182153
  • R@in
    Nem mondom hogy rossz lett, csak az "új szabályok Sumi kedvért"-re írtam :)
  • KG21
    Egyébként azért nembirom a srácot, mert elvette Heidfeld elől a helyet a mekiben. Heidfeld rendre gyorsabb volt Kiminél a Sauberben, ráadásul tesztpilóta is volt a merciben, erre beleültették ezt az albínót, na azóta irritál.
  • KG21
    Ezt hogy gondolod? Direkt elkúrták a tankolást lol. Meg kilazították Bari autóján a csavarokat? Biztos azért szakadt le múltkor is a kerék mi?:DDD Megnyomtak egy gombot a boxban és Bari elfüstölt? Persze így biztos jobban jártak, ha te mondod:DDDDDDDDD
  • BaLeeX
    Ha nem alakítják el, kutya se nézte volna.
  • BaLeeX
    Ezt a fejet!
  • KG21
    Pedig Ralf Sumit nagy tehetségnek tartották, ezt elhiheted, nem én találtam ki. Persze sok mindenkire mondták ezt aki jelenleg sehol sincs...
  • BaLeeX
    "ROTFL.
    Persze különben szórakoznak RB-vel, nehogy véletlenül korábban bebiztositsák a VB cimet..."

Te nem látod át a dolgokat. Számold össze hányszor esett ki műszaki hiba miatt sumák és bari, hányszor qrták el a tankolást ennek majd annak, meg hasonlókat. Meg fogsz lepődni. Azzal nem biztosították volna be hamarabb a címet, ha Bari párszor elveri sumákot év közben.
  • R@in
    Ja az egész pont- és versenyrendszert a Sumi miatt alakították át az idén...
    Csak épp nem érte, hanem ellene.
  • Alien
  • Alien
  • Skynet85
    Na ha már annyira a tényekhez ragaszkodunk akkor én csak egyet említenék: Raikonen élte 3. F1 szenzonjának a végén 2. lett hozzá teszem lehetett volna első is ha Shumák kedvéért az év közepén nem hoznak új szabályokat ezek után már senkit nem érdekel hogy valaki hányszor volt polban illetve hány futamgyőzelme volt mindenkit csak a végeredmény érdekel és csak az is számít legalábbis hosszú
    távon bizti mert senki nem azt nézni hogy mondjuk annak idelyén Shumáknak hány polja volt hanem hogy 6-szoros VB bajnok!
  • ÁjjLe BoBBi
    bazzeg te olvasod is miket írsz???? eldobom az agyam akkora marhaságokat! nemtom mibajod a sráccal de szerintem nyisd ki a szemed! ralf sumákot soha nem tartották akkora tehetségnek mint azt állítod.
  • ÁjjLe BoBBi
    mi?
  • R@in

• Alien
    Erre is ezt tudom mondani: Így Van!!
  • Alien
    "Egy hatalmas sportembert, akit ha másért nem, azért lehet csodálni, hogy ennyi pénzzel, ennyi sikerrel hobban veszi ezt a hihetetlen motivációt."

Így Van!!
  • a.carkey
    SATO! SATO! SATO! SATO! (A jövő embere ...) :)
    :D
  • HuAn82
    BARICHELLO
  • Eye-scream
    Scumi világbajnok, Ferrari világbajnok, Bari megnyerte a futamot akinek nem tetszik az meg nézze inkább a Pokemont

Egyedül Alonsot sajnálom, szerintem egy jövőbeli többszörös világbajnokot tisztelhetünk személyében....
  • HuAn82
    A legenda tovább él! Szép volt Schumi!!!

HAJRÁ FERRARI!!!
  • Petyus_
    "Ralf viszont sokkal gyengébb, mint Montoya. Ez tény."

Inkább az a tény, hogy Frank Williams nagyon rossz pszichológus. Montoyát érdemtelenül (Ralf kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtott nála "fénykorában") odarakta a nyakára első számú pilótának. Azóta Ralf csak agonizál, ennyiről van szó. Sokkal több van abban a srácban ennél.

Más: Kimi szerintem már bizonyította, hogy gyors pilóta kötélidegekkel. Ugyanolyan bajnok lesz, mint Mika. Montoya az aki nem bajnok típus. :P
  • Petyus_
    Na.

Schumi 4 pont. Okos spekulánsaim, ha nem kapja meg a 4 pontot, akkor valószínűleg most ráelőzött volna Da Mattára.. tehát akkor is világbajnok.

Visszatolás: a szíbályok értelmében a steward döntése.

Michelin gumi: abszolút szabályellenes, nincs itt szó semmiféle "félreértésről", kihasználták, hogy csak verseny előtt ellenőriztek, magyarul csaltak. Ennyi. Akkor én elkezdhetnék itt moralizálni, hogy Montoya a 10. lett a világbajnokságban. Nem. Harmadik lett.

Látom mondjuk az idegrendszretek teljesen kész van, spekuláltok, ha nem lenne német, ha Senna lenne a csapattársa ez meg az. De a tények GYÖKERESEN mást mutatnak. Egy hatalmas sportembert, akit ha másért nem, azért lehet csodálni, hogy ennyi pénzzel, ennyi sikerrel hobban veszi ezt a hihetetlen motivációt..

Egyébként ha itt bizonygatnám nektek, hogy Pelé nem is volt jó focista, csak brazil volt és jó időben született, mert Sol Campbell biztos mindig lecselezte volna, akkor gondolom jót röhögnétek rajtam. Joggal.

Mindegy: egy a lényeg - nektek maradnak a mondvacsinált elméletek, nekünk meg a tények és az öröm.

FORZA FERRARI

Schumi - jövőre előre a hetedikért!

Végszó: ha Raikönnen lett volna a világbajnok, én bizizsten azt mondtam volna, megérdemli, nem kis teljesítmény volt, annak ellenére, hogy nem ő szerzett hat futamgyőzelmet. És nem szidtam volna Satot, Montoyát, Alnonsot, az időjárást, a római pápát, senkit. Ez a különbség a drukkerek és az ellendrukkerek között.
  • Alien
    Na 146 nap múlva jön a következő szezon, és Schumi mehet a hetedikért Szép Volt Schumi!!!]Szép volt Ferrari!!! Szép Volt Bari!!!
  • Alien
    Szerintem Montoya jobb mint a Raikonnen, a Raikonnen mindig csak sunnyog.. Montoya legalább hajt mindig ahogy tud (az más kérdés, hogy van, hogy szét is hajtja), és a forrófejűségéből kéne leadnia, és akkor jó lenne.
  • [Jakuza]
    Elmodom Raikonnen nem fog VBt nyerni, mert jovore szinten Shumi nyer, majd Montoya jobban megy majd nala a Mercedesben 2004tol, es a vegul pedig Alonso beul a Ferrariba es agyonveri jobbrol balrol a szoke hercegeteket. :)
  • KG21
    És azt vajon összeszámoltad melyikőjüknek van több futamgyőzelme, vagy pole-ja? Mert ezekben harmatgyenge a srác. Sztem csak egy kiegyensúlyozottan autózó, nem győztes típus pilóta. Eltűnik majd a süllyesztőbe, vagy örök második marad.
  • a.carkey
    Ja.
    Kimi lett végül is a 2.
    Ennek ellenére nem tudtam még mindig igazán megkedvelni. Viszont Satot nagyon kezdem bírni. :) Jövőre remélem kijön, hogy nem is olyan szar pilóta ő ... :)
    Más.
    Mondjuk a Ferrari idei autóját is minden idők léegjobb Ferrarijának declarálták az év elején, aztán a tavalyi mekitől "rettegtek" még az utolsó versenyen is ... :)
  • Skynet85
    Figyu apuci erre csak annyit mondok hogy USA ahol a kedves kis Monty többet foglalkozott a fű gondos lenyírásával mint a versennyel ja és Raikonen mind végig pályán volt! És még1 ki is a második hát nem Monty!
  • oneal1
    Schumacher a weltmeister!!!!!
  • KG21
    Basszus mostmár kifejezetten drukkolok hogy Monty odakerüljön és másodhegedűst faragjon ebből a túlértékelt albínó kölökből. Azt művelné vele, mint Ralffal akit kezdetben ugyanekkora tehetségnek tartottak, mint most Kimit.
  • a.carkey
    Tényleg tök mindegy ki hányszoros világbajnok, nem ettől döl el ki mennyire jó. Elég, ha az ember tornát, vizilabdát, korcsolyát, focit, jégkorongot stb említ. Érdekesek az eredmények.
    Kimi fiatal. Tisztára olyan, mint a Moto GP-ben. Lawsont váltotta Rainey, és akármekkora bajnok volt Lawson, Rainey még jobb lett. Sajnos mindkettőnek megvan a saját baja.
    Vagy ott a rally!
    Sainz volt szerintem a kira, mégsem nyert sok VB-t (:), más mindig többet nyert nála.
    De ott a Cart is.
    Egyszer már kifejtettem, ha MS igazán jó csapattárs mellett versenyzett volna, akkor vsz nem lenne 6xos világbajnok ...
    Senna és Prost egymástól vették el a címet. Piquet és Mansell detto.
    Tényleg kiváncsi lennék egy Juan vs Kimi párharcra ... :)
    Jót tenne a sportnak.
    De Kocka marad. Tuti.
    Kimi mellesleg jobb lenne mint Juan. Ez tény. És Kimié a jövő is!
    Semmi baj, hogy idén nem nyert. Úgy maradt le pár ponttal, hogy elvettek tőle egy győzelmet, és MS is érdekesen lett bírálva párszor. Nem segített neki Coulthard sem, míg azért a Ferrarin belül le voltak osztva a lapok. A Meki egész évben a tavalyi autó továbbfejlesztett változatával ment. Ez utoljára 1978-ban történt meg. Egyébként a Mekinél mindig újat terveztek. Barnardal az élen. Ez órisái baki. Vsz a csapaton belüli viták voltak a középpontban. Ugye a főkonstruktőr a Toyotához menne. De nem tud. Ha jól emlékszem még nincs levajazva, de őt Gustav Brunner fogja váltani ... :) Kiváncsi leszek. :)
    Kimi előtt a karrier. Van ideje!
    Nem nős, fiatal, egy jó autóban ül, tehetséges ... Mi kell még?
    Montoya szerintem is szarabb lenne nála, ha odakerülne. De meglepődnék.
    Ralf viszont sokkal gyengébb, mint Montoya. Ez tény. A tesója árnyékában él, szerintem megmarad ő a maga kis looser szintjén. nagy pilóta sohasem lesz belőle. Looserebb, mint anno Mansell volt. Jó, jó, de ezzel a kvalitásokkal vsz sohasem lesz világbajnok. Max arról lesz ismert, hogy kiteszi egyszer a tesókáját ... :)

Szerintem is felnőtt Rubi MS mellé. Ugyanazt tudja, csak 2. számú pilóta, szarabb fejlesztésű kocsit kap, háttérbe van szorítva és -50 millió dollárral kap kevesebbet. Sajnos MS imázsa meg van teremtve a buzi managere által. A "Legyőzhetetlen Wu-Tang" hozzá képest magyar labdarugó vállogatott ... :)
  • Alien
    !!!!A HATODIK!!!!
  • Patesz
    Jó kis futam volt a mai
  • BaLeeX
    Csak vigyázz, mert sokat buknál rajt.
    Már az idén is sokkal érettebb versenyzést mutatott be soxor, mint Monty és ugye azt nem lehet a McLarenre mondani, hogy jobb kocsi lenne, mint a Willamos. Szóval Kimi gyorsabb lesz szerintem, de ha odakerül majd elválik a dolog.
  • BaLeeX
    "De mindez nem számít, a történelemkönyvekben csak annyi lesz: M. SCHUMACHER minden idők legnagyobb F1 pilótája."

A történelemkönyvek le sem szarják, hogy ki hányszoros világbajnok a forma 1-ben. Mellesleg attól nem lesz a legnagyobb (sok ember szemében legalábbis) pilóta, hogy 6x vb max a legeredményesebb. Körülményeket amik hozzásegítették azokat meg felejtsük el, mi?

Nem is gondoltam, de most mondták a közvetítés alatt, hogy _két és fél éve_ nem esett ki műszaki hiba miatt a kocsijával. Ja, úgy könnyű... Ha valami balhé volt is vele mindig vissza tudott jönni (defektet kapott, be tudott menni a boxba, kiesett visszatolták stb.).
    Szóval én elismerem, hogy jó pilóta csak húzzon már a francba nyugdíjba és tisztuljon meg az F1 végre. Bár félek, ha Alonsot odaviszik akkor kezdődik az egész előről.

Bari alá meg végre tettek egy normális ferrarit, nem is esett ki műszaki hiba miatt, hanem simán nyert. Persze, most nem játszadozhattak vele mert nagy volt a tét.

SZEMELLENZŐS FERRAI ÉS SUMÁK FANOK NE OLVASSÁK TOVÁBB!

A tények: Kimi idén 1x esett ki műszaki hiba miatt tuti nyerő pozícióból. 1x elvették tőle a győzelmet év elején és 2. helyet kapta meg, 1x kilökte a rajtnál a kissumák. Sumákot visszatolták az említett versenyen amivel szerzett pár pontot. Ha ezek közül csak 1 teljesült volna, most Ő lenne a VB szóval nem kell aggódnunk azt hiszem. Ha összedobnak egy normális kocsit akkor ellenfele nem nagyon lesz jövőre, még sumák sem, ezt merem állítani!
  • Skynet85
    Hát üdv mindekinek én csak annyit mondanék hogy ez a mai verseny sportszerű volt de ez nem volt igaz az egész évre nézve, mert hát valjuk be Sumák azon az ominozus versenyen külső segítséget vett igénybe, és tény , hogy ez szabály ellenes!Kimit viszont sjnálom de majd jövőre bizonyíthat...és fog is!!!!!!!!!!!!!!!
  • [Jakuza]
    Nem hagyhattam ki ezt a magas labdat.
    Csak a teoriad helyessege kicsit csorba. De felolem vehetsz Raikonnenek egy tabla csokit es atadhatod neki, hogy nallad o a vilagbajnok.
  • [Jakuza]
    Erdekes elmelet, en meg a sajat izlelobimboim alapjan sorolom be az izeket. De azert elhiheted, hogy a szart nem fogom megkostolni. De te megeheted ha neked az izlik. :)
  • Cvd
    Nagyon egyszerű. Én csak a FIAA jelenleg is érvényes szabályrendszere alapján számolom a pontokat.. Sumák kicsúszott, saját erejéből nem tudta folytatni a versenyt, vagyis pontot se szerezhetett ugye.
  • [Jakuza]
    "Az egész szezonra nincs bizonyíték, sőt a csalást se mondta ki soha senki hivatalosan, mindenhol "egy kiskapu kihasználásáról" beszéltek. És végül csak a Williamsokon volt szélesebbre kopó gumi, a McLareneken nem. Egyébként még igazad is lenne."

Erdekes egybeeses, hogy miota merik az abroncsok szelesseget csak Bridgestoneos auto nyert.
    Hm. Mindenesetre furcsa.