Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
észrevétel:
1. a barátkoköztös csávó elmehetne egy riporttanfolyamra mert olyan gáz volt mint 2 Palik együttvéve.
2. palikék megint agyonajnár ozták Zsófit, Colner hallani vélte, hogy köhög a Minardi, ezt nem is kommentelem. ;)
3. az időmérő végén megszólllat Colner, hogy Zsolti mögött 3 ember van! király. ;)
4. Amikor pantano után futott Szolt, Palik visított, hogy 2 századdal gyorsabb Zsolt! Aztán amikor Bruni jött már nem volt olyan hangos. Nem tusom miértnem lehet pártatlan.
5. Sajnos live angolt még annyira nem vágom, pedig inkább más adón nézném az F1-et, egyre rosszabb a vezetés.
6. Az RTL-es Autómániát már nem nézem egy ideje, mert a Pénzem nem részletkérdés, ha értitek mire gondolok. Mostmeg itt is elkezdték, 6x benyomni a támogatót és a szlogenjét. Ezzel is már tele van a .....
7. amúgy az időmérővel nem volt semmi bajom, sztem jó menet volt (most néztem meg videóról). Webber brutális volt, a Reanultot nem értem mit bénáztak így el, de lesz izgalom, mert Alonso jó és most kapaszkodhat. Schumiért nem aggódtam, mert mindig a végén mutat egyet mint most, sajna. (Sorry a rajongóktól. ;))
8. biztos volt még valami, de tényleg a barátkököztös ultrabéna volt, még a bennt lévő Wéberrel sem tudott rendesen komunikálni, meg rosszul vágták be/ki párszor a fejét. De inkább nem húzom fel magam. :)