Cvd#13941
Nem nézem vissza, tudom mi ment akkor. Ezért írtam hogy nem TUD, és nem azt hogy soha nem is tudott. Írtam is hogy régen nem volt neki gond. És most se mondanám, ha legalább 2-3 versenyenként egyszer előzne, hisz állítólag ő a legjobb pilóta, az autója valszeg messze jobb a többi csapatnál. Amikor kiállnak előle, akkor rögtön 1-2 másodperccel jobb köridőket megy, márpedig ez a tartalék ott van az autóban előtte is, és a pályákon van előzési lehetőség, akkor miért nem használja ki? Az nálam nem mentség hogy biztonságra mennek, ilyen pontelőnynél mi kell még? Barichello miért előz, mikor nála még necces lehet a VB 2 hely? Én cak arra tudok következtetni, hogy Sumáktól függ a dolog, és ezért nem becsülöm semmire mint versenyzőt. Hihetetlenül megbízható és gyors pilóta, tökéletes tesztpilóta lehetne mondjuk belőle, de nálam az a versenyző aki versenyez, nem riad vissza a helyzetektől. Régen ez volt az F1. Ráadásul agyalnak azon hogy hogyan lehetne izgalmassá tenni a futamokat, szerintem halál egyszerűen el kellene törölni a kék zászót, meggyőződésem hogy akkor Schumi sehol se lenne.