182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
végre mutathat valamit fisichella is!!! -
De biztos nem könyörögtek neki, hanem bütyköltek valamit, Sato szokása szerint "Tönkreteszi a tönkretehetetlent" (Palik Lászlótól idéztem) -
G_ArchAngel #14099 Fisichella-Renault, Trulli-Toyota, Webber-Wiilliams, DC-Jaguar
A Motorsport News legutóbbi híresztelései szerint a Jaguaros Mark Webber a Német Nagydíj után bejelenti, hogy 2005-re a Williams-hez igazol. Bár Flavio Briatore -Webber menedzsere- szerette volna, ha felfedezettje az ő csapatában szerepel jövőre, ám, ha a feltételezések igazak és Fisichella hazatér a Renaulthoz (korábban Benetton), tehetséges versenyzőkben így sem fog hiányt szenvedni.
A Francia nagydíjon hatalmas baklövést elkövetett Jarno Trulli-t a hírek szerint egyébként jövőre Ralf Schumacher csapattársaként láthatjuk a Toyota-ban.
A Williams-hez igazoló Mark Webber leendő csapattársának személyéről még bizonyosat nem tudnak mondani a Grove-i istállónál, de a válogatásnál számításba jöhet például Nick Heidfeld és az idén kiemelkedően teljesítő BAR-os tesztpilóta Anthony Davidson. Szintén bizonytalan, hogy Fisichella helyét ki veszi át a Sauber Petronasnál, az viszont szinte biztos, hogy David Coulthard ülhet Webber helyére a Jaguárnál.
-
Mindjárt itt a Német Nagydíj:
Round 12, July 25, 2004. Hockenheim, Germany.
Lap distance: 4.574km/2.842 miles Race: 67 laps - 306.458km/190.433 miles

A tavalyi első 6 helyezett:
1 J P Montoya
2 D Coulthard
3 J Trulli
4 F Alonso
5 O Panis
6 C Da Matta -
Még több van az autónkban, mondja Räikkönen -
Webber - cserébe Fisichelláért -
Tizenöt évesen tesztelt F-1-es kocsit
a mákos, habár úgy látom megdolgozott érte... -
London nem ideális versenyszínhely -
elég szomorú -
A Michelin tárgyal a Sauberrel -
A Ferrarit nem győzi le senki -
Ralf Schumacher nem akar még visszatérni -
video -
Watkins: Ralf korai visszatérése halálos lehet -
Aero és motorfejlesztések a Renault-nál -
ja jó lenne már csak azért is mert ez az évad tuti nem használt neki Mika is a merci szarsága miatt ment el -
Hát mostmár sokmindent nem érnek el, de Kimit szeretném egyszer még idén a dobogó tetején látni ... -
G_ArchAngel #14084 Szerintem a Hungaroringen van a legnagyobb esélyük, de hát ugye még tart a fejlesztés, és nemsokára jön az új motor is (ez utóbbitól kicsit félek...) -
ShaiHulud #14083 haaaaat... -
G_ArchAngel #14082 futamot tuti nyernek, de a kontruktőri negyediknél jobb helyre nem kerülnek... -
megvettem ma a jegyem a hungaroringre szokásosan... :) -
az utóbbi versenyen jók voltak, de ez lehet mázli (sőt, az SC-nek nagy szerepe volt a jó szereplésnek). A mostani versenyen majd meglátjuk hogy szerepel az új gép, persze idén nem lesz nagy tarolás, de azért jó pont, hogy már mutatnak valamit ;) -
szerintem ők már nem rugnak idén labdába -
A McLarennek még idő kell -
A Ferrari már a hétvégén világbajnok lehet -
Hungaroringen kiderül .
Egyébként épp egy mellette levő cikkben írják, hogy Ralf a magyar GP-n térhet vissza .......... -
G_ArchAngel #14075 Tuvok, most szűrd le a lényeget: hol olvastad?
Na ugye, ennyi a valóságtartalma...
-
Hmm, ez most találtam egy régebbi Blikkben:
"A Williams-istállótól kiszivárogtatott információk szerint a hungaroringi futamon a Jaguartól kölcsönkért Mark Webber lenne JP Montoya csapattársa . Persze a kölcsönkérést nem kell szó szerint érteni, hiszem a grove-iak 700 ezer dollárt, azaz kb. 142 millió forintot fizetnének a Jaguarnak minden egyes versenyért ."
Elnézést ha esetleg már volt téma . -
ezt sose értettem mire jó ez a tesztkorlátozás -
Csapatok a tesztkorlátozás ellen -
Igaz,mar Punker belinkelte az FIA modositasi javaslatait,csak az egy picit szerteszejjel volt, itt pontokba van szedve,meg jobban atlathato:
A FIA javaslatai -
koszi! -
Jerez -
Ha esetleg tudja valaki hogy honnan lehet letolteni a 97-es Jerezi balesetet,amikor Schumi rahuzta Villeneuvere a kocsit,az lecci adja mar meg a linkjet koszi -
:D -
G_ArchAngel #14066 nálam meg a lóversenyt...:PPP -
pedig nálam de. :) -
Mosley mégsem mond le a FIA elnökségéről -
A Williams megerősítette Pizzonia helyét