182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
donpedro #7998 Ez a legidiótább érv, amit egy vita során fel lehet hozni. :) (Félre ne értsd, nem te vagy idióta, de ez egy nagyon hülye mondat.) -
donpedro #7997 Nekem ez csúnyán elfogult véleménynek tűnik. Objektíven ítélve szerintem semmilyen következtetést nem lehet levonni, de ez így meddő vita, talán majd, ha más csapatban is megfordul, akkor meglátjuk. -
K.András #7996 Da matta,de most nyomja le montoya ha minden igaz. -
#7995 ahogy Webber is a különbség hogy akkor nem volt még ennyire szar -
K.András #7994 Kivétel erösiti a szabályt... -
#7993 Most ki az első? -
#7992 Ohh értem. -
donpedro #7991 Alonso is volt a Minardinál -
#7990 Sato elmerült a kavicságyban -
K.András #7989 Ha annyi eredménye sincsen mint zsofinak akkor csak gyengébb,meg ha valakinek nincsenek eredményei, abbol nem azt lehet levonni következtetésnek, hogy nem lehet levonni következtetést hanem azt, hogy gyengusz!!! -
#7988 Ki ment falnak? -
#7987 ebben a gyors 'S' kombinációban ahol Sato kipörgött, meguszott Massa autója is de gyönyörüen korrigálta, alig észrevehető volt.. -
#7986 ha olyan jó lenne nem megy a Minardihoz -
K.András #7985 A komolyabb tehetségeket arrol lehet megismerni,hogy nem hagyja ott a versenysorozatát egy szar autoért,pl Montoya,hivták öt is anno csak azt mondta nem megy,majd ha olyan csapat hivja... -
#7984 zsófi így már a 18.!!!! -
donpedro #7983 Te magad vontad le a következtetést: nem lehet megítélni, hogy jó-e vagy sem. Így azt sem tudhatjuk, hogy gyenge-e. -
donpedro #7982 #7981 -
donpedro #7981 Gondolok itt elsősorban pl. Briscoe-ra, aki tavaly megnyert egy neves sorozatot (ergo a hasonló listája jobban néz ki), korábban viszont Zsolt csapattársaként leszerepelt a Forma 3000-ben. -
K.András #7980 Hát mi alapján lehet?Nyilván a nem létezö eredményeiböl következtetést levonni nem lehet,hacsak annyit nem hogy nem sok eredménye van :))) -
#7979 nahát sato :) -
#7978 megfigyeltétek hogy palik minden ázsiai pilótát szid? tuti hogy utálja a sárgákat :) -
donpedro #7977 Hiszed vagy sem, a karrier gombig is eljutottam korábban, ha gondolod visszakeresem, kb. 2 hete illesztettem be ebbe a fórumba. De egy ilyen karrierlista alapján szerintem nem lehet megítélni senkit. -
#7976 Ha valami meglepő eremény lesz írjátok ám! -
donpedro #7975 Hát igen, tényleg nem nagy durranás az eredményei alapján. Ez így nagyon kínos szezon lesz... -
K.András #7974 Azt irtad nem találtál rola sok infot,most meg azt mondod hogy idáig eljutottál,ott van a carrier gomb megnyomod és megnézed mit csinált idáig :)))
Egyébként azt nem mondtam hogy tehetségetelen,azt mondtam hogy gyengusz... -
#7973 2001 British F3 Fifth Placed 2000 British F3 Top Rookie
1999 Formula Renault Eurocup Champion
1998 Formula Renault Campus Italian Champion
-
K.András #7972 Még annyi eredménye sincsen mint zsofinak,pedig neki sincsen sok :)))
Egyébként zsofi és bruni is fél millio eurot kap ebben az évben!Azért annyiért én is elbohockodnék.Fa**omat se érdekelné milyen szar az auto :) -
donpedro #7971 :)
Lehet, hogy meglep, de eddig magamtól is eljutottam. Ezen oldal alapján mi mondatja veled, hogy Bruni tehetségtelen? -
#7970 Lauda helyében ezt sértésnek venném, Klien hozzá képest nulla.... -
K.András #7969 http://www.gimmibruni.com/ -
#7968 -
#7967 Nem láttáok tegnap a Hajóst a viasaton?
Mondott Zsófikás poént. :)
Megszavazta neki a f1 legelőzékenyebb embere címet, mert mindenkit elenged. -
donpedro #7966 -a -
donpedro #7965 Mire a alapozod, hogy gyenge? (Komolyan érdekel, mert én nem sok adatot találtam róla) -
#7964 annyi a különbség hogy ő nem lassú -
K.András #7963 Jol hitted mert az,egy gyengusz pilota zsofika méggyengébb.. -
#7962 ekkora különbségek...ez egy vicc '33-as és '39-es körök, döbbenet.
és hogy a két Minárdi nincs jól beállítva arra a nemesb szervemet teszem...most Zsoltikát félretéve. -
donpedro #7961 Engem meglepett, hogy Bruni ennyivel jobb, én azt hittem, hogy ő is valami gyengébb fizetős pilóta. -
K.András #7960 Na bumm, a takarito személyzetet megelözte :)
borzalmas a minardi,valaki meg fog benne halni elöbb utobb... -
#7959 19. zsófika!!!!!!!