182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
K.András #9876 Ha valoban ki van kötve a szerzödésében,hogy év közben nem lehet felbontani,akkor azt csak nagyon drágán lehetne megtenni,és mivel minardi nem áll ugy anyagilag igy ezt nem valoszinü, hogy megtenné,de év végén tuti elküldik a rákba! -
Szerintetek zsófika mikor kerül Alex Yoong sorsára? -
hát igen szemétség volt kilökni a másikat, de legalább versenyeztek :) az volt még ilyen mókás mikor Mika és DC intézte így el egymást :) -
K.András #9873 Hja, én meg a #9856-rol beszélek :D -
#9850 -
K.András #9871 Lehet nem jo videot néztem?:)
Mert elözést én nem láttam,csak kilökést...
Egyébként pont irnak erröl is a cikkben:
"A 89-es futamon Senna megpróbálta megelőzni Prostot, aki viszont - addigra belefáradva csapattársa sorozatos "állj félre, vagy kilöklek"-típusú manővereibe - nem változtatott az íven, így a két McLaren karambolozott. Prost feladta a küzdelmet (holott az autója, mint később kiderült, nem is sérült meg), Senna pedig nyert, de utólag diszkvalifikálták, mert a pályabírók segítettek neki az indulásnál. Senna úgy érezte, "megfosztották" a címétől. " -
Sennat én se komálom, viszont ettől függetlenül jó lenne megint ilyen előzéseket látni -
K.András #9869 Persze én sem azért mondom,csak nekem ez a fajta mentalitás nem jön be és mondom akkor "feldobom" már,mivel akárhogy is istenitik Sennát,mai de még akkori szemmel is türhetetlen ez a fajta versenyzés... -
ebben teljesen igazad van, nem is azért raktam ki... -
Nagy Felelőtlenség volt akkori szemmel nézve,de igy most visszanezve tok buli ahogy HPt mondja:) -
K.András #9866 Annál jobb,de azért mégiscsak nonszensz még akkori szemmel is, hogy a csapat két autoja egymást ejti ki a versenyröl... -
sztem tök buli... még mindig jobb mintha elengednék egymást a célvonal előtt, ugye :) -
K.András #9864 Lehet ti ezt majd másként itélitek meg de, hogy saját csapattársát valaki kirakja a pályárol,hogy ennyire ne vigyázzanak egymásra,az szerintem szégyen,még akkor is ha két világbajnok ül az autokban.. -
Head: Nem lehet utolérni a Ferrarit -
Hat igen, Sennára ez jellemzo volt, ezt a cikket tegnap olvastam el,es sok dolgot most tudtam meg rola. akit erdekel Senna az olvassa el a cikket. -
ez meg a másik, ez a Senne még tudta, mi az az apex, kanyarív, stb... és a legfontosabb: volt mersze előzni! -
csak most néztem meg, ez nagyon üt, de jó lenne megint látni némi Forma-1-et
-
izé. volt nagydíj ?
na szal ennyire nem érdekel már. leszarom hogy a ferrari nyer! de legalabb verseny legyen mar!!! unalom. picit sem tudjak megszorongatni sumákot...
ahogy nezegettem itt az utobbi idoben a belso kameras felveteleket azt vettem eszre hogy sumi kavezik, cigizik stb. vezetes kozben...fel kezzel stb. tobbi meg gepeszkedik...
nagyon osszeraktak azt a ferrarit. vegul is ha tudtak epiteni egy ilyen fasza autot, es van egy fasza pilotajuk akkor mar miert ne nyernenek ? csak azt sajnalom mint mar emlitettem hogy a tobbi csapat olyan szinten faszlama (mclaren...) hogy visszafele fejleszt...
na mind1 majd talan egyszer lesz egy hasonloan jo, es szoros ideny mint a tavalyi... -
ez is hatalmas:))Hat igen, egy sikanban nem fer meg 2 vilagbajnok:) -
Mar toltom is le:)thx -
89 japán nagydíj -
OKes kiralysag:) -
na akkor rakok fel egy mégjobbat :) -
TE KRISZTUS miket muveltek ezek????te jo uristen te kiraly baszus nem hiszem el:) -
Zsíroskenyér szedi lefele. -
perfect -
így próbáld :) -
nem tom :) -
most nézem csak a linket, hát nem így :)
nekem pl.: http://hpt.uw.hu/xxx.zz - csak egyszerűen a címet kéne beírni, nem? :) -
lehet nem így kell linkelni uw-ről? -
nekem letölti
"Letöltve: 0 bájt \ 1 mp"
-
:-( -
Végignéztem,apám mekkora izgi lehetett a forma 1 akkoriban:) -
nem tom mi a baja :( -
Nem akarja letolteni. -
ááááááááá nagyon nagyon koszz 
-
Senna vs. Prost 88 -
Kiraály koszikoszikoszikoszi!