182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
K.András #9956 Dehogynem volt,ez mindig a forma 1 sajátja volt,mindig volt egy élcsapat,akiket kergetni kellett!!! -
K.András #9955 Ezen az alapon Tiger Woods,David Backhem stb miért keres annyi pénzt???Azért mert eredményesek,de Villeneuve csak vissza akarja magát kuncsorogni a pályára,én nem nézném nagy sportembernek,föleg hogy 13 millio dollárt felvett évente a nagy NULLA teljesitménye mellett! -
Villeneuve nyilatkozta:
"A pénz nem számít, már abban is megegyeztünk, hogy kizárólag a megszerzett pontjaim után kapnék jutalmat - szögezte le a kanadai pilóta, aki tavaly a nagy Schumi után az F1 második legjobban kereső versenyzője volt, évi 13 millió dolláros (2,8 milliárd forintos) fizetésével."
Ajánlanám a 2 nagypofájú cipész figyelmébe is ezt a pár mondatot. Ha Sumi elmondása szerint már csak "szórakozásból" versenyez, akkor miért övé a legnagyobb fizu az egész meccsben? Szvsz Villeneuve sokkal nagyobb sportember, mint a 2 bajor együttvéve... -
Ez durva:
MS:
"Az 1997-es sorozatban úgy szerezte meg a világbajnoki címet, hogy egyszerűen kilökött a pályáról. Azóta várok a visszavágóra."
Ezt a genyát! Nem is tudom, hogy kit zártak ki abban az évben, ráadásul visszaesőként! Ez a Schumacher, egy faszfej !!!
Hadat üzentek Villeneuve-nek cikk -
Mondjuk, ilyen "erős" mezőny - ahol Buttonra mondják, hogy jó -, valamint a csapatok között ilyen "kis" különbség nemigen volt Senna karrierje alatt, mint ami 2000 óta létezik ... -
Ez hülye! Agyára ment a jólét! -
Bernie támogatja Michaelt
Bízik benne, hogy a német mind a 18 futamot megnyeri
"A Formula-1 vezetője, Bernie Ecclestone teljes mértékben támogatja Michael Schumachert abban, hogy megnyerje az idei év összes futamát. Miután a Ferrari alakulata a 2004-es esztendőben legyőzhetetlennek látszik, Ecclestone úgy szeretné érdekessé tenné a szurkolók számára a száguldó cirkusz világát, hogy felteszi a kérdést: vajon Michael képes-e megnyerni mind a 18 versenyt?"
Jól van Bernie okos vagy. Aztán a rolót meg majd lehúzhatod. -
Senna a nem túl hosszú pályafutás alatt több pole-t gyűjtött, mint sumák a több, mint 10 éves f1-es részvétele alatt... -
Nem tud valaki olyan oldalt ahol az f1 autok hangjat tudom meghallgatni? szal hogy pl egy kort megy a ferrari a palyan,es akkor letoltenem. Ilyen oldal van?
-
Ja igen,okes. -
ezért mondta András hogy ebbe ne menjünk bele, mert ien viták lesznek mindig :) pont ezért egyébként Schumit sem szabad felhozni már -
Nos Senna elég késon kezdte ha jol tudom az f1et, es koran meghalt. De tulajdonkeppen nem mindig az eredmenyek szamitanak. -
lol... thx
-
K.András #9943 De miért nem jelent meg neked?Rosszul copiztad be?Na mind1 majd én :DDD
-
nem látta senki :)
amit mondani akartam: egyetértek -
-
persze viccet félretéve az indok valószínűleg igaz -
K.András #9939 Franc se tudja mit akar ez az ember,de valami kell hogy motiválja,méghozzá nagyon!Egész egyszerüen elképesztönek találom,hogy szinte nem ismeri a hiba fogalmát,félelmetes ahogy vezet az ember,soha nem volt még ennyire sikeres és jo pilota mint sumi(most ne vitázzunk azon ,hogy Senna is jo volt,de az eredmények magukért beszélnek...)! -
nem jó, ha ilyen maximalista a mi kis MS-ünk, akkor bizony jövőre is itt fog lenni és nyerni-nyerni-nyerni
mivel egy pole pozíció már nem az övé, és akkor jövőre lehetne ez a cél: minden futam, minden pole, minden fastest lap, és az összes kört ő vezesse még a pitben is, nem? :) -
K.András #9937 Szerintem ez volt az a motivácio,amiröl nagyon sokat hallottunk már,lehet meg akarja nyerni az összes futamot,és ugy akar visszavonulni,ha megnyeri mind akkor pont meglenne minden rekord amit meg lehet szerezni,plusz még egy uj rekord is lenne :))) -
Versenyzőtalálkozó Monacóban -
Átadták a McLaren új főhadiszállását -
Négy pilóta van a Williams toplistáján -
Hát igen. Benne van a pakliban. -
lehet olyan, amikor nem (mint pl. tavaly Hungaroring, meg Alonso körözése) :) bár most több az esélye a 100%-as teljesítményre mint valaha -
Forza Ferrari 
Szerintem ilyen magas folennyel(auto es vezetoi tudas is egyben) siman megnyeri az osszes palyat. Bar ki tudja.lol -
azért sok verseny van még hátra -
na igen...
Amúgy nem hiszem, hogy megnyeri az összeset, egy-két verseny biztos lesz, ahol nem ő lesz az első.
Egyébként meg:
Hajrá Schumi!Hajrá Ferrari! Hajrá Bari!
-
szerintem feleslegesek az ilyen nyilatkozatok Ecclestone-tól
mert ha Schumi ezt tényleg véghez viszi, és ne adj Isten lesz egy-két vitás eset, akkor itt a kész bűnbak, hogy "mert Bernie Schumi pártjára állt és segített neki", amit majd az anti Schumacher-fanoktól fogunk visszahallani
-
Bernie támogatja Michaelt
„Azt szeretném, hogy Michael mind a 18 versenyen a dobogó legmagasabb fokára álljon.” – mondta Bernie a The Mirrornak. „Ez nagyon érdekes lenne. Ezelőtt senkinek sem sikerült ezt véghezvinnie"
-
Szerintem +5.0 az utolsó elöttitől! -
Bentragadt, nem tudott elindulni, csak lassan.
Zsolti amúgy min. + 5.0 mp/első helyezett.
-
ha csak annyi lenne... -
ha jól tudom ez konkrétan nincs ráírva, de a Baumgartner-kormány tény és való - és ami a legfontosabb: megvehető :) -
jah kihagyatm hogy + 1.5:))) -
garantál 1.5 mp bármely játékban:DD -
Jezusom,ha ez van rairva. GIGALOL -
remélem nem ez van ráírva. ;) -
Jaj, láttastok már a Tesco-ban Baumgartneres PC kormányt?
Ott virít rajt a feje. Nem tudom kinek jutott eszébe ilyen ötlet. Mert, hogy a Ferrarival reklámoznak egy kormányt meg Schumacherrel autóhifi dolgokat azt még megértem (bármennyire utálom is) de Zsoltival???
"Vegyél Baumgartner kormányt és te is olyan eredményes pilóta leszel, mint Ő!" -
Legyorsulták. Mindenkivel megesik...
Baumgartnert a Ferrariba!!! Akkor legalább nem emelkedne ki egyik csapat sem!