182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#6453 Na ne vicceljünk már, akkor a Hungaroringen a zöldfülű Alonso azért adott kört Schuminak, mert a mi pályánkat nem ismeri.. ez eléggé rohadtul, sőt mi több, baszottul nevetséges elgondolás. Persze nem meglepő, mert az általatok hangoztatottak 90%-a ebbe a kategóriába esik. -
#6452 Sztem Sato szintjén számít, a top pilótáknál nem igazán. -
#6451 Hopsz most olvastam az indexen,hogy Baumgartnernek jövőre 1 milliárd 200 millióba (forintba)kerülne,ha a teljes évadot végig akarná nyomni.
Már tudom ki fogja megnyerni (persze teljesen véletlenül) az ötös lottót:-))
És ime a cikk! -
#6450 Nézd nehéz eldönteni,hogy mennyit számít,de valamennyit biztos,mert ha mondjuk Sato-ból indulok ki,akkor ő tavaly,vagy tavaly elött (már nem emléxem pontosan) ugyanúgy pontszerző volt mint most,és csakis kizárólag Suzukában.A többi versenyein csak autót tudott egyedül törni.Szóval én nem mondom,hogy nagyon sokat,de egy picit azért valamennyire számít. Vannak kivételek is persze,pl Vilnöv nem sok Kanadai nagydíjat nyert....... -
#6449 Akkor a Csizmadia valszeg azért nyert ennyi vb-t, mert nála Spa, Hockenheim, Monza, Imola... etc pályák mind hazainak számítanak (legalábbis Palik ezeknél mindig azt mondta MS ezért-azért itt nagyon otthon van:)) Nade komolyam, sztem ennyit azért nem számít. -
#6448 Kivétel erősíti a szabályt! -
#6447 vagy Baromgatner a Hungaroringen -
#6446 Ja! -
#6445 Pedig hidd el. Nincs igazad!
Akiknek 1 bizonyos pálya a hazai pályájuk,azon sokkal de sokkal jobban tudnak menni mint máshol! Lásd Sato Japánban,vagy akár anno Irvine,stb. Hidd el sokat számít,hogy azt az adott pályát,szinte miliméterröl miliméterre ismerik... -
#6444 M.Schumacher
-
#6443 Ez nekem nem elég meggyőző érv. Attól, hogy az a hazai pálya még ugyanúgy kanyarokból áll, meg aszfaltból. Biztosan közrejátszott az átalakított Michelin, ne mondjátok már, hogy csak azért nyert simán MS, mert azon a pályán többet gyakorolt, mint akik Május óta szivatták a ferrárit ezerrel, akik folyamatosan azt szajkózták, hogy a BS mennyire le van maradva. Tényleg jobb volt addig a szélesebbre kopó Michelin, de utána már csak ugyanolyan lett, mint a BS. -
#6442 Monza az az olasz nagydíj ...
Egész évben Olaszországban bénázik a Ferrari. A csoda az lenne, ha nem ők nyernék ... :) -
#6441 -
#6440 Meg sem fogok lepődni rajt. Csak mondom majd az igazságot, hogy: "Na, megint összeügyeskedtek neki egy VB címet."
Mert önmagától már idén sem lett volna képes megszerezni, nemhogy jövőre... -
#6439 Frusztráltnak tűnsz... Mi lesz veled mikor Sumi a 7.-et nyeri? -
#6438 HUÁ! -
#6437 Ejj bazzeg, csak nem te vagy az új főnököm?
Légszives ne szabd már meg, hogy mit csinálok a melóhelyemen _szabadidőmben_ és nem meló helyett.
-
#6436 Monzáról viszont valamiért megfeledkeztek, pedig én elsősorban arra gondoltam, hiszen ott nem jött közbe semmi eső és mégis simán nyert a Ferrári ami igen meglepő volt miután lebőgtek az előző versenyeken. Ez a hirtelen feltámadás a részükről sztem erősen a Michelin gumik átalakításának is köszönhető volt. -
#6435 Iskolában vannak,vagy dolgoznak nem pedig a gép előtt meresztik a seggüket egész nap és a nem szimpatikus pilótát pocskondiázzák.(Tisztelet a kivételnek aki gép mellett dolgozik és nem a fórumokba írogat meló helyett). -
#6433 Teljesen igazad van. Hatalmas sírás lenne ha visszaestek volna a Michelines autók a szabályváltozás után de nem így történt. Legalábbis nem észrevehetően. Indianapolisban tuti nem Bridgestoneos kocsi nyert volna ha leesik az eső. Most sem biztos, ha Montoya vagy Alonso nem esik ki. Szóval teljesen a véletlenen múlott, hogy így alakult. -
#6432 Kár abban reménykedned. Ha meg sumák abbahagyja akkor jön Alonso és folytatódik minden ugyanúgy. -
Cvd #6431 Szerintem meg nincs benne semmi furcsa, a körülmények játszottak össze azóta. A Mercedesek eddig is hol mentek hol nem, R. S. a BMW-vel hátul kullogott mint mostanában sűrűn. Montoya lett volna az aki büntetett volna az utóbbi két futanom, de egyszer ügye büntették, egyszer meg kiesett. De pl. Alonso nagyon ment most, vagy a két Toyota is ott volt az utóbbi pár futamon. Úgyhogy butaság azt mondani hogy rögtön visszaestek a Micheline gumis csapatok. -
#6430 Ááh, kell a 7. is, jövőre sima lesz megint -
#6429 Na remélem most már a Sumi seggnyalós FIA illetve Eccleston bácsi is elégedett. Megvan a 6. VB. Most mán (szinte) minden rekord Sumié. Ennek azért örülök,mert remélem a következő szezonban már nem fogják öt talán "segíteni". -
#6428 Ok -
#6427 Mit mire? Jah az csak az aláírásom. A kommentem,csak a két hányós smiley volt. -
#6426 Láttam én is. Csoda, hogy törésekkel megúszta az ürge. Alig maradt valami a kocsiból. -
#6425 Fejezd már be a képek beszúrogatását. Tudod vannak modemesek és isdn-esek is. Pár képért nem szól senki de túlzásba nem kéne vinni. Aki sumák hülye fejére kíváncsi az talál a neten bőven képet, de ez a fórum nem erről szól! -
#6424 bazz milyen durva balesetet mutattak a híradóban valami amcsi futamból, fullosan darabokra esett a járgány. -
#6423 Én mire? Miért? -
G_ArchAngel #6422 -
#6421 -
#6420 -
#6419 -
#6418 -
#6417 -
#6416 -
#6415 -
#6414 -
#6413 hoppá nem zártam le:) majd legközelebb