182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#4659 MS jó volt szerintem ahoz képest milyen béna volt az időmérőn, csak a k*rva kerekekkel kéne valamit csinálniuk már. -
#4658 Mi van a Mercivel? :) -
#4657 HEHEHE MOCSKOS SUMÁKEREK:)))) KÖCSÖG MÁJKEL, KÖCSÖG RALF, GO MONTY, GO KIMI, A CIPÉSZT A DOBOGÓ LEGALJÁRA ÉVVÉGÉN:DDDDDDDD -
#4656 Szegény Alonso már megint :/ -
#4655 dögöljön meg ez a geci cigány, gázkamrába vele...legalább a mercinél együtt lesz a sok fasszopó
a japánok meg elvihetik a szutyok kerekeiket a picsába -
#4654 hehehe...ha megszívta elején kimi akkor ms se maradjon már ki a buliból! :)) így jobb lett a WB pontverseny -
#4653 Szép volt Monty! -
#4652 Defekt=HUÁHUÁ -
#4651 Na végre! -
#4650 aztarohadt defektje lett MS-nek:( -
dashed_ #4649 MUhahahahahahahahahahahaha -
#4648 Sumi szépet előzött -
#4647 Egy éve volt, vagy kettő, hogy MS kiesett kb ugyanígy a startnál és újraindították! Ez ismét a mindenki egyforma, de vannak még egyformábbak esete ... :( Zsebünben a FIA! Büdös angolok és németek!
(Mellesleg akkor HI kiesett ...) -
#4646 dooooh -
#4645 alonso kicsúszott :( -
#4644 jaja "arra taktikázik hogy annyian kiesnek hogy bejön a 8. helyre." -najó ezt lehet poénnak szánta csak nem tud olyat.
de a másik " szerintem inkább adatokat gyűjtenek a magyar futamra..."-najó még talán ezt is.
szerintem meg a szponozorok jól megdugnák őket ha megy az autó és kiviszik a pályáról. minél tovább van fenn annál többen látják a reklámot. :P -
#4643 de legalább csendesebben mondják a hülyeségeiket. -
#4642 már késő szóltam az öregnek -
#4640 ne fesd az ördögöt a falra! -
#4639 Akárki akármit Mondd Montoya k.jól megy most. Megérdemelné a győzelmet. (csak nehogy valami müszaki hiba legyen) lekopogom
kopp kopp. -
#4638 az a baj hogy csak a tipusokat -
#4637 majdnem igazad lett, az autótípusokat eltaláltad:D -
#4636 dc előzőtt ez olyan mint a karácsony egyszer van egy évben
-
#4635 remélem nem... -
#4634 Jól szóltál, Monty a legjobb! -
#4633 ja ugyhogy montoya nyer. ;) -
#4632 most mi bajod a ferrarival? -
#4631 ha ez nem no akkor siman ujrainditjak! miont eddig barmennyiszer kiesett a fogeci, ujrainditottak, kb ha nem gyerebb szituban ...
FIA EGY SZAR! A BUDOS NEMETEK IS! A FERRARI REMELEM BELEDOGLIK A POFATLANSAGAIBA!!! -
#4630 mindenki kiesett szinte, aki jó vernyenyt csinálhatott volna -
#4629 összcsét=öccsét :) -
#4628 Montoya Rulza! Ő fog nyerni mostmár tuti. :)
Nagysumi beszervezte bárikellót meg az összcsét hogy fedezzék míg előremegy és visszatartsák a konkurenciát :))))) -
#4627 ja, de azért fékezhetett volna ... -
#4626 ralf sara -
#4625 ja őt sajnálom, a cigány monty nem illik a bmw-hez -
#4624 rohadt bari -
#4623 + rafl sumi is kiesett. -
#4622 ENNYI :DDDDDDDD -
#4621 bari+kimi csattant -
#4620 MUHÁHHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁH ENNYI -
#4619 kezdődik