182153
  • Sol Dier
    Persze.
    Örüljetek csak nyugodtan ennek az újabb ajándék vb győzelemnek, illetve 2 győzelemnek, mert többet ilyen nem lesz.
  • oneal1
    végig
  • oneal1
    ez a hirtelen javulás nem a brigestone javulása volt teeee..
    hanem a michelin esek visszafejléődése mivel Monzában már nem használhattak oylan gumit amelyik kiszélesedett volna..
    tehát a brigestone semmit nem javult nem is rontott..
    ÉS végi SCHUMACHER volt a király bammeg!!!!
  • Buddy
    elkényelmesedett pilóta lett.....tudta, hogy úgysem kerül ki a csapatból
  • Big Daddy
    Most komolyan kérdem,mi lehet az oka Coulthard gyenge szereplésének?
  • HuAn82
    Ó a logód,de csodás... Ettől függetlenül nem fogom szídni a McLaren-t. Kevesebbet kellene nézni a TV2-t,mert megárt!
  • BaLeeX
    Ha a logómból nem derül ki, akkor nincs több kérdésem.
    Ön a leggyengébb láncszem, VISZLÁT!
  • Big Daddy
    Nem tom miért nem lehet elismerni a ferrari és M.S.tudását és eredményeit!!!!!!!!????????
  • HuAn82
    Egyáltalán te melyik csapatot szereted? Mert eddig állandóan csak Shumachert+a Ferrait baszogatod.
  • HuAn82
    Tudod már belefáradtam az ilyen fafejü emberekbe mint te...
  • Sol Dier
    Poliszba a bridges autók intermediate gumikkal mentek a mislisek vizessel és ezt szívták meg a mislisek, mert nem esett annyira az eső.
  • R@in
    ...
  • BaLeeX
    A FIA véget vetett a gumispekulációnak

Na, a ferrarinek ez sem lehetett olcsó, hogy ezt el tudták intézni!
  • BaLeeX
    Ha csak ennyi telik tőled, akkor szerintem kerüld el ezt a topicot jó messzire.
  • BaLeeX
    Ezt már megdumáltuk. Abban a 3 győzelemben bőven benne volt a mák, elég ha csak az indianapolisi esőt említjük vagy a nagy riválisok kiesését.

Érdekes, hogy addig mindenki szar Bridgestonozott végig utána meg hirtelen milyen jó lett minden, az amerikai futamot pl. a bridgestone nyerte meg sumáknak mivel sokkal jobb volt az esőgumijuk, mint a többieknek. De mintha verseny után nem arról zengtek volna a szurkolók, hogy mekkora király volt most a bridgestone, amit egész eddig fikáztak amig nem ment a csapatnak, hanem hogy mekkora király sumák...
  • HuAn82
  • dikki*yysw
    Ha meg megrendszabályozzák Michelint, zsinórban nyernek 3 futamot, úgyhogy talán mégis volt valami a dologban. Ezzel meg van magyarázva.
  • BaLeeX
    Így van. Ha meg nem akkor kitalálnak gyorsan valami kifogást (szar a bridgestone, csal a michelin) és máris meg van magyarázva.
  • Buddy
  • Big Daddy
    Tényleg sok a kettő mert egy is veri az egész mezőnyt!
  • BaLeeX
    Így van. Néha még az a kettő is több a kelleténél.
  • viccesimike
    4 Ferrari? Én lehánytam volna a tvképernyőt.
  • Buddy
    Volt ma az Eurosporton vmi forma1-es cucc......egyszerre ment 2x2-es felállásban 4 db Ferrari....jól nézett ki
  • SLICK
    WARNING! WARNING! WARNING!
    THE PICTURE NOT COPY!
    próbálja meg később !! :-))
  • SLICK
    ehun vane

• mikike
    a nővéredről nincs egy kép?
  • SLICK
    hopsz lehettet volna levágni belole Bocsika!
  • SLICK
    Ez pedig nővérem férjének Turbós Opelja!

• SLICK
    SZEVASZTOK! MIvel kintvoltam a Magyar nagydílon teszek fel egy képet a kedvencemről íme Kimi Raikkonen!!!!!!

• ÁjjLe BoBBi
    ;)
  • ÁjjLe BoBBi
    bizony itt a pont főleg hogy ez nem tavalyi, hanem ez a gép már 2 éves ;)

egyébként meg hiába, akárki akármit mond a ferrari megigírte hogy kidob egy új gépet. ki is dobta.
    igaz (szvsz) túl nagy medret kerítettek az egésznek mert nem lett annyira ütős a masina.
    erre mondhatnátok azt (joggal) hogy nézzem meg ki lett a vb.
    de ha nem dobják ki a kocsit akkor elég nagy a valószinűsége hogy ebben az idényben nincs meg suhamérnak a 6.
    ezzel szemben a merci meg hitegetett mindenkit hogy mp18 így mp18 úgy. ilyen meg olyan jo lesz.
    nagyon szep kis auto volt. aztan meg csak huztak halasztottak. vegul meg mp18 baszott kijonni:( elismerem sok az überfaszkalap a mercinél :(
  • BaLeeX
    Ez részben igaz, de azért az idei nagyságrendekkel megbízhatóbb volt, mint ami éveken át előtte jellemző volt. Igaz, hogy ez meg a tavalyi konstrukció toldozgatása... Szóval még mindig ott a pont.
  • [Walaki]D`Lair
    Hogy ne tudnának? Nézd meg a mieink milyen jók! Igaz, hogy az FXO-ba meg a GTT-be AMG moci van, de mondjuk ott a többi...:))
  • ÁjjLe BoBBi
    N.Haug-ot én sem szeretem. nem bírnak üsszepakolni egy normális mercit
  • BaLeeX
    Ron-al mi a gondod? A másik kettőt még esetleg megértem.
  • dikki*yysw
    de jó játék :)

én mindegyik csapatot szeretem, de a Ferrarit a legjobban. nyertem! :D
  • The Garrett
    é séééén? engem?
  • Petyus_
    Ferrari: kedvenc
    Williams: semleges (inkább nem szeretem, de Ralfot, Buttont csípem, meg a BMW-t is)
    McLaren: szeretem, kiv. Ron Dennis, N. Haug, D.C.
    Renault: szeretem (Alonso!! =))
    BAR: nem szeretem őket
    Sauber: semleges
    Jaguar: nem szeretem
    Toyota: semleges
    Jordan: semleges
    Minardi: semleges
  • Petyus_
    Nem egészen erről volt szó. =)
  • [Walaki]D`Lair
    Jaguar : Kedvenc

McLaren : Szeretem