182273
  • Cvd
    Nem nézem vissza, tudom mi ment akkor. Ezért írtam hogy nem TUD, és nem azt hogy soha nem is tudott. Írtam is hogy régen nem volt neki gond. És most se mondanám, ha legalább 2-3 versenyenként egyszer előzne, hisz állítólag ő a legjobb pilóta, az autója valszeg messze jobb a többi csapatnál. Amikor kiállnak előle, akkor rögtön 1-2 másodperccel jobb köridőket megy, márpedig ez a tartalék ott van az autóban előtte is, és a pályákon van előzési lehetőség, akkor miért nem használja ki? Az nálam nem mentség hogy biztonságra mennek, ilyen pontelőnynél mi kell még? Barichello miért előz, mikor nála még necces lehet a VB 2 hely? Én cak arra tudok következtetni, hogy Sumáktól függ a dolog, és ezért nem becsülöm semmire mint versenyzőt. Hihetetlenül megbízható és gyors pilóta, tökéletes tesztpilóta lehetne mondjuk belőle, de nálam az a versenyző aki versenyez, nem riad vissza a helyzetektől. Régen ez volt az F1. Ráadásul agyalnak azon hogy hogyan lehetne izgalmassá tenni a futamokat, szerintem halál egyszerűen el kellene törölni a kék zászót, meggyőződésem hogy akkor Schumi sehol se lenne.
  • Random_
    Na ja. Gondolom nem csak azért lett 80 alkalommal futamgyőztes mert a ferrari jó és boxban előzött. Hanem volt amikor előznie is kellett.
  • Punkerwork
    nem tud előzni????? nézzd már vissza miket műveltek annó Mika-val és utánna mond azt hogy nem tud előzni.....
  • Random_
    Én az új Toyotát várom már, de nagyon! Azt nem hiszem, hogy a Fiat-al felvenné a versenyt hiszen ahhoz kicsit több tapasztalat kell, de azért ha a közép mezőny elejére bejutna az már nagyon állat lenne.
  • Cvd
    Kilökték?:) Én úgy emlékszem hogy ő nem tud előzni, sőt ő volt az aki régebben egy szándékos kilökésnek köszönhetett egy VB címet, sőt majdnem kettőt. Szerintem egyszerűen csak nem tud előzni és kész. Legalábbis nagyon régen nem láttam tőle normális előzést. 1-2 éve legalább egyszer bepróbálta az előtte menőt, aztán maradt mögötte, most már azt se. Tavaly már nem tudom melyik versenyen, de jó 10 kört ment Villneuve mögött, amikor pedig nagyon kellett volna a pont neki, és ugye a tavalyi Hondával Villneuve nem lett volna egy kemény ellenfél. Mindenki más mer előzni, akinek pedig sokkal jobban kellene a pont, csak ő nem, és ezért finoman fogalmazva nem tartom sokra. Pedig amikor bekerült az F1-be, akkor a csíter Benettonban még volt mersze. Sőt inkább annak kell tartania aki a másik autóban ül, úgyis őt büntetik meg bármi helyzet lesz, lásd pl. tavaly a Montoya-Barichello helyzetet.
  • Punkerwork
    szerintem a ferrari nem mer kockáztatni mióta shumi-t párszor kilökték előzésközben
  • Shaman
    Na hát ettől a futamtól sem kaptam szívinfarktust...:-(

Már-már elszunyáltam,mikor Trulli becsapódása történt,na akkor felébredtem,s utána volt egy ici-pici izgalom....

De télleg amit ti is írtatok. MIÉRT nem előz Sumi??? Miért mindig a boxot erőltetik? Elvileg az autója simán gyorsabbb bármelyik másiknál,akkor mindek bíbelódnek a boxtaktikákkal?
    Kimmihez képest kockafej semmit sem mutatott a másik McLarenben....

Amúgy teccet a flame amit itt nyomtatok. Én már régebben megtapasztaltam,hogy Gabor_(HSF)-el nem érdemes vitázni,mert csak leanyáz:-)

(kíváncsi vagyok a reakcióra,mert visszaolvasva a kommentem nem írtam negatív jelzőt az ő hőn-szeretett Sumijáról)
  • MrSpock
    Srácok,ez így fer!
    Szóval akkor semmi csúnyát nemmondunk,nemhergeljük amáskat.
    Annyit lehet,hogy Nemszeretjük ezt,ezért meg azért,és akkor a másiknak esetleg ezt elkell fogadnia,viszont ha szeretjük ezért meg azért,akkor azt is.
    Nemvagyunk egyformák,de itt jókat lehet dumálni,írogatni,és tényleg,maga a F1 legyen a téma.Mindenki tudja,hogy most nehéz helyzet van,nemigen van verseny.
    Ezt még a Shuminak szurkolók is belátják.Nyer a kedvencük,de csak ennek lehet örülni.
    Szóval,ez az év szerintem ilyen marad,majd jövőre talán,bizakodunk,bár egy kis reform nemártana a szakágnak.
  • Gabor_(HSF)
    "elkerülünk minden ehez hasonló vitát" igy tán helyesebb is,meg jobban is hangzik
  • Gabor_(HSF)
    Renben van... én is elnézést kérek, hogy túl agressziv voltam...de ezennel kérek mindenkit SUMI-t se mocskuljuk és én sem kapom fel a vizet, ezzel elkerülöünk minden ilyesfalyta vitát
  • Bucser
    Megbeszéltük telefonon: A cigányozást nem úgy értettem ahogy te gondoltad de elnézést kérek tőled. Bocsánat, hogy félreérthető voltam. De csak annyit még hozzátenék, hogy ez egy nyilvános fórum etért olyan hangnem kéne mindkét oldalról, ami elfogadható mindkét félnek (mert itt rólunk volt szó). Védheted Schumit de szerintem tartsuk már be azt a dolgot, hogy pilótákat nem mocskoljuk.... Szerintem undorító... Tisztelem Schumachert a teljesítménye miatt nem szeretem de nem is mocskolódok.. ezt szeretném tőled is kérni. A cigányozásért meg elnézést.. rossz példával de csak annyit akartam mondani és rávilágítani, hogy azt mondj olyan emberre akit nem ismersz amit magadon is elviselsz... Mert nem tudhatod soha sem, hogy ki fia borja az illető.. még ha ISMERT személyiség is.... Ennyi....
  • Gabor_(HSF)
    ARCember??? (az én nickenből elég sok dolgot megtudhatsz rólam,mivel az nem kamu)nos elég izgi priviben megadtál egy "tanyasi"cimet ami vagy igaz vagy nem..én ezek után elküldöm neked privibe a mobilom és ha van vér a pucádban,legyen bátorságod fell is hívni,(persze nem rejtett számmal)utánna tisztázhatjuk ezt a kis affért,azt meg ne várd tőlem,hogy linkre autózzak 500 km-tert
  • Bucser
    És innentől mindenki kedvenc Gáborát Ignorálom.... Nem veszem figyelembe a beszólásait maradjon csak meg a maga kis bunkó stílusánál...
  • Bucser
    Bocs én nem léptem az ő stílusára nekem a megnyílvánulásaival van gondom nem pedig Schumacherrel.. ha elolvasod előző írásaimat is (bármelyiket) egyikben sem emlitettem hő szeretett Schumacherét úgy hogy bunkó köcsög vagy egyáltatlán fasz... Ez volt az ad1. Az ad2. meg, hogy miért én vagyok a bunkó fasz mikor Ő esik nekem minősíthetetlen stílusban?? Mikor feljogosítva érzi magát az internet névtelensége miatt arra, hogy engem lekispöcsözzön és "telibaszott selejtes kis fasszópó majom" -nak nevezzen...

Mellesleg Privátban megküldöm a címem... leakarod rendezni ÖREG akkor gyere el és rendezd le.... Úgyis kell már egy pofánvágás... Persze ha nem csak arcember vagy....
  • MrSpock
    Paliktól kiakadok!Gyula helyében már rég úgy pofánvágtam volna,hogy lefordul a székről.
    Akármit mond kicikizi,pedig ő is csak versenyt szeretne látni.
    Kicsit ellvan szállva magától,olyan nagyra tartja,hogy ő mennyire érti a F1-et.
    mi lenne ha Shumi még előzne is,szerintem az élvezéstől nemtudna beszélni.
  • MrSpock
    Te komolyan annyi vagy amit mondtál?Hmmm...ha én is ilyenleszek akkor inkább...bár még van 10 évem hozzá.
    Komolyan befejezhetnétek ezt a egymásraordibálást.
    Viselkedhetnétek,roszabbak vagytok néha mint a gyerekek.
    Ahogy itt méltattátok a versenyzőket,Montoya egy kolumbiai cigány,Shumi meg egy sváb köcsög.Egyik kutya másik eb.Emberileg mindkettő egy nagy f...!
    Azért tudnak autótvezetni,csak shumi jobb autóban ül.
    Na szóval abbahagyjátok,vagy nem?
  • Gabor_(HSF)
    Gyengébb idegzetüektől elnézést kérek...de nagyon felment a pumpa ettől a ..tudomis én, akárkitől
  • Ramore
    Inkább szídjuk együtt Zsófikát, vagy a Palikot, az sokkal viccesebb!
  • Gabor_(HSF)
    9 osztályom van.. 4 első és 5 második..és kinek kell olvasni tanulni??? cóval én lecigányoztam Monticsókát ez tény..mert nálam ő az is..egy kábitószerkereskedő cigány,ráadásul egy senkiházi szar és még vezetni sem tud,persze én sem,de én nem villogok a F1-ben.....erre te mit válaszóltál nekem?? semmi érdemlegeset csupán lecigányoztál engem..kérdem én..honnan vetted a bátorságot te telibaszott selejtes kis fasszópó majom!!!és még neked áll fejebb,előadod a nagy inteligens vakert...most kérlek meg utóljára!!! takarodj a telebaszott édesanyádba mig én nem nyomlak vissza
  • Bucser
    A Flémet meg abbahagytam... de el kéne kicsit gondolkodni, hogy a stílusod bicskanyitogató és miért van az vajon, hogy amíg nem vagy itt addig el lehet értelmesen vitatkozni ezen a fórumon... temeg kezded azzal, hogy idézlek "ROHADJ MEG TE!!!!!LAMIKA"

ÉS a poén az, hogy szerinted ez így helyes és kultúrált... az arcontörlésről meg annyit, hogy TE engem ne oktass ki, hogy mire lett volna szükségem, de az is biztos, hogy téged meg nem kellett volna annyit ütni úgy néz ki... És különben is faszt sem tudsz rólam.. szal a kisköcsögözést meg a koroddal való előhozakodást abba lehet hagyni mert attól még bunkón viselkedsz.. tetszik vagy nem...
  • Bucser
    Aki cigányozott az itt te voltál, de ha gondolod tekerd vissza a műsort és tanulj újra olvasni... Inkább a stílusoddal van a gond és nem azzal, hogy véded Schumachert.... Nem tudom milyen végzettséged van így nem az alapján itéllek meg de ezerszer elmésebb szakmunkással is találkoztam mint te... Bocsánat az elmés rossz szó volt... Inkább KULTÚRÁLTABB..... Attól, hogy idősebb vagy sikerült tahóbbnak maradnod mint a nagy átlag... Erről ennyit és befejeztem... Sokan nem jöttek itt ki K. Andrással én valahogy vele is szót értettem, de te viszed a prímet... Visszasírom az andrist.... Ő legalább kultúráltan szólalt meg és nem esett ki a kapa a szájából... Jahh én meg nem lennék rá büszke, ha 40 valahány évesen csak ennyire futná az intelligenciám...
  • Ramore
    Palik élvezettel cikizte az ő Gyuláját!
  • Gabor_(HSF)
    elélveztél? kisköcsög...ha nem szóljál elvetetem a szüzeséged
  • ÁjjLe BoBBi
    takarodjal mar a halal faszara te taho szanalmas paraszt! ekkora gyoker marhat a fold meg nem hordott a hatan. faszparaszt
  • dashed_
    "kezdtem"
  • dashed_
    jo kis vita.... es mivel en "kezdem" az egeszet ezert elnezest kerek mindenkitol akit megbantotta foleg Gabortol... es piszvan.. nem kell mindent veresen komolyan venni
  • Gabor_(HSF)
    És mostmár egész jól elbeszélgetünk a F1-ről
  • Gabor_(HSF)
    te is beálhatsz a sorba..csak tudod az az igazság ha én nem vagyok normális akkor te csak egy kis buzi lehetsz
  • Gabor_(HSF)
    Kezdjük azzal,hogy pont te voltál aki legelőszőr belémköttöttél, mikor is kifejtettem Montcsókáról a véleményem...te érezted magad feljogositva arra hogy lecigányozz engem..tehát ne csodálkozz ha pipa vagyok rád azóta is,főleg mert akkor ti azt normálisnak tartottátok ha valaki szid egy LÁMA pilótátt azt rögtön kerestztre kell feszíteni..nos mikor én védem az én kendvencemet a suttyúkkal szemben(tisztelet a kivételnek)akkor is én vagyok a geci..ugyhogy erről is ennyit melyikünk is a TIRPÁK..azóta én csak úgy reagálok a dolgokra ahogy ti fogadtatok engem..de valszinű neked sem változik meg a véleményed soha,meg nem is voltál még rendesen szájbaverve,miután elgondolkoznál kinek mire és mit szólsz be
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem te nem vagy normális. és most még enyhén is fejeztem ki magam.
  • donpedro
    Szerintem rátapintottál a lényegre. Schumachernek és a Ferrarinak így együtt tökmindegy, hogy milyen taktikával mennek, így is, úgy is övék az első hely. Nem taktikával verik meg a mezőnyt.

Ha történetesen Schumacher ma 3 vagy 4 kiállásos taktikával ment volna, akkor valszeg úgy nyeri meg a versenyt, hisz akkor már az időmérő után az élen állt volna, ergo a taktikának itt semmi jelentősége. A német pilóta abban az autóban verhetetlen, ez van.
  • Bucser
    ÉS nem az a bajom, hogy Schumit véded , hanem amiatt, hogy 40 körüli vagy feljogosítva érzed magad, hogy engem lekispöcsözz aztán leoszz mindenkit, holott egy akkora tajparaszt vagy, hogy gumicsizma volt a jeled az oviban.... Minden alkalommal Normálisan szóltam hozzád... Ennek ellenére tirpák tahó módon viselkedsz... Nem unod még, hogy ok nélkül megbántassz olyanokat akik esetleg idejárnak a VÉLEMÉNYÜKET KIFEJTENI???? Schumacher pedig nem kért pártfogót az SG fórumra... az eredményei magáért beszélnek.... Nem kell külön védeni.. vitázni lehet de Így viselkedni nem ildomos...
  • Bucser
    A szerencse oda vissza dolgozott... Schuminak abszolúte rosszat tett az SC bejövetele.. ez oriási mák volt Kiminek... És el kell ismerni Schumi az utolsó 15 percben kitett magáért és a ferrari is.. ennyivel erősebb a Ferrari.. ezért kérdeztem a verseny után, hogy ekkora Kraft mellett minek ennyit taktikázni... Izomból is nyerhetnének izgalmas versenyben....
  • ShaiHulud
    lehet neked nyuves volt, azert beszelsz igy. ugye mindeki magabol indul ki, hogy a regi mondassal eljek.
  • Gabor_(HSF)
    az a helyzet..teljesen leszarom a véleményed is ,meg téged is...a lényeg jól érezd magad a bőrődben és anyuci büszke kisfia lehess..de ha egyszer (talán)felébredsz ..fájó szivvel gondolsz vissza nyüves kis életedre
  • MrSpock
    khmmm..ezzel azért nemértenék egyet.
    Mondjuk nem utálom shumit,csak nem kedvelem.
    Valamiért már az elejétől nemvolt szimpi.
    Nekem Gáborral sincs semmi bajom,csak hát védi kedvencét,de azért néha belátóbb is lehetne,mert sokan versenyeket szeretnének látni.Mint már írtam kit érdkelne nyerjen meg mindent,de versenyezzen,előzzön,csatázzon.Ilyen öreguras stílusban,ráérünk,minek menjek oda,majd a boxban megnyerjük,úgyis az enyém a legjobb autó,s ha közelebb jönnek picit odalápek,és a végén örülök,meg nagyonelfáradok látszatot keltem,és méltatom az ellent,bár tudom,hogy tök lámák,úgysem érnek utol,és jót röhögök a szobámban miután becsuktam az ajtót.
  • MrSpock
    Ha nemlenne mákos már rég ottlenne mint Senna.
    Ez az év bekerül a krónikákba,mint Shumi,aki úgynyert vb-t,hogy egyszer sem előzött.Várom már szezon végét,és remélem minden hátralevőt megnyer,meg jövőre is,meg utánna is,amig abba nem hagyja.Na persze ha addig kihúzza az F1.
    Ja és a jövő évben mégmotiváltabb lesz,mert azt az 1 idei botlását is kikell köszörülni,és akkor 100%-osan teljesiti az idényt.
  • G_ArchAngel #13904
    Fogd fel, hogy itt nem MS-t utálják a fórumozók, hanem Téged...

Bekellene zárni Téged Palikkal aztán behegeszteni a lift ajtaját...

az unintelligens megjegyzéseid után már csak annyit jegyeznék meg: a regisztrációnál mindenki olyan életkort állít be amit akar, de én kételekedem abban is, hogy az általános iskolán már túljutottál...
  • G_ArchAngel #13903
    Te tényleg beteg vagy...:(
    Leereszkedett a vörös köd, és nem létezik más...
  • Gabor_(HSF)
    aha...mostmár értem...hogy ez a SUMI milyen szerencsés!!!hihetettlen hogy full mák az egész élete