182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#9078 de annak ellenére azt is megnézném -
#9077 hmm....egyelőre a maradék 18 autó nem 1200-es zsiguli...:) -
#9076 A Williams is jobban tenné, ha a saját háza táján keresné a gondot és nem a BAR-hoz kuksolna át ötletet lopni....
Stoddart-nak meg igaza van... Ron Dennissel helyet kéne cserélni 1,5 évre és szerintem össze tudna tenni egy működőképes és erős Mclarent... Dennis meg megtanulna kicsit spórolni és nem az ablakon kilapátolni a pénzt.... -
K.András #9075 Nagyon jo üzletember ez a Stoddart!Ráérzet mit kell ütni a hangszeren!!!Igaza van,vicc hogy ekkora költségvetésböl 3-bol 3x adta meg magát a merci!!! -
#9074 Stoddart szerint a Williams és a McLaren pazarol -
#9073 Schumacher befejezte volna Senna halála után -
#9072 A Williams tiltatta be a BAR hátsó szárnyát -
#9071 jah....nemám hogy segiten ia kissebb csapatokat:DD -
#9070 vazz..ehh
ennyi pénz nincs.
-
K.András #9069 Nem F1 téma,de érdekességnek berakom:
"Guinnes-rekordot döntött Ecclestone
A Forma-1 irányítója, Bernie Ecclestone Guinness-rekordot döntött a hétvégén, amikor túladott tizenkét hálószobás, medencével és törökfürdővel is rendelkező londoni házán. Az ingatlant, amely a Kensington Palace közelében található, valamivel több mint százhét millió hatszazézer euróért, étszámítva huszonhat milliárd nyolcszáz millió forintért adta el Ecclestone egy indiai acélgyárosnak, Lakshmi Mittalnak. Bár néhány formaságot még tisztázni kell, valószínű, hogy a 73 éves milliárdos ingatlanja lesz a világ legdrágább háza, és így bekerül a Gunness Rekordok könyvébe. Az eddigi csúcsot egy Hong Kong-i palota tartotta, de az csak alig több mint kilencvenöt millió euróért cserélt gazdát.
" -
K.András #9068 Egy hegymászo sem mondja ,hogy igen le kell gyalulni a legmagasabb hegyböl mert félek töle magas,életveszélyes :D
Ha valaki fél a sebességtöl,abba lehet hagyni és átengedni a helyet olyan tehetségeknek akik birják a sebességet,Gené féle emberkék meg menjenek gokartozni... -
K.András #9067 Bolond ez a Gené,az 50-60-70-es években 1000x veszélyesebb volt F1! -
#9066 Gené: Egyre veszélyesebb az F1
szerintetek? -
#9065 -
#9064 na ez az amit én sem értek... Bezzeg arra senki enm emlékszik amikor pl Schumi az első éveit töltötte a Ferrarinál, hogy akkor milyen rossz volt a csapat... Én mégis mindig néztem, reménykedve, hogy javulnak és lám mi lett belőlük:))
Nem szabályokat kell módosítgatni, hanem a többi csapatnak fejleszteni.
Mellesleg úgy vettem észre, hogy egyenlőre a csapatok terén még nincs ilyen, hogy jünnének a szokásos dolgokkal, hogy ez nem jó így stb stb... Itt viszont ezt már megszokhattuk :) Ja és nem tudom mennyien olvastátok, de Ross Brawn megmondta, hogy javulás várható :DDD
Hajrá Schumi!Hajrá Ferrari!Hajrá Bari! -
#9063 és ha a minardi nyerne zsinórban? -
#9062 mellesleg én akkor is megnéznék minden futamot, ha végig zsinórban jaguár nyerne.....vagy akármi -
#9061 igen, támogatom, jó volt az a 12-es időmérés
undorító, ha a ferrari csinál egy kettős győzelmet, már hápognak, hogy szabályt kell módosítani.....korábban ez miért nem volt probléma más csapatoknál? -
#9060 :) -
ShaiHulud #9059 vagy nem..:) -
#9058 jaja ebben egyet értek! a 12 körös időmérő az nagyon jó volt!
Főleg amikor Schumi az utolsó pillanatban odatett mindenkinek :PP -
#9057 nem tudom engem nem fog meg, lassan már eljutok odáig hogy nem nézek f1et, a szabályokat visszakéne állitani, főleg a régi időmérőt! -
#9056 De, engem például érdekel:) -
#9055 Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9054 pontosan!!! -
#9053 Csak nem nagyon érdekel senkit. -
#9052 a teljes mezőny leverésének is van egy varázsa -
#9051 mi a probléma? most ilyen széria van, ezzel legalább föl van adva a lecke a többieknek....senki nem mondta, hogy szar kocsikat kell gyártani -
#9050 ?!
Legalább 10 ből 1-2 ember még nézni fogja ezután is. Így tovább! -
#9049 -
#9048 én egyre lelkesebben nézem a mostani futamokat, végre van valami élet is -
#9047 nem tetszik, hogy a "gyors autók" szarrá alázzák a bútorokat? :) -
#9046 Jordan cáfolja, hogy Pantano helye bizonytalan
hát igen ez ilyen, még szerencse hogy zsófi eddig csak a kocsi miatt esett ki és mondhatja hogy azért nem meri nyomni a gázt :) -
#9045 Jordan-Toyota 2005-től? -
#9044 Jean Todt lehetne az FIA új elnöke 2007-től -
#9043 jaja a 2. kép nagyon üt.
ja de akkoriaban volt egy nagyon komoly balesete... -
#9042 A legalsó képen az a 4 ember Úriember nem pedig egy gyors autóban ülő a győzelemért mindent megtevő ágrólszakadt felkapaszkodott valaki.... -
#9041 A 2. kép nagyon ott van!
Akkoriban kezdtem nézni az F1-et és azért lettem McLarenes, mert tetszett a színe. :)
Meg Hakkinenben is láttam valamit már akkor, pedig 6. helynél jobbat nem nagyon ment ls sokszor volt a pálya szélén. :) -
ShaiHulud #9040 az a baj hogy mar ez a sport is inkabb a penzrol,a business-rol szol :( -
ShaiHulud #9039 igen, szar:)