182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#9999 Hát ezt is megérte a fórum, kár hogy mostanában már minden van csak verseny nincs, meg izgaom. -
#9998 "Gomb"=Button
"Kocka"=Culthard
"Sumák"=M. Schumacher
"Cigó"=Montoya
"Zsófi"=Baumgartner
"Fasz"=Palik
Gyűlnek itt a becenevek! -
#9997 Miért nem indul az ilyen az uniós választásokon?
-
#9996 Nemtom mi a bajotok Gomb-al. Sztem elég jó versenyző, és nem halt még ki belőle a küzdeni akarás, mer előzni a pályán is. Azért az elmond valamit, hogy első F1 szezonjában szerzett 12 pontot és öszesítettben 8. lett.
Szal hajrá Button! :) -
#9995 hát voltaképpen... -
#9994 fiat:D -
G_ArchAngel #9993 törje össze magát, meg a két Fiatot...:DDDDDDD -
#9992 jah!!
remélem montoya meg összetöri mostmár magát!!
de ugy hoyg elmenjen tőle a kedeve!!
a multkori beszólásai után nagyon kiakadtam miatta!! -
#9991 Ja igaz, hadd akarjon,majd nagyot koppan:) -
#9990 szegény Button -
#9989 az:DD -
#9988 már az is baj ha győzni akar? :D -
#9987 hát! -
#9986 Button az szalljon le az egbol mostmar -
#9985 villeneuve meg ne szarozzon ha nem jöjjön vissza!!!
mondjuk a bmw hez!!!! -
#9984 de nem fog!! -
#9983 Button győzni akar a Monacóban -
#9982 mint Bari mint Schumi máshogy állitja be magának az autót ahogy nekik jó és jól érzik!!
a gumikkal is ugyanez a helyzet!!
mulkor barichello mondta is hogy más gumival ment
san marinoban asszem!
ezekből adódhatnak a különbségek!! -
#9981 Nem feltetlenul -
#9980 ez egy marhanagy hüyleség!!! -
#9979 ja lol -
badoer #9978 olvastam egy cikket palikrol.akkor keszult mikor a hungaroring fonoke lett.sportminiszter modja palikrol:jo dontes volt egy ilyen szemelyt kinevezni aki oriasi szakmai multal (hat igen aki azt modja hogy senna 35 futam gyozelmet szerzett.)rendelkezik es aki atyai gondoskodasal foglalkozik a palya jovoet illetoen.hat biztos igy van -
#9977 nem is igazán érdemes ezen vesződni, hogy jobb autója van-e
ha csontra ugyanolyan autójuk lenne, szerintem Schumi akkor is simán megverné Barrichellot, tehetségesebb egyszerűen (egy teljes futamtáv alatt pl. biztos kijönne/kijön a különbség, ha edzésen nem is) -
#9976 Ja sajna nem fog:( -
#9975 Mansell: „A rekordokat nem lehet egymással összehasonlítani”
Érdemes elolvasni az egészet de kiemelném a lényeget a végéről:
"Mansell még hozzáfűzte: „Az tenne jót a sportnak, ha egy igazi párbajra kényszerülne a német hétről hétre, ha mással nem, legalább a csapattársával.” Sajnos Barrichello azonban nem képes felvenni vele a versenyt. Felmerülhet, hogy nem is egyforma autóban ül a két pilóta, hanem Schumacher jobb versenygépet kap. Így volt ez Mansell idejében is: „Ricardoban felmerült, hogy nekem gyorsabb autóm van, ezért vagyok eredményesebb. Ekkor autót cseréltünk az egyik időmérőn és utána már belátta, hogy egyforma autóink vannak.” Ez az, amibe Schumacher nem biztos, hogy beleegyezne."
Hogy ebben mennyi igazság van...
De persze ténylegesen sosem fog kiderülni. -
#9974 -
#9973 szüleim pl. csak azért nézik néha, főleg anyám
ergo, mivel csak 1 tv van lehet hogy én szarul járnék ha lemondana :) -
#9972 jah..
valamilyen szinten kellenek a hülyeségei de van amikor már tényleg durva hogy mit művel! -
#9971 Egyetértek Palik egy hozzánemértő hótbéna fasz,de mégis mikor egy időben nem ő volt a kommentátor rendesen hiányzott!:-)) -
#9970 inkább a Palik mondjon le!!:D -
#9969 Én anno nem voltam oda annyira Sennáért,inkább Prost drukker voltam.De Sennát nem utáltam,sőt a teljesítményét elismerem.
Viszont most iszonyatosan utálom Sumit :-( És ez baj. Jobb lenne ha szeretném,mert akkor örülnék ennek a sok futamgyőzelemnek.De hát mit csináljak,ha eccer utálom...?:-(
Sumi mondjon le!! -
#9968 na zsófika megmagyarázta miért csúszott ki.... -
badoer #9967 ez a rtl klubos f1 magazin semmit se er.na zsofi szakert mar.inkabb a vezetesel torodne
-
K.András #9966 Meg is volt az eredménye...Pl lentebb volt a video,ahogy a két világbajnok egymást kirakja a pályárol,miközben csapattársak...Szponzorok meg tépték a hajukat :DDD -
#9965 én egyáltalán azt csodálom, hogy Barichello nem tört meg az állandó másodhegedűs szereptől -
#9964 ja annak idején csak annyi volt akülönbség,hogy 2 tökös versenyző volt egy csapatban és 2 jó autó,pl.:Mclaren(Senna -Prost)
Most ez nem így van.Csak Shumi!Bari,meg csak,hogy kilegyen a csapat,nemsokvizetzavar,fedezéknek jó,elvesz pontokat ha kell a többiektől,de sosem lesz világbajnok,mert akkor már lettvolna. -
#9963 Pár elmaradt hír:
Barrichello óvatosságra int
Ralf Schumacher-Coulthard páros a Toyotánál?
A5 Szubjektív - Barcelonai görbe tükör -
#9962 :) -
#9961 Mindkettő kiváló spoertember és nagyszerű tehetség (Senna csak volt sajnos). Az összehasonlításba meg nem kell belemenni, mert #1 Senna meghalt és így nem lehet egy olyannal hasonlítani aki még mindig a pályán van #2 mert Senna jobb volt. -
#9960 most mondjátok, hogy nem szóltam hogy nem szabad felhozni a Senna vagy a Schumi témát mert vita lesz belőle baszod :)