182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#8197 Ralf jobb mint Monty -
#8196 Ez a Palik mekkora egy barom:D
Na de a haverja kezd felnőni hozzá.
Ralf+Coulthard tünjenek el a F1-ből!
Ja és essen az eső!!! -
#8195 itt vagy ott ? :) -
#8194 most is látszott ahogy váltott Shumi -
#8193 Napsütés! :D -
#8192 Hát ott a studioban mindenki hülyeségeket beszél, mert arra kérdésre hogy "mi várható ma?" elég nehéz jó választ adni :) -
#8191 Palik már megint nem érti :DD -
#8190 Mi is amit érzek íránta??? sze.. szer..., ja igen! Szánalom!!!!! :DDD -
#8189 Szerintem is, vágja a témát. Csak ritkán hagyják beszélni :) -
#8188 attól még hülyeségeket mond és még röhögni se lehet rajta mint palikon :( -
#8187 alapvetően F1 szimulátor világbajnok volt Wéber Gábor, most licences versenyző, és sztem igen szépen beleásta magát a technikai sportba, sztem indokolt hogy ott van. -
#8186 Ralf elfüstölt :(( -
#8185 Ja a barátokköztös srác úgy gáz ahogy van. Nem vagyok egy Héder fan de ő 10x jobb volt. -
#8184 GPL világbajnok volt egypár éve, tavaj meg minden futamot megnyert a Clio kupában, kivéve azt az egyet, amin nem engedték elindulni. -
#8183 autóversenyző -
#8182 Ennek a sötét czollnernek meg most már teljesen világos, hogy sumi meg bari ugyanazt a technikát használják. Akkor szerintem üljön neki és nézze végig 2 évre a futamokat visszamenőleg aztán feltűnne neki, hogy ha valaki kiesett műszaki hiba miatt akkor az bari volt. És nem olyan kevésszer esett ki. -
#8181 ja robogóra -
#8180 Lehet, hogy van jogsija! -
#8179 mert az rtl-sek azt mondták -
#8178 szerintem váltott, kérj ismétlést :)) -
#8177 Ha 5x nem mondta el, hogy a Toyota csak ennyire képes a legnagyobb költségvetésből akkor 1x sem! -
#8176 Webber elásta magát :((((( -
#8175 Így közvetítés közben elgondolkodtam: Véber Gábor mitől szakértő? Segítsetek! -
#8174 a kormány hátulján van, és a bal mutatóujjukkal szoktak váltani, de Sumi teljes marokkal fogta a kormányt -
#8173 Ez kész ez a Palik...
Minden hülyeségért odrít, mint a sakál az meg egy percig nem tűnt fel neki, hogy Alonso megekőzte Coulthardot. -
#8172 azért Button szereplése igen szép sztem -
#8171 Alonso :))))))))))) -
#8170 ja -
#8169 a váltó a kormány alatt van és mozgott a keze -
#8168 Ez e két hülye szidja a Toyotát, hogy nagyobb költségvetésből, mint a Ferrari semmire sem képesek!
Faszért nem értik meg, hogy ez nem a "hőskorszak", amikor Enzo Ferrari a gyümölcsszedésről átnyergelt az autóversenyzésre! A Toyota a nulláról, a Minardi szinvonalánál is szarabb pozícióból indult. Elértek valamit. Felépítették a központot Kölnben, a test centert, majd építettek egy autót. Gustav Brunner műve még mindig nincs kész, a korábbiakat tervezték át, stb. stb. Magyarul kb. 7-8 év!!!, hogy egy csapat irtó nagy mákkal sikert érjen el a nagyok között. Ráadásul a Toyota maga építi a motort is. A Ferrarinak is volt jó pár éve, hogy képtelenek voltak összerakni jó autót vagy építeni jó motort. 1979 után 2000-ben nyertek újból VB-t. Előbb utóbb a Toyota is nyerni fog. A hatalmas költségvetését ugyanis fejlesztésekre költi. Ez egyszer beérik. -
#8167 hmm, nem kitiltották az automata váltókat ? Suminak most tuti az volt, meg nem mozdult az ujja, pedig vagy 4-et váltott le... -
#8166 ehh eddig tartott...
-
#8165 most nőtt a különbség -
#8164 nem tom miért nem írják az időket úgy ki mint eddig :( -
#8163 Montoya jön fel nem ugy látjátok?
-
#8162 Zsófi kapott 1 kört, ha minden 15. körben kap egyet akkor 3 kört fog kapni -
#8161 Zsófika a 19. úgy hogy Webber 2x volt a box-ban + a defekt se tet jót az idejének szal erről ennyi. -
#8160 de Zsofika már volt 16. is, bizony... de aztán visszaelözték! :D -
#8159 3at cserélnek kerekt? -
#8158 az jó szar!!! Zsófika is az...