182153
  • donpedro
    Ez a legidiótább érv, amit egy vita során fel lehet hozni. :) (Félre ne értsd, nem te vagy idióta, de ez egy nagyon hülye mondat.)
  • donpedro
    Nekem ez csúnyán elfogult véleménynek tűnik. Objektíven ítélve szerintem semmilyen következtetést nem lehet levonni, de ez így meddő vita, talán majd, ha más csapatban is megfordul, akkor meglátjuk.
  • K.András
    Da matta,de most nyomja le montoya ha minden igaz.
  • Punker
    ahogy Webber is a különbség hogy akkor nem volt még ennyire szar
  • K.András
    Kivétel erösiti a szabályt...
  • BaLeeX
    Most ki az első?
  • BaLeeX
    Ohh értem.
  • donpedro
    Alonso is volt a Minardinál
  • Punker
    Sato elmerült a kavicságyban
  • K.András
    Ha annyi eredménye sincsen mint zsofinak akkor csak gyengébb,meg ha valakinek nincsenek eredményei, abbol nem azt lehet levonni következtetésnek, hogy nem lehet levonni következtetést hanem azt, hogy gyengusz!!!
  • BaLeeX
    Ki ment falnak?
  • b-type
    ebben a gyors 'S' kombinációban ahol Sato kipörgött, meguszott Massa autója is de gyönyörüen korrigálta, alig észrevehető volt..
  • Punker
    ha olyan jó lenne nem megy a Minardihoz
  • K.András
    A komolyabb tehetségeket arrol lehet megismerni,hogy nem hagyja ott a versenysorozatát egy szar autoért,pl Montoya,hivták öt is anno csak azt mondta nem megy,majd ha olyan csapat hivja...
  • Punker
    zsófi így már a 18.!!!!
  • donpedro
    Te magad vontad le a következtetést: nem lehet megítélni, hogy jó-e vagy sem. Így azt sem tudhatjuk, hogy gyenge-e.
  • donpedro
  • donpedro
    Gondolok itt elsősorban pl. Briscoe-ra, aki tavaly megnyert egy neves sorozatot (ergo a hasonló listája jobban néz ki), korábban viszont Zsolt csapattársaként leszerepelt a Forma 3000-ben.
  • K.András
    Hát mi alapján lehet?Nyilván a nem létezö eredményeiböl következtetést levonni nem lehet,hacsak annyit nem hogy nem sok eredménye van :)))
  • Pyx #7979
    nahát sato :)
  • Punker
    megfigyeltétek hogy palik minden ázsiai pilótát szid? tuti hogy utálja a sárgákat :)
  • donpedro
    Hiszed vagy sem, a karrier gombig is eljutottam korábban, ha gondolod visszakeresem, kb. 2 hete illesztettem be ebbe a fórumba. De egy ilyen karrierlista alapján szerintem nem lehet megítélni senkit.
  • BaLeeX
    Ha valami meglepő eremény lesz írjátok ám!
  • donpedro
    Hát igen, tényleg nem nagy durranás az eredményei alapján. Ez így nagyon kínos szezon lesz...
  • K.András
    Azt irtad nem találtál rola sok infot,most meg azt mondod hogy idáig eljutottál,ott van a carrier gomb megnyomod és megnézed mit csinált idáig :)))
    Egyébként azt nem mondtam hogy tehetségetelen,azt mondtam hogy gyengusz...
  • Punker
    2001 British F3 Fifth Placed 2000 British F3 Top Rookie
    1999 Formula Renault Eurocup Champion
    1998 Formula Renault Campus Italian Champion
  • K.András
    Még annyi eredménye sincsen mint zsofinak,pedig neki sincsen sok :)))
    Egyébként zsofi és bruni is fél millio eurot kap ebben az évben!Azért annyiért én is elbohockodnék.Fa**omat se érdekelné milyen szar az auto :)
  • donpedro
    :)

Lehet, hogy meglep, de eddig magamtól is eljutottam. Ezen oldal alapján mi mondatja veled, hogy Bruni tehetségtelen?
  • Punker
    Lauda helyében ezt sértésnek venném, Klien hozzá képest nulla....
  • K.András
    http://www.gimmibruni.com/
  • Punker
  • BaLeeX
    Nem láttáok tegnap a Hajóst a viasaton?
    Mondott Zsófikás poént. :)

Megszavazta neki a f1 legelőzékenyebb embere címet, mert mindenkit elenged.
  • donpedro
    -a
  • donpedro
    Mire a alapozod, hogy gyenge? (Komolyan érdekel, mert én nem sok adatot találtam róla)
  • Punker
    annyi a különbség hogy ő nem lassú
  • K.András
    Jol hitted mert az,egy gyengusz pilota zsofika méggyengébb..
  • b-type
    ekkora különbségek...ez egy vicc '33-as és '39-es körök, döbbenet.
    és hogy a két Minárdi nincs jól beállítva arra a nemesb szervemet teszem...most Zsoltikát félretéve.
  • donpedro
    Engem meglepett, hogy Bruni ennyivel jobb, én azt hittem, hogy ő is valami gyengébb fizetős pilóta.
  • K.András
    Na bumm, a takarito személyzetet megelözte :)
    borzalmas a minardi,valaki meg fog benne halni elöbb utobb...
  • Punker
    19. zsófika!!!!!!!