt amikor Verstappen telibekapta a seggét 2 éve vezető helyen. Meg amikor lerohad az autója, vagy beragad a tankoló cső... tényleg híres a mázlijáról.
  • KG21
    Ja nem tud vezetni!
    F3000 bajnok ,cart bajnok(újoncként) indy500-t is nyert, F1-ben van már egy rakat pole-ja (11) 3 futamot is nyert, jelenleg 2. a pontversenyben.
    Letett már annyit az asztalra, hogy azt mondjuk igenis tud vezetni!
  • a.carkey
    McLaren 1985
    McLaren 1986
    McLaren 1989
    Williams 1993
  • BaLeeX
    Így igaz, ne is jöjjön a mercihez. Nem szimpi sajnos. Csak amikor sumákot kilöki :))
    Amúgy meg egy nagyképű kis pötsch. De akkor inkább még mindig ő, mint Ralf, szóval azért megvagyok :))