182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#9278 lool :DDD -
#9277 de. de nem ugyan az a két autó sem (beállítások), meg szerintem button jobb mint sato... -
#9276 pedig ő még jobb mint zsófika..... -
#9275 Tom, de részidőkben is sokkal jobb volt Jenson, nem? Vagy már én is olyan hülye vagyok mint Palik? -
#9274 "Sajnos nem tudtuk megfelelően kiegyensúlyozni az autót mára, és a mért körömben, az utolsó kanyarból kifelé olyan keményen mentem rá a rázószegélyre, hogy kicsúszott a kezemből a kormány, és véletlenül megnyomtam a boxban használatos limiter gombját." (Gimmi) -
#9273 Ha most szarok is, azért erra az évre SEM írnám le a McLarent, mert a BAR-nak most egymás után többször összejött.
Nem azt mondom, hogy Kimi mostanában a legjobb pozíciókból rajtol, majd fejez be versenyeket, de amint a McLarennél rájönnek annak a két hibának a megoldására (1. a dagadt kirúgása; 2. a motor gyors is legyen, meg megbízható is), ami hátráltatja őket, és még a brit nagydíj előtt versnyképesek lesznek!
1991-ben hasonlóképpen szenvedett a Williams az elején. Állandó problémáik voltak, amit Monacora helyrehoztak, és onnantól versenyképesek lettek. A Mekinek ez most min. brit nagydíj, max. a magyar. Szerintem! Sőt, a Williams is magára fog találni. -
#9272 -
#9271 de le tudja.
1. jól rajtol (1% esély)
2. az első kanyarban utoléri őket és mint egy tekegolyó szétzuzza őket
3. megfordul és szembe megy a forgalommal -
#9270 fél mezőnyt nem tudja ledarálni mert csak 1-2 kocsi van mögötte.... -
#9269 hát én minden futam előtt fenntartom az elméletem, miszerint zsófi elrajtol, rahúzza erre, ráhúzza arra, majd a fél mezőnyt kilöki a picsába. eddig nem jött be. de talán ma... -
#9268 szerintetek lesz végre valami jó kis baleset? vagy 1 esősfutamot is szivesen látnék -
#9267 Schumi maga mondta, hogyha nem hibázik akkor sem veri meg a BAR-t Buttonnal.... -
#9266 az a probléma hogy technikai sportban nincs helye olyan szónak hogy "ha".
másrészt ha jobban megnézed nem rontott olyan óriásit hogy azzal biztos pole-ra jutott volna. -
#9265 Jah, a McLarennel valamit nagyon elnéztek... -
#9264 Szerepcsere van nagyon kialakulóban a Bar-Honda és a Mclaren közt. A mclaren szar a bar pedig egyre jobb. Ha ilyen ütemben fejlődik a bar, hamarosan komoly ellenfele lesz a ferrarinak. Időmérőn már megverte(bár ki tudja, ha schumi nem csúszik ki, akkor lehet, hogy schumié a pole) a ferrarit, de még a futam hátravan. És annak ellenére drukkolok a BAR-nak, hogy Ferrari drukker vagyok. -
#9263 Na csak most jutottam nethez, Button egy állat, nagyot hajtott.
És nem azért lett most első mert Schumi hibázott. Schumi azért hibázott, mert most tényleg nyomnia kellett. ;)
Már elszokott adtól, hogy meg kell izzadnia az elsőségért. ;)
Szóval a BAR nagyon tuti lett, ezt nem sokkal lentebb mondtam is, végre egy igazán ütőképes verda.... Mondjuk ennyire nem számítottam, hogy ennyire ütős lesz, a középmezőny 2 feléből az élmezőny csúcsát döngetik, de majd honap kiderül.
Szerintem jó meccs lesz hosszú idő után. Meg lesz egy Klicskó meccs is. ;) -
#9262 Hajrá Honda!
Talán lesz valami most,de azért sajnos Shumi nyer megint.:-(
És semmi nemváltozik,a Forma-1 teljesen elszürkül,unalmássá válik.
Esteleg annyit lehetne változtatni,hogy a kasztnik mondjuk ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezzenek,tehát egyenkasztnik,és a motorokat meg mindneki úgyfejleszti ahogy akarja.Azért az autóverseny versenyzőkről ,és motorokról szól,nem az aerodinamikáról,kinek van jobb szélcsatornája meg kitott minél úrtechesebb karosszériát.
Sokszor a kiscsapatok nem a motorral maradnak el nagyon,hanem a külsőséggel. -
#9261 LOOOOOOL -
#9260 Schumacher: A hiba nélkül sem lettem volna elég gyors -
#9259 Baumgartner kockáztatott -
#9258 LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9257 komoly, tescoba lehet kapni -
#9256 ez komoly? -
#9255 -
#9254 Sato végén hibázott. -
#9253 nemkéne. -
#9252 Én Schumi fanként is örültem a mai eredménynek. =)
De látva Button mennyit rávert a szintén nem gyenge Satora, szerintem igencsak kevés üzemanyag lehetett abban a Hondában. De ne legyen igazam. =) -
#9251 szerintem még egy-két évig ferrarri és schumacher uralom lesz. -
#9250 nem vagyok egy suhamér fan, de kétség kívül az egyik leggyorsabb, legmegbízhatóbb, legtapasztaltabb pilóta a mai mezőnyben. aki őt lenyomja az méltán buszkélkedhet vele. egy jóideje már nem láttam MS-t hibázni. ma hibázott mert a határon tolta a gépet. meglátjuk holnap mi lesz. remélem nem tudja leverni buttont. végre történne valami ha esetleg mas nyerne. meg is erdemelne a gyozelmet.
Dagadt meg elmehet a jo kurva anyjaba. kb. ennyi. egy mocskos szar szemetlada -
#9249 egyszerüen nem tudom felfogni hogy állhat ekkora marhákból az a bizottság melynek tagjai ez ügyben döntést hoznak. elképesztő hogy mekkora marhák. csatlakozom Andráshoz, az biztos hogy nem nézek többé F1-et ha ezt meglépik. rossz mederbe terelnék az F1-et. -
#9248 Benne ült a Dagadt, csak láthatatlan ruhában! Azért volt ennyire lassú és undorító! :) -
#9247 De van! Az ötből öt!
De a Dagadt nem hibás ... (Csak más!)
-
#9246 Palik pofára esése zseniális volt. Ezért érdemes nézni az RTL-t!
MS-t a leggyorsabb ...
...
MS 2. -> Pár mp-ig Palik levegőért kapkod, majd benyögi:
- Button zseniális időt ment ...
ÁHHHHHHHHHHHH! -
#9245 Dagadt Rulez! -
#9244 MS addigra elhúz, így sohasem derül ki, hogy mit is tud valójában! -
#9243 BUTTON (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
McLaren meg szánalom. mocskos szar munkát végeznek ott. -
K.András #9242 Na ha ezt meglépik,akkor biztos nem fogok F1-et nézni. -
#9241 1. Jenson Button GBR BAR-Honda M 1:19.753
2. Michael Schumacher GER Ferrari B 1:20.011
3. Juan-Pablo Montoya COL BMW.WilliamsF1 M 1:20.212
4. Rubens Barrichello BRA Ferrari B 1:20.451
5. Ralf Schumacher GER BMW.WilliamsF1 M 1:20.538
6. Fernando Alonso SPA Renault M 1:20.895
7. Takuma Sato JAP BAR-Honda M 1:20.913
8. Mark Webber AUS Jaguar-Cosworth M 1:20.921
9. Jarno Trulli ITA Renault M 1:21.034
10. Cristiano da Matta BRA Toyota M 1:21.087