182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#8157 Trulli :) -
#8156 Webber-t szivatják :( -
#8155 hogy ez a Siemens-s kijelzés milyen gagyi :( -
#8154 Webber sajna -
#8153 szegény Webber :( -
#8152 Alonso feldobja a futamot :) -
#8151 Ralf mit csinál ott hátul? -
#8150 ESIK :))))))))) -
#8149 huáá! esö! -
#8148 Bari valamit nagyon elbaszott -
#8147 eddig jó futam, Webber-t viszont sajnálom :( -
#8146 há! talán beszákszolnak a ferrarik :) -
#8145 igaz, inkább a versennyel...
uhh Kimi. -
#8144 Sztem a retekklub nem tud eredeti lenni, és nem tud szórakoztatni..túlságossan nyomottan siker és pénzközpontú, és ez megöli(nálunk) a felszabadultságot.
ez igy szomorú annak aki szereti ezt a sportot. -
#8143 remélem lesz esö -
#8142 m1-n is jó volt anno -
#8141 most "szakértenek" -
#8140 na ez kész...mit is..áhh miért kell ezt igy nézni?
széttördelik reklámmal, béna arc akarja felfokozni a hangulatot...át kéne vennia Sport1-nek ezt az egész Forma1 közvetitést. -
#8139 azt nemtudom, de Palikt ismételték... -
#8138 ez az idióta anyátokköztös barom most miről beszélt? -
#8137 néztem, majdnem elaludtam közben :) -
#8136 de zsófi most nyilatkozik :))) -
#8135 még 15perc, szal... -
#8134 na kezdődik a közvetítés -
#8133 06:50-Forma-1 - Maláj Nagydíj -
#8132 :DD
--------
amúgy mikor lesz a verseny fákk? -
#8131 lol :DD
sato lehet onnét jött :D -
#8130 Inkább a NASCARosok jöjjen F1-be! RONCSDERBYt AKAROK!! :D -
#8129 én eddig baszott nagy viliemsz fan voltam de vhogy nagyon elment tőlük a kedvem
egymással balhéznak.. ralf nem tom mit hisz magáról de mindenkibe beleköt..
most alonso fan lettem!
tud vmit az a csóka ;) -
#8128 Addig rendben van, hogy Palik átéléssel közvetít, csakhát az enyhén buzis "hoppácska" és ehhez hasonló szóhasználata, valamint az idétlen ordibálása még olyan helyzetekben is ahol abszolút nem indokolt (pl kemény harc a 15. helyért) hiteltelenné teszi ezt az egész amerikai kommentátor koppintását. Sokszor csak erőlködik és nem találja a szavakat, ilyenkor hallhatjuk a hülye dúdolását, idióta ej-ej áj-áj gügyögését és hasonlók. Egy pojáca, primitív módon közvetít. Nekem igazából a Hajdu B közvetítései tetszenek leginkább. Valami hasonló kellene F1-be is szvsz. -
#8127 Palikról annyit, hogy sok embernek teszik a közvetítése.. (Én is köztük vagyok) ad egy hangulatot az egésznek.... Még mindig jobb mint amikor a Wéber mega Collner beszabadult a stúdióba a tavalyi idény végén... Annál szarabb közvetítést nem hallottam még... ÉS szerintem elég sokan (a netet nem használók közül) szeretik hallgatni a Palikot. Én az ökörségeivel szeretem... ugyanis ember és igenis részrehajló minden ember és hülye az aki ezt nem fogadja el. Schumacherről pedig annyit, hogy én sem szeretem de amit a Ferrari a segítségével elért és anno a Benetton is azelőtt le a kalappal. Nem csak versenyezni tud meg ütni vágni az autót, hanem tudja, hogy mikor hol mit kell javítani. Szerintem nem sok pilóta épes erre.... El van szállva magától ez tény... És sajnos unalmas miatta a Forma-1. Kíváncsi vagyok mikor únja meg az egyedül körözgetést:)) menjen át Nascarba:)))) -
#8126 Az a PÖCS FC volt! :D -
#8125 jaja -
#8124 valaki eljárhatná az esőtáncot akkor még mókásabb lenne a holnapi futam, tavaly sajna kevés esős futam volt. -
#8123 úgy tudom volt róla egy két halk szó :))
de sajna nem lesz semmi :(
kiváncsi leszek a jövő évire
sok cserebere lesz :) -
#8122 Ez olyan mintha David Beckham a Siófok FC-be jönne focizni. -
#8121 ja mondjuk ha Bari helyett Alonso lenne az feldobná a dolgokat :) -
#8120 ne hagyja abba, csak menjen más csapatba, én az ő helyében azt tenném, igy legalább megmutatná hogy tényleg fasza csávo és máshol is tud nagy legény lenni, mert ugye ha azt nézzuk akkor pl Alonso is lehetne bajnok a ferrarival ha már igy is elég ütős a srác.... -
#8119 Azért mert a Ferrarin kívül egyik csapat sem tud ütőképes autót építeni azért vegyen vissza a Ferrari -
#8118 amúgy szerintem az idei év eddig egyáltalán nem unalmas