Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ezen az alapon Tiger Woods,David Backhem stb miért keres annyi pénzt???
Na látod ezt sem igazán értem. Sztem a sport halála az amikor elkezd a pénz körül forogni (azért hozzáteszem, hogy mindketten nagyon jó sportolók).
Azért mert eredményesek,de Villeneuve csak vissza akarja magát kuncsorogni a pályára,én nem nézném nagy sportembernek,föleg hogy 13 millio dollárt felvett évente a nagy NULLA teljesitménye mellett!
Nemtom mennyire akarja visszakuncsorogni magát a pályára, de nem a pénz miatt az tuti, mert van neki bőven. Akkor meg talán az lehet az indok, hogy hiányzik neki a versenyzés, ez meg azt mutathatja, hogy mégis csak sportember. Valóban eredménytelen volt az utóbbi időben, és sztem a BAR-nál el is vesztette a motivációját, ami nagyon sokat számít egy csapatnál (lásd M. Schumacher bár "csak" versenyző de mennyire össze tudja fogni a Ferrarit). A nagy pénz, nulla teljesítményre másik nagyon jó példa Villeneuve mellet Ralf Schumacher. Sztem Ő is ugyanazt játssza el, mint Villeneuve, csak jobb autóban ült az utóbbi időben...
Azért becsülöm Villeneuve-öt, mert képes ezt meglépni.
Ui: egyébként többen mondták más fórumokon, hogy kacsa a Blikk cikk (jó szokásához híven), mert Ralfnak nem lesz csapattársa, mert megy a Toyotához, Michael pedig már többször bevallotta, hogy az ő hibája volt a 97-es koccanás, és egyébként sem ilyen a stílusa (mármint a nyilatkozatokban).