182154
  • Punker
    Mosley megbeszélést hívott össze
  • Punker
    Barrichello: igenis kemény fiú vagyok

ez lol
  • Punker
    A Renault ismét az élre várható

Alonso végre feljöhetne már
  • Punker
    Magyar GP: változhat a rendezés időpontja

lassan tényleg átállhatna minden csapat a cigiszponzorokról másra.
  • K.András
    Mindjárt lesz a GT futam,én majd azt nézem...
  • Punker
    vagy valami hasonló
  • Punker
    EuroSport-n aszem Forma-3000 megy
  • K.András
    Ezt a mért körökre értik,szal sato nem egyenletes,nem ugy megy hogy pl 1:23 1:23 1:23 hanem 1:23 1:26 1:24...
    Gondolom én...
  • Punker
    ez van
  • a.carkey
    Minardi - ... :)
  • a.carkey
    Ez mekkora hülyeség!

Kiminek az USA-ig van ideje, hogy beérje megbízhatóságban Davidet, aki vezet Kimi előtt a világbajnokságban. (Ez is kb. ugyanaz a helyzet ... :)

Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz akkor, ha Button fog szívni, pl. több Ralffal való csata után, vagy elcseszik a szerelők a kerékcseréit, mint néha Satonak? Sato elhúz és Buttonnak kell majd időt adni.

Mellesleg ez a beszólás kb. olyan tipikus "köcsögphaszú-tripperbuzis" beszólás volt, egy divatmajom ex-mérnökétől, akinek mostanában max. annyi lehet - JV távozása után - a szerepe a csapatnál, hogy rakosgatja a mp-eket jelző táblákat a verseny alatt és festi a csapat jelét a futamok előtt a betonra ...

Mellesleg a qurva anyját az ilyen férgeknek! Ezek miatt IS szar a F1. Ha teszem azt a másik csapatot fikázza, akkor megértem, de a saját munkaadóján belül mi a picsának kell kiteregetni a szennyest?

Zsoltit versenyenként elverik, mégha ált. máshogy is látszanak a dolgok. A Minárdinál, Ferrarinál, McLarennél, Renaultnál miért nincs ilyen okostojás? (Na ezért lettek ők bajnokok, a BAR meg ezért nem lesz soha.)
  • Punker
    Sato a szezonfelezőig kapott időt hogy Button szintjére kerüljön
  • Punker
    Senki ne várjon csodát a Williams-től Imolában
  • Punker
    nem olyan rossz kaszni volt az, csak kicsit már elavult.
  • K.András
    Zsoti addigra már rég kikerül F1-böl,ezt az évet max befejezi aztán mehet is...
  • KG21
    a kaszni még mindig ua, amit az Arrowsból guberáltak össze?
  • a.carkey
    Zsóti különösen.

Végülis ez a legnagyobb problémája a Minardinak: szar a motor. A chassis még csak-csak, de ugye ha a motor szar ...
  • csabawarchief
    mert most jönnek az europai futamok és 3 hét után lesz, tehát jövő hétvége
  • M@TriX
    ja sztem is, mid2-en jól járnának, meg mi is.
  • Punker
    ez jó ötlet
  • K.András
    A Toyota azt tervezi, hogy 2006-tól ingyenmotorokkal látja el a Forma-1-es Minardi-istállót. A kiscsapatnak ezért cserébe segítenie kéne a japánokat a teszteken.
  • precision
    Nem lesz futam?
  • Punker
    miért nem lesz most hétvégén futam?
  • Punker
    Kisebb a távolság a Ferrari és a Williams között

• Punker
    Prost: Senna volt az egyetlen, akit tiszteltem
  • Punker
    Montoya még nem adta fel
  • Shaman
    Most így hirtelen azt mondanám,hogy 3,de ez csak hasraütés,szal majd valami hozzáértőbb megmondja....
  • Carlos
    Nagy az én kérdésem kollégák!
    Az érdekelne, hogy a pályákon (tökmindegy melyiken) naggyából(!) hány cm/mm magas a kerékvető!!!
    Nagyon fontos lenne a sürgős válasz!

Köszönöm!
  • precision
    Jól beszél! Bár én Raikkonen-t nem igazán szeretem, de attól még jó pilóta. Alonso meg kegyetlenül jó pilóta, csak mindig kapkod...egy picit fejlődnie kell még.

De azért érdekes, hogy az öccsét nem mondta a Schumi, mert tudja, hogy nem vmi jó versenyző...

Tényleg hol lesz a mostani futam?
  • Punker
    Schumacher: Räikkönen és Alonso a jövő sztárjai
  • csabawarchief
    Srácok, arról még sztem nem nagyon volt szó: ki hány éve nézője és/vagy rajongója a sportnak? Hány régi futamot néztél vissza az F1 50 évéből?
  • Buddy
    lehet, hogy megelégedve nézem a futamokat, de most annak tudok szurkolni, hogy végig ferrari győzelem legyen......korábban annak szurkoltam, hogy nyerjék meg a vb-t (pl. amikor Häkkinen nyerte).....de mindig van vmi cél a szurkolóknál is......pl. nem lenne csúnya, ha idén hülyére vernék a mezőnyt
  • Buddy
    már fölmerültek hírek, miszerint fölállítják és lecserélik a jelenlegi tesztpilótára....úgyhogy hamarosan beüt az igazság órája :)
  • K.András
    Persze engem is zavar,hogy nem képesek olyan autot épiteni ami megálja a helyét,ha összevetjük Mclaren teljesitményét a minardival meg a pénzt,akkor lehet igazán látni,hogy amit a minardinál csinálnak az "csoda" számba megy...Tehát arányaiban nézve minardi minden csapatot ver!!!De ettöl függetlenül nem nevezném pocséknak a versenyt,max egy kicsit egyhangunak,de ez nem feltétlen az autoknak köszöhetö,sokkal inkább annak a felkészültségnek és tudásnak aminek sumi birtokában van...Lehet mondani hogy jo a verda,de az nem elég,ez az ember isten tudja mikor hibázott utoljára ami hatalmas szo,ilyen sorozatot még senki nem látott ebben a sportban,olyan az ember mint egy gép,minden kanyart minden bukkanot ismer.Egyszoval egy ZSENI ül egy ZSENIÁLIS autoban.
  • Shaman
    Igen de a kérdés az,hogy kire?

Én nagyon-nagyon örülök,különösen annak,hogy a BAR javul,mert szeretem a Hondát. Nem is ezzel van bajom.
    Inkább azzal,hogy az addig okes hogy felnöttek a Williams/McLaren szintjére,s ott szép és jó csaták is lehetnek,de igazából nem örülök annak,hogy idén a csaták a 3.,4. helyért fognak folyni.
    Szal jó lenne ha a Ferrari szintjére elérne már valamelyik csapat,s nekem inkább ez a bajom. Sajna sztem ez max idény végére lehetséges,akkor meg már rég késő.
  • Ramore
    Némelyik buszvezető még gyorsabb is nála a körúton. :))
    Én remélem felállítják és talán még a forma3000-be se fogják hívni, elvégre ott sem teljesített semmit.
  • K.András
    Bármelyik budapesti buszvezetö elmenne ugy mint zsofika :D
    Szerintem ezt az szezont engedik neki, aztán mehet isten és a minardi hirével :)
  • K.András
    Lehet te másik futamokat nézel?Jön fel a Bar meg a Renault mint állat, és észre sem veszed?Persze te jogod hogy pocséknak nevezd a futamokat,bár nem tudom mit kélne elismerni ha nem az ilyen szintü teljesitményt...
  • Shaman
    ???? te milyen életről beszélsz.

Egyébként elhiszem,hogy egy Sumi fan megelégedve nézi a futamokat. Ha szeretném én is örülnék,de így egy nagy pocsék az egész...
  • Ramore
    Én már várom Verstappen, vagy az éppen aktuális tesztpilóta szereplését a nagydíjakon, Zsófika helyén.