182273
  • K.András
    Ha valoban ki van kötve a szerzödésében,hogy év közben nem lehet felbontani,akkor azt csak nagyon drágán lehetne megtenni,és mivel minardi nem áll ugy anyagilag igy ezt nem valoszinü, hogy megtenné,de év végén tuti elküldik a rákba!
  • Punker
    Szerintetek zsófika mikor kerül Alex Yoong sorsára?
  • Punker
    hát igen szemétség volt kilökni a másikat, de legalább versenyeztek :) az volt még ilyen mókás mikor Mika és DC intézte így el egymást :)
  • K.András
    Hja, én meg a #9856-rol beszélek :D
  • Punker
  • K.András
    Lehet nem jo videot néztem?:)
    Mert elözést én nem láttam,csak kilökést...
    Egyébként pont irnak erröl is a cikkben:
    "A 89-es futamon Senna megpróbálta megelőzni Prostot, aki viszont - addigra belefáradva csapattársa sorozatos "állj félre, vagy kilöklek"-típusú manővereibe - nem változtatott az íven, így a két McLaren karambolozott. Prost feladta a küzdelmet (holott az autója, mint később kiderült, nem is sérült meg), Senna pedig nyert, de utólag diszkvalifikálták, mert a pályabírók segítettek neki az indulásnál. Senna úgy érezte, "megfosztották" a címétől. "
  • Punker
    Sennat én se komálom, viszont ettől függetlenül jó lenne megint ilyen előzéseket látni
  • K.András
    Persze én sem azért mondom,csak nekem ez a fajta mentalitás nem jön be és mondom akkor "feldobom" már,mivel akárhogy is istenitik Sennát,mai de még akkori szemmel is türhetetlen ez a fajta versenyzés...
  • Punker
    ebben teljesen igazad van, nem is azért raktam ki...
  • rezsofiz
    Nagy Felelőtlenség volt akkori szemmel nézve,de igy most visszanezve tok buli ahogy HPt mondja:)
  • K.András
    Annál jobb,de azért mégiscsak nonszensz még akkori szemmel is, hogy a csapat két autoja egymást ejti ki a versenyröl...
  • HPt
    sztem tök buli... még mindig jobb mintha elengednék egymást a célvonal előtt, ugye :)
  • K.András
    Lehet ti ezt majd másként itélitek meg de, hogy saját csapattársát valaki kirakja a pályárol,hogy ennyire ne vigyázzanak egymásra,az szerintem szégyen,még akkor is ha két világbajnok ül az autokban..
  • rezsofiz
    Head: Nem lehet utolérni a Ferrarit
  • rezsofiz
    Hat igen, Sennára ez jellemzo volt, ezt a cikket tegnap olvastam el,es sok dolgot most tudtam meg rola. akit erdekel Senna az olvassa el a cikket.
  • HPt
    ez meg a másik, ez a Senne még tudta, mi az az apex, kanyarív, stb... és a legfontosabb: volt mersze előzni!
  • HPt
    csak most néztem meg, ez nagyon üt, de jó lenne megint látni némi Forma-1-et
  • ÁjjLe BoBBi
    izé. volt nagydíj ?
    na szal ennyire nem érdekel már. leszarom hogy a ferrari nyer! de legalabb verseny legyen mar!!! unalom. picit sem tudjak megszorongatni sumákot...
    ahogy nezegettem itt az utobbi idoben a belso kameras felveteleket azt vettem eszre hogy sumi kavezik, cigizik stb. vezetes kozben...fel kezzel stb. tobbi meg gepeszkedik...
    nagyon osszeraktak azt a ferrarit. vegul is ha tudtak epiteni egy ilyen fasza autot, es van egy fasza pilotajuk akkor mar miert ne nyernenek ? csak azt sajnalom mint mar emlitettem hogy a tobbi csapat olyan szinten faszlama (mclaren...) hogy visszafele fejleszt...
    na mind1 majd talan egyszer lesz egy hasonloan jo, es szoros ideny mint a tavalyi...
  • rezsofiz
    ez is hatalmas:))Hat igen, egy sikanban nem fer meg 2 vilagbajnok:)
  • rezsofiz
    Mar toltom is le:)thx
  • Punker
    89 japán nagydíj
  • rezsofiz
    OKes kiralysag:)
  • Punker
    na akkor rakok fel egy mégjobbat :)
  • rezsofiz
    TE KRISZTUS miket muveltek ezek????te jo uristen te kiraly baszus nem hiszem el:)
  • rezsofiz
    Zsíroskenyér szedi lefele.
  • HPt
    perfect
  • Punker
    így próbáld :)
  • Punker
    nem tom :)
  • HPt
    most nézem csak a linket, hát nem így :)

nekem pl.: http://hpt.uw.hu/xxx.zz - csak egyszerűen a címet kéne beírni, nem? :)
  • Punker
    lehet nem így kell linkelni uw-ről?
  • HPt
    nekem letölti

"Letöltve: 0 bájt \ 1 mp"
  • rezsofiz
    :-(
  • rezsofiz
    Végignéztem,apám mekkora izgi lehetett a forma 1 akkoriban:)
  • Punker
    nem tom mi a baja :(
  • rezsofiz
    Nem akarja letolteni.
  • rezsofiz
    ááááááááá nagyon nagyon koszz
  • Punker
    Senna vs. Prost 88
  • rezsofiz
    Kiraály koszikoszikoszikoszi!
  • Punker
    linket nem találtam feltöltöm UW-re